Майбутнє Інтертелекому

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бо всі сервіси, навіть до лікаря записатись, зав'язані на інет.
Без відеопотоків і пересилання величезних файлів сервіси на смартфоні жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
зараз не 2007 рік, коли швидкості в 150 кбіт було достатньо для типового користування інтернетом.

Яку саме працездатність можна витягнути у 2025 році з 2G? Цікаві конкретні юзкейси.
Ще навіть на початку року я на кнопочнiй нокiї дивився відео в 144p та слухав музику в 64 kbps, і все це онлайн - через rtsp.

Щоправда, єдиний мінус - коли дивишся пор... пардон, відео про любов до жінки, то в актрис принади маленькі, важко розгледіти. Тож довелося вибирати - чи одружуватися, чи купляти смартфон. Вибрав смарт, так дешевше виходить :)

Але на смарті 2G не те, тут я згоден з вами... Відео 144 мутне як вікно туалета в електричці, а музика в 64 нагадує звук з каструлі... От халепа!

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.
Питання не в об'ємах трафіку. На 2g от КС взагалі неможливо нічим користуватись. Навіть повідомлення в месенжерах не ходють, про які відео та великі файли?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.
Питання не в об'ємах трафіку. На 2g от КС взагалі неможливо нічим користуватись. Навіть повідомлення в месенжерах не ходють, про які відео та великі файли?
Особисто я не вірю тим хто пише про якісь онлайн радіо, і відео онлайн, на базі технології EDGE від Київстар. Нехай покажуть спідтест швидкості 2G, але як його показати коли спідтест не запускається) Просто пишуть нісенітницю аби писати!

Місто
Киев
В любой деятельности, проще всего найти негатив, и слишком сложно позитив. По понятным причинам все тянутся к простому.
Шотам, не трынди, тебя тоже банили где угодно. Смысла в постах = 0. К чему ведешь, вообще непонятно.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Нехай покажуть спідтест швидкості 2G,
Вот такое вот будущее ИТ
Ого. На грані фантастики! Коли я пробував запустити спідтест на EDGE від Київстар, в мене навіть тест не проходив, сайти не відкривалися. Та ви чаклун якийсь!)

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Особисто я не вірю тим хто пише про якісь онлайн радіо, і відео онлайн, на базі технології EDGE від Київстар. Нехай покажуть спідтест швидкості 2G, але як його показати коли спідтест не запускається) Просто пишуть нісенітницю аби писати!
На водафоні від EDGE радіо йде маю стару моторолку.

Зверху