Майбутнє Інтертелекому

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Открой новый ютуб канал и пройти идентификацию по номеру телефона. У меня неделю как не получается.
Це проблема з тобою. При всій повазі. Але щойно відкрив новий канал на номер 380966486XXX

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
чи якоюсь фігнею молодіжною аля "потруси телефон щоб виграти ХХХХ".

А з такими ж цінами, як і в слона віртуал нікому не цікавий
Виртуал может какие-то свои заманухи использовать, которые слону недоступны. Не только для молодежи, "стародежь" тот же Yezz может привлечь. Делать пополнение счета балабонусами + еще какие-то балабонусы насыпать за какие-то действия. Развивать, так сказать дополнительную лояльность.

Но да, в целом понятно, что будет хорошо слону, то убивает рынок виртуалов, и наоборот, никто из слонов не хочет, чтобы виртуалы паразитировали на их имуществе. А поиском "золотой середины" заниматься тяжело.

Місто
Київ
Як зареєструвати телеграм на Інтертелеком? Дзвонив оператору вони кажуть з їх сторони обмежень немає.

уже никак, это невозможно
Чого не можливо? На приходить смс?

сам телеграм больше не принимает к регистрации номера 091,092 и 094
А в чому прикол? ІТ це що не мобільний оператор?

Місто
Киев
З операторами чи окремими номерами? Чи взагалі з сервісом?
Без понятия, факт что не могу.
Це проблема з тобою.
Не спорю, возможно рукожоп. Как это к вопросу выше относится, где надо внести после выбора УА в определенном формате номер, непонятно. Номера нигде не засвечены.
При всій повазі. Але щойно відкрив новий канал на номер 380966486XXX
Взамно. Канал открыл для чего? У меня подтверждение для публикации роликов длительностью более 15 мин. А с ИТ номером пробовал?

Говорю про то, что не обязательно ИТ виноват. Есть такой как я:
Це проблема з тобою.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Мы оба знаем,что есть куча проблем в пользовании интертелекомом.Можно надувать щеки и чесать про "сам дурак".Можно подойти креативно,по одесски.Вспомнить те заманухи,которые успешно влезали 20 лет назад.Я не буду бесплатно раздавать советы,мое мнение пора спускаться с небес на землю...

Місто
kiev
берем історію лайки, 3моб і проектуємо на ІТ, чуда не буде, у ІТ напевно абонентів 30к залишилось, якщо не менше.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
берем історію лайки, 3моб і проектуємо на ІТ, чуда не буде, у ІТ напевно абонентів 30к залишилось, якщо не менше.
Реально 3мобу треба якось кооперуватися з Інтером, інтегровувати його більш нове залізо 4G в ядро мережі 255 07 і клепати фабрику MVNO для всіх бажаючих, тоді, можливо, проекти будуть жити.

При цьому, і інвестицій особливо не треба, достатньо лише домовитися і інтегрувати вже наявне обладнання.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Чи захочуть слони пускати в свої 4ж мережі? Одна справа, коли ці MVNO не конкурентні, бо обмежені технологіями попередніх поколінь, і інша, коли мають підтримку 4ж

Місто
Київ
Я пам'ятаю часи коли слони самі просилися в мережу Тримоб задля 3G.
Є варіант що після запуску 5G MVNO пустять в 4g хоч з шейпом.
Або може уряд накаже операторам обов'язково робити 4G нац роумінг

Місто
kiev
рано чи пізно інтеграція з законодавством ЕС буде, а там робота віртуалів врегульована законодавчо, питання чи доживе ІТ і 3моб, чи зможуть вони конкурувати з іншими гравцями на цьому ринку? 3моб я так розумію чекає на свого покупця, може вони на пару з ІТ хочуть продатись як єдина платформа, у ІТ абоненти у 3моб технологія.

Місто
Киев
Шановні, а де там про подарунок?? Я бачу в описі тарифів на офсайті "Пакетні послуги", в які входять гігабайти інтернету, ніяких "підарунків"...
Данная фраза взята из внутренней презентухи, так сказать раздел по "работе с возражениями". Там несколько сов одновременно на одном глобусе.)

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Чи захочуть слони пускати в свої 4ж мережі? Одна справа, коли ці MVNO не конкурентні, бо обмежені технологіями попередніх поколінь, і інша, коли мають підтримку 4ж
Можна, наприклад, як у Німеччині, урізати їм швидкість інтернету до 5-10 мбіт/с, і буде стимул дивитися в бік основного оператора.
Post automatically merged:

'3моб я так розумію чекає на свого покупця
Не бачив якогось руху з їх боку на продаж окремо Тримоба. Вірогідніше, що лише разом з Укртелекомом СКМ скине цей баласт, коли витисне усе цінне остаточно.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Не бачив якогось руху з їх боку на продаж окремо Тримоба
Його ж вже кілька років назад намагалися продати МТС/Водафону, коли 3моб мав цінні ліцензії на 2100.
Тоді нічого не сталося, бо вперлися в обмеження пов"язані з приватизацією Укртелекому.

Хіба з того часу щось суттєво змінилося, що 3моб стало можна продати як окремий актив?

Місто
Киев
По поводу тарифов. Субъективное и все такое. Молчу как просерают деньги на контекстную рекламу, ну то "индейцев"...А вот тарифы, давайте сравните 2 варианта, оба за 120 грн/мес, потому что условия такие:
1. Голоса 1000 минут.
2. Голоса 1000 минут;
50 смс
Интернета 10000 МБ.

Все что свыше, одинаково. Выбор?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
В будь-якого MVNO має бути якась фішка: інтеграція з мережами інших країн (Лайка, років 15-20 їм би ціни не було, але вже є месенджери), банком (П:М), магазином (Yezzz) чи хоча б співаком ротом (хтось і таке робив для фанатів).
Чи якийсь зрозумілий сегмент ЦА: молодіжні і старперські псевдовіртуали, оператори для нац. меншин.
У 3Mob, коли вони ще мали власну мережу, це було не лише ексклюзивне 3G, а й інтеграція зі стаціонаром, памʼятаєте 1 міський з 5 номерів сімʼї?
Але стаціонар фактично вже все.
А що пропонує Інтер?
Навіть досить перспективна співпраця з AliExpress здулася.
Не роумінг ж у Придністровʼї, якого вже, певно, і нема, просувати?
Подивимося, чи когось зацікавлять корпоративні фішки телефонії, але це явно не масовий попит.
Було б цікаво, якби вони у доповнення до роумінгу отримали 4G хоча б на своїй базовій Одещині і створили локального оператора, як колись GT.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
До речі, на CDMA-модем є акція::trollface: