Коли ти входиш в якусь секту, тобі здається, що в ній приймає участь мінімум пів країни.громадські активісти, які збирали усні історії в експедиціях по країні, офісні співробітники під час поїздок у відрядження
Пара областей разве только...11 апреля 2011 я стал абонентом Интера, до юбилея доживет-ли? ((
Je crois entendre encore...Пара областей разве....
Ну бо це Одеса! Там найшвидше з"явилось покриття. В нас, в Тернополі, покриття з"явилось пізніше - в 2007-, чи 8-му році. В мене стаж з 2008 року (я теж тут у нас, мабуть, один із перших абонентів), покриття вже нема, а номер ще досі живий.Вот вам стаж. Я думою я один из первых абонентов.
О-бал-деть, двадцатка, ещё и вся лояльная (что бы это не значило)Вот вам стаж. Я думою я один из первых абонентов.
Ну, почему же.на моем скрине видно, что номер действителен до марта 2022 г....Вы пишете о прошлом, а тема о будущем ИТ.
Казнить нельзя помиловать..расставьте знаки препинания...Ага как раз В 2022 году про "интер" будут писать мемуары...
К чему ваши синтаксичнские изьіскания, к тому же в бессмьісленной фразе?Казнить нельзя помиловать..расставьте знаки препинания...