Питання не в терміні діїBaDa , є пункт в меню Алло гроші, там є вказаний термін дії, але якщо не помиляюсь це не до кінця цієї доби, а до 23:00.
ДякуюBaDa, Напишите в поддержку, я когда-то жаловалась на подобное - исправили через несколько часов.
У мене ці СМСкі падали в Спам, тому я їх і не бачив. Зайшов в "Спам та заблоковані", а вони всі тамПитання не в терміні діїBaDa , є пункт в меню Алло гроші, там є вказаний термін дії, але якщо не помиляюсь це не до кінця цієї доби, а до 23:00.
Не надходить смс підтвердження списання.
На двох різних акаунтах одне і те саме.
Думав може 5 ранку для них рано
Але таке саме і зараз. Щось зламали, щоб під чорну п'ятницю зайвої знижки не робити![]()
Ага, це перше, що ТП запропонувала перевірити.У мене ці СМСкі падали в Спам, тому я їх і не бачив. Зайшов в "Спам та заблоковані", а вони всі тамПитання не в терміні діїBaDa , є пункт в меню Алло гроші, там є вказаний термін дії, але якщо не помиляюсь це не до кінця цієї доби, а до 23:00.
Не надходить смс підтвердження списання.
На двох різних акаунтах одне і те саме.
Думав може 5 ранку для них рано
Але таке саме і зараз. Щось зламали, щоб під чорну п'ятницю зайвої знижки не робити![]()
![]()
Побутова техніка.Нагадайте МСС коди "Алло"?
Які банки туди зараз найкращий кешбек роздають?
А цифри які?Побутова техніка.
Та я в курсі, тому й цікавлюся конкретним числом, бо щось 36 кодів на один "Дім та ремонт", імхо, занадто багато."Побутова техніка" та "Дім та ремонт" це різні категорії та акції
На 1е жовтня було 5722.Нагадайте МСС коди "Алло"?