МТС становится Vodafone

Місто
Бровары
Чому так радикально - відразу "вбило". виконав всі інструкції, що ви запропонували. Змінив назву у файлі відповідному, все зберіг, перезавантажив...і нічого не змінилося. Хотів отримати пораду, як саме зробити зміну назви.... а тут "вбило"... Емоційна відповідь, але мало мені допомогла :) Більше конкретики, пліз :)

Місто
Львов, Украина
Більше конкретики, пліз
сорі за оффтоп
root + Xposed Framework + GravityBox...
ставим Xposed, через Xposed ставим GravityBox, активуєм в Xposed GravityBox (ставим галочку)...
в GravityBox шукаєм і міняєм назву на Водкафон, заодно можна ше багато що цікавого там нарити...
але треба уважним бути, не тикати все підряд бо є шанс завалити телефон і бігти в сц перепрошивати...
как-то так)

Останнє редагування:

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
У мене Андроід, рут, просто редактується файлик по шляху /system/etc/spn-conf.xml, перегруз - і вуаля.
Підправив на Android 2.3.6 (якась кастомна прошивка): Замість MTS UKR|MTS UKR почало відображатися MTS UKR|Vodafone, але тільки на екрані блокування. В інших місцях тільки MTS UKR

Місто
Винница
Водафон виртуальный - это хит уходящего года)

Ну просто человек не самое удачное слово подобрал, но идея-то правильная! Ведь все тут знают, на каких правах появилось название vodafone в Украине и кто за этим названием реально стоит!

Форум кстати дружелюбный аж ппц, то стеб над грамматическими ошибками, то над кривым украинским, то вот тут... Ну не все же это понимают) А ту праздники скоро... Будем добрее :ded_snegur2:

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
SilentBoss, тю. Я ж то думав, що для людей більша проблема справитись саме з екраном блокування... А для ось такого не потрібно ні рута, ні будь-яких інших лишніх рухів. Все робиться можливостями телефона.

Місто
Одесса
Может пропустил, но нигде не могу найти как проверить остаток пакетов в тарифах ватафона

Місто
Одеса
Телефон
Realme GT neo 2
меняем название сети на андроиде:
root, редактується файлик по шляху /system/etc/spn-conf.xml, перегруз - і вуаля.
кто бы еще подсказал как изменить/отключить отображение названия сети с сим-карты

style

Заблокирован
Місто
КИЕВ
Якщо у польші купити польський водафон то буде якась вигода з ним в украіні?

style

Заблокирован
Місто
КИЕВ
Ну якщо польский якийсь стартовий пакет

Місто
Украина,Чернигов
Телефон
Nokia x2-02(Киевстар-Свободный смартфон регион 2)(Мтс-Смартфон 0.50)Lenovo a316i (Лайф шд.0.50)

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Поки що для клієнтів Водафону з інших країн в мережі Водафон Україна немає жодних преференцій, я по приколу зайшов в Португалії в салон місцевого Водафону, кажу, що іду в Україну, чув, що там також є Водафон, може є якість спецумови для роумінгу. У відповідь мені зробили великі очі про Водафон Україна та сказали, що жодних особливих умов нема, а для роумінгу в Україні є можу вибирати будь-яку мережу: Лайф, Київстар, 3Моб або МТС:eek:

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Саме так з Угорським Водафоном. При перетині кордону, СМС з текстом "Вітаємо в Україні в мережі ЮМС..." :D
Тарифи стандартні як для інших регіонів.

Зверху