МТС становится Vodafone

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Прикольно. Щойно взяв в руки телефон батька (древня Нокіа з чорно-білим екраном) - після розблокування на 2 секунди світить MTS UKR потім відображає VODAFONE UA. Картка доволі старенька. Певно спочатку видає мережу з сімки, потім виловлює нову назву в мережі. При скануванні мереж видає MTS UKR (очевидно береться з сім)
Древній самсунг (правда вже з кольоровим екраном) відображає MTS UKR - MTS UKR, хоча якраз би тут було логічно, що одна назва береться з сімки, а інша з мережі. Але ж ні.
В моєму - жодних змін.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
wildf0x, навпаки: старі нокії завжди спочатку видають назву з телефону, а потім показують те, що на сімці. Колись так принаймні було з лайфом: кілька секунд світилось UA ASTELIT, а тоді вже виводило ім’я life:)

Древній самсунг (правда вже з кольоровим екраном) відображає MTS UKR - MTS UKR
сімкарта та ж сама?

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
У них там полный рандом. В квартире 2 Нокии (разные модели правда), на одной Vodafone, на другой MTS. Тариф одинаковый, но вот номер один 050, другой 095.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
wildf0x, и, Disabled, а возможно, что информация берётся через Cell Broadcasting и в телефоне включена приём информации по этому каналу?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
информация берётся через Cell Broadcasting и в телефоне включена приём информации по этому каналу?
У меня на телефоне отключена - на дисплее светится Vodafone, у жены включена - показывает MTS UKR.

Місто
Киев
Телефон
Moto G32
Дело в том, что все зависит как от вставленной SIMки так и от самого телефона ( + разные версии софта на самом телефоне)

У меня например на одном смарте THL так и осталось MTS UKR-MTS UKR
а вот на Lenovo поменялось на VODAFONE UA-MTS UKR
Вот так...

Добавлено через 41 секунду
А у кого то уже Vodafone UA

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
На айфоне у кого-нибудь поменялось?

TriMob помню регулярно менял название оператора.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
TriMob помню регулярно менял название оператора.

В мене зелена сімка Тримоб, а телефон показує Утел. Х\з, як вони міняють, і від чого залежить відображення назви оператора. Пробував на старих і нових телефонах, на всіх показує однаково.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Вже неодноразово писалось, що назва оператора для виводу на дисплей береться з двох джерел:
а) Інформація сімкартки
б) власна база даних телефону.
При чому пріоритетність одного джерела інформації над іншим може залежати від конкретної моделі телефону. Пригадую як Nokia 5070, 2007 року випуску, вже з сімкою МТС гордо виводила на екран ім’я UMC і лише знизу, дрібним шрифтом MTS UKR.
Що стосується 3Моб, то тут аналогічно: все залежить від сімкарти і телефону. На Lenovo A369i, до першого скидання на заводські установки, ця мережа знаходилась як 3Mob, а після відновлення до заводських, - стала Utel. На LG L70 взагалі прописується як Ukrtelecom, а з єдиною сімкою яка в мене колись була - OGO!

Місто
Винница
r5t, вот я так тоже все время думал, но как же тогда у людей появляется Vodafone? На Cell Broadcast не очень похоже. Или оператор удаленно прошивает сим-карту и меняет название в ней? Тогда почему у тех, у кого однажды появился Vodafone, потом обратно показывало MTS?

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Надо ещё раз замениться ! Типа "Вы мне брак подсунули" ! ;)

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Сейчас при замене симки с тарифом МТС по прежнему не дают карту Водафон?

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
У мене на старій NOKIA N72 само по собы почало писати Vodafone, і без зміни SIM.Вперше таке бачу.:eek:

Зверху