МТС "29"

Місто
Біла Церква
Телефон
Nokia 1200
Дзвінки на номери послуга Моя Сім’я | 0.00 грн/хв
Дзвінки всередині мережі | 0,29 грн/хв
Дзвінки по України | 0,69 / 0,29* грн/хв
Плата за з’єднання | відсутня
SMS по Україні | 0,39 грн/шт.
MMS по Україні | 0,75 грн/шт.
Щоденна плата |0,29 грн/доба
* Перша хвилина розмови/ наступні хвилини

Тарифи у гривнях з урахуванням ПДВ станом на 15.02.2011. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.

Тарифікація дзвінків похвилинна

Умови тарифу діють на території Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Волинської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей.

В Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Чернівецькій областях і в АР Крим діє наступна тарифікація: 0,99 грн/хв на всі мережі та 0,29 грн/хв на номери з послугою Моя Сім’я.

Послуга Моя Cім’я:
безкоштовні дзвінки на 9 номерів усередині мережі;
дзвінки без обмежень на день або місяць;
перше встановлення номерів – безкоштовно;
вартість зміни кожного номера – 9 грн;

Тариф приймає участь в програмі лояльності МТС Бонус

Останнє редагування модератором:
Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Amps, теж не вірю, але якщо буде якась АП 20 або 50грн. то можливо.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Ну не знаю не знаю, как бы МТС дает теперь самые нормальные ТП для внутрисети, у них всегда не хватало нормального ТП для внешки( простой с накруткой не считая :D), может додумаются и сделают что то нормальное.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
надеюсь родят что то нормальное уже и для контры ;)

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Какая жуткая интрига 15го вечером о, ЯКО БЫ, вводе новых ТП 16го :D Это же целые сутки в неведении :)

Сейчас начнут гадать, кто на кофейном осадке, кто на чаинках, ... кто в шар смотреть ))

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Сейчас начнут гадать, кто на кофейном осадке, кто на чаинках, ... кто в шар смотреть ))
Гадать? Вроде бы всё прорисовывается. Остаются некоторые детали только. И не гадаем, а спрашиваем у "языка".:)

Місто
Киев
С 16.02.12 КС начинает подключения к новым ТП «Тримайте зв'язок» и «Спілкуйтесь без меж». Тарифы интерестные в первую очередь для общения внутри сети(КС+БИ+ГТ). С 16.02.12 МТС предлагает бесплатную внутрисеть и доступные звонки на внешку. СЛОНЫ начали серьёзную борьбу за абонентов. Радует, что в этой борьбе выигрывает именно абонент.

Місто
Київська обл.
Какая жуткая интрига 15го вечером

Изголодались по новым тарифам. :D У операторов сместились биологические часы. Все ожидали новые ТП с 16 ноября, а получаем ровно на 3 месяца позже. Причём как сговорились, и КС и МТС - в один день.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
olegator, ага, а life запускает мега-супер-пупер корпоративный тариф с ОЕП 30 грн. на 1 линии и 50 коп/мин. внешсеть (без бесплатных внутрисетевых минут).:D

P.S.: life ещё обещал, кстати, новый контрактный тариф. Облажался.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
если и выйдет этот тариф уверен на 100% что будет поминутка, они как будто в сговоре с кс

Bee

Місто
Луцк
Теж більше схиляюсь до похвилинки (((.
А ось щодо назви "29" маю серйозні сумніви. Ну вже ж не можна відверто передирати. А якже авторські права? ;).

Зверху