Класс. И это все всего за 120грн в месяц. плюс не везде и ужасно работающий голос.Вижу прекрасное будущее у этого оператораСьорфіти браузер (теж без підкачки медіа), балакати з нейронками (без генерації файлів). Може й ютуб можна якось слухати на 144p, не перевірявЗагалом, лайфхаки існують, якщо воно дуже треба. Зараз ще й "діджитал детокс" у тренді, 2G інет в нього чудово вписується
![]()
І тіп називає це лайфхаками за 120грн!Класс. И это все всего за 120грн в месяц. плюс не везде и ужасно работающий голос.Вижу прекрасное будущее у этого оператораСьорфіти браузер (теж без підкачки медіа), балакати з нейронками (без генерації файлів). Може й ютуб можна якось слухати на 144p, не перевірявЗагалом, лайфхаки існують, якщо воно дуже треба. Зараз ще й "діджитал детокс" у тренді, 2G інет в нього чудово вписується
![]()
Это было, только в виде нескольких десятков тарифов под разные потребности. Казалось бы удобно, но на то время у слонов было 5 основных, из которых абонент и выбирал. А тут приходил в ЦОА/дилеру, видел этот бесконечный список на нескольких листах, подвисал, собирал в кучу макулатуру, и со словами "Сеня, я жду тебя за столиком!". Шучу, без слов, как Дон Кихот Ламанчский удалялся вдаль заходящего солнца и больше не возвращался. Привел этот эксперимент к сокращению количества тарифов до 5, абонент тыкал пальцем в средний, и все были довольны. Лишь небольшой процент продвинутых указывали на самый дешевый, или самый дорогой. А "конструктор" - возврат к тому самому времени, нужен от силы 0,05% абонентов, а мороки выше копья того самого Дон Кихота.був би такий тарифний план "конструктор"
Який це конструктор, конструктор це тоді коли я обираю сам те що мені треба а не те що напхано оператором, десяток тарифів мені не треба.Это было, только в виде нескольких десятков тарифов под разные потребности. Казалось бы удобно, но на то время у слонов было 5 основных, из кбув би такий тарифний план "конструктор"
Не їв не знаю.nikolaevich, типу як було у лайф, вірно?
Но при этом хочу, того что даже не представляю...выглядит немного странно. Поэтому сразу провальное направление, либо уверенно шагаем на те же грабли.Не їв не знаю.
Не треба єресь писати я їх бачив но не користувавсь так як покриття від них нульове як від паскудного інтертелекома, скільки він виїв печінок з своїм СДМА, в моїй стороні покриття лайф ніяке або його немає зовсім, регіон синій як ніс в алкаша.Но при этом хочу, того что даже не представляю...выглядит немного странно. Поэтому сразу провальное направление, либо уверенно шагаем на те же грабли.Не їв не знаю.
синій як ніс в алкаша
Они пробовали. Ошибка была в том, что дилерам эту возможность не давали, конкретно на SIP под голос подключать тарифы, где были только минуты. ИМХО поэтому SIP направление тормознулось в развитии популяризации. Сами создали конкуренцию своим же партнерам и проиграли в стратегии.Vitalik, ну то треба було в свій час йти по цьому ж принципу. Тепер щось типу треба айпі телефонію-така ціна. Треба інет-плюс ще якась сума. Хвилини в мережі і на інших теж пакетом і як на мене буде то що треба
Не треба єресь писати
клас, тільки дочекаюся, доки коло спілкування перейде на zangi, і будемо теревенити.Можна також теревенети в Zangi, бо в них найнижча серед усіх мессенджерів витрата кб/с при передачі голосу, завдяки функції економії трафіку
повноцінно не вийде. Навіть без картинок і відео сучасні сайти досить "важкі" для такої швидкості.Сьорфіти браузер (теж без підкачки медіа)
читання каналів без медіа? Який в тому сенс?читання каналів в Telegram/WhatsApp
Пост був відповіддю на питання про можливості 2g в 2025, не більш того. Ніхто не сперечається з тим, що вартість пакету у ІТ наразі завищена.Класс. И это все всего за 120грн в месяц. плюс не везде и ужасно работающий голос.Вижу прекрасное будущее у этого оператораСьорфіти браузер (теж без підкачки медіа), балакати з нейронками (без генерації файлів). Може й ютуб можна якось слухати на 144p, не перевірявЗагалом, лайфхаки існують, якщо воно дуже треба. Зараз ще й "діджитал детокс" у тренді, 2G інет в нього чудово вписується
![]()
RifleR, Так ми наче обговорювали максимальні теоретичні можливості й можна сказати "гік-виживання" з таким інетом в 2к25. У підсумку, не так і мало функціоналу вийшло. До речі, стосовно ютубу, то його начебто дійсно можна слухати (а-ля подкасти) з мінімальним аудіобітрейтом та без підкачки відео через застосунок NewPipe. Так що +1 можливість до попередньої купи))Ну, я б зрозумів, якби це було єдине "вікно в світ", але ж у конкурентів є інтернет на нормальних швидкостях. Навіщо добровільно користуватися 2G? Мазохістом треба бути, хіба що.
От тільки нащо?Так ми наче обговорювали максимальні теоретичні можливості й можна сказати "гік-виживання" з таким інетом в 2к25. У підсумку, не так і мало функціоналу вийшло.
Так как на этот пост, аргументированно и вполне логично ответил только debugger, здесь. Приоткрою завесу что было на самом деле.Хотите подискутировать на счет будущего, вернувшись назад в конец ноября месяца? Давайте сделаем.
Я почему то не удивлен.Везде ,где интертелеком полное намахалово.Результаты на лицено как есть.