Це проблема з тобою. При всій повазі. Але щойно відкрив новий канал на номер 380966486XXXОткрой новый ютуб канал и пройти идентификацию по номеру телефона. У меня неделю как не получается.
Це проблема з тобою. При всій повазі. Але щойно відкрив новий канал на номер 380966486XXXОткрой новый ютуб канал и пройти идентификацию по номеру телефона. У меня неделю как не получается.
чи якоюсь фігнею молодіжною аля "потруси телефон щоб виграти ХХХХ".
Виртуал может какие-то свои заманухи использовать, которые слону недоступны. Не только для молодежи, "стародежь" тот же Yezz может привлечь. Делать пополнение счета балабонусами + еще какие-то балабонусы насыпать за какие-то действия. Развивать, так сказать дополнительную лояльность.А з такими ж цінами, як і в слона віртуал нікому не цікавий
А в чому прикол? ІТ це що не мобільний оператор?Чого не можливо? На приходить смс?Як зареєструвати телеграм на Інтертелеком? Дзвонив оператору вони кажуть з їх сторони обмежень немає.
уже никак, это невозможно
сам телеграм больше не принимает к регистрации номера 091,092 и 094
Без понятия, факт что не могу.З операторами чи окремими номерами? Чи взагалі з сервісом?
Не спорю, возможно рукожоп. Как это к вопросу выше относится, где надо внести после выбора УА в определенном формате номер, непонятно. Номера нигде не засвечены.Це проблема з тобою.
Взамно. Канал открыл для чего? У меня подтверждение для публикации роликов длительностью более 15 мин. А с ИТ номером пробовал?При всій повазі. Але щойно відкрив новий канал на номер 380966486XXX
Це проблема з тобою.
Мы оба знаем,что есть куча проблем в пользовании интертелекомом.Можно надувать щеки и чесать про "сам дурак".Можно подойти креативно,по одесски.Вспомнить те заманухи,которые успешно влезали 20 лет назад.Я не буду бесплатно раздавать советы,мое мнение пора спускаться с небес на землю...примеры
Шановні, а де там про подарунок?? Я бачу в описі тарифів на офсайті "Пакетні послуги", в які входять гігабайти інтернету, ніяких "підарунків"..."гігабайти у подарунок"
Реально 3мобу треба якось кооперуватися з Інтером, інтегровувати його більш нове залізо 4G в ядро мережі 255 07 і клепати фабрику MVNO для всіх бажаючих, тоді, можливо, проекти будуть жити.берем історію лайки, 3моб і проектуємо на ІТ, чуда не буде, у ІТ напевно абонентів 30к залишилось, якщо не менше.
рано чи пізно інтеграція з законодавством ЕС буде, а там робота віртуалів врегульована законодавчо, питання чи доживе ІТ і 3моб, чи зможуть вони конкурувати з іншими гравцями на цьому ринку? 3моб я так розумію чекає на свого покупця, може вони на пару з ІТ хочуть продатись як єдина платформа, у ІТ абоненти у 3моб технологія.Я пам'ятаю часи коли слони самі просилися в мережу Тримоб задля 3G.
Є варіант що після запуску 5G MVNO пустять в 4g хоч з шейпом.
Або може уряд накаже операторам обов'язково робити 4G нац роумінг
Данная фраза взята из внутренней презентухи, так сказать раздел по "работе с возражениями". Там несколько сов одновременно на одном глобусе.)Шановні, а де там про подарунок?? Я бачу в описі тарифів на офсайті "Пакетні послуги", в які входять гігабайти інтернету, ніяких "підарунків"...
Можна, наприклад, як у Німеччині, урізати їм швидкість інтернету до 5-10 мбіт/с, і буде стимул дивитися в бік основного оператора.Чи захочуть слони пускати в свої 4ж мережі? Одна справа, коли ці MVNO не конкурентні, бо обмежені технологіями попередніх поколінь, і інша, коли мають підтримку 4ж
Не бачив якогось руху з їх боку на продаж окремо Тримоба. Вірогідніше, що лише разом з Укртелекомом СКМ скине цей баласт, коли витисне усе цінне остаточно.'3моб я так розумію чекає на свого покупцяЯ пам'ятаю часи коли слони самі просилися в мережу Тримоб задля 3G.
Є варіант що після запуску 5G MVNO пустять в 4g хоч з шейпом.
Або може уряд накаже операторам обов'язково робити 4G нац роумінг
Його ж вже кілька років назад намагалися продати МТС/Водафону, коли 3моб мав цінні ліцензії на 2100.Не бачив якогось руху з їх боку на продаж окремо Тримоба
Роутери продаються в іншому відділіTsarsky,самое время,сейчас, перед НГ вводить акц.предложения.Это частично восстановит доверие к компании,и,может быть,люди подтянутся]