- Місто
- міста Торецьк
Jio
І чого це шарашка? У Калькуті живе більше мешканців ніж в Україні... В принципі, аби гроші давали...Але це якась шарашка
Ну не придут к мутному активу нормальные покупатели. Даже такие как Хатчинсон не придут. Если и правда индусы - уже лучше, чем россияне. У них и ЛТЕ б5 вроде есть, можно б.у. железо сюда ввозить.І чого це шарашка? У Калькуті живе більше мешканців ніж в Україні... В принципі, аби гроші давали...Але це якась шарашка
це було б круто! бо там зовсім инша філософія розвитку телекому... але маю сумніви.Не лайкою, а індуським оператором, про якого кнедлик завжди згадував в темі про майбутнє Інтера.
почитайте, чим займається компанія і якого розміру статутний капітал... я вже було подумав, що назви збігаютьсяІ чого це шарашка? У Калькуті живе більше мешканців ніж в Україні... В принципі, аби гроші давали...Але це якась шарашка
Це не воно. Ви робите помилку при використанні гуглу, коли забуваєте що при двох транслітераціях англ->укр->англ деякі початкові букви можуть дуже змінитисяСхоже, що індуси
В основі нормального бізнесу лежать цінності, гроші - це другорядне.@knedlyk, це ж кредитна угода, яка різниця яка там філософія?.. я вам гроші - ви мені відсотки.
Ценности в смысле золото, бриллианты, акции, облигации?.. Всегда в основе бизнеса была максимизация прибыли! Если бизнес не нарушает законы, то что касается этики, морали и табу - за этим к обществу, которое напрямую и/или через власть позволяет или НЕ позволяет бизнесу действовать так или иначе в той или иной стране. И даже если вывеска та же, например Vodafone, - это не значит что бизнес-практики одинаковы в UA и UK. Все просто на самом деле: ответственный бизнес при безответственном обществе быстро придет к банкротству, поскольку его быстро сожрут безответственные конкуренты.В основі нормального бізнесу лежать цінності, гроші - це другорядне.
тому що мають отримати 10mhz в b20 після оплати LTE ліцензії. Плюс залишаються дісними ті ліцензії, що не потребують переоформленняЧето ваще не густо, остается по 2-3 канал на область. Еще и огрызки какие-то по 0,0х мгц, зачем они?
А LTE b5 на 1.4mhz туди влізе хоч?Там где 3 канала Рев Б не помешается уже, Рев А будет.
это не лте лицензия, для лте они получат после оплатыА LTE b5 на 1.4mhz туди влізе хоч?Там где 3 канала Рев Б не помешается уже, Рев А будет.
так я не про ліцензію, а про можливості наявного спектру. Більше ж не добавиться спектру в b5 після отримання права на LTE.это не лте лицензия, для лте они получат после оплаты