Без відеопотоків і пересилання величезних файлів сервіси на смартфоні жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.Бо всі сервіси, навіть до лікаря записатись, зав'язані на інет.
Без відеопотоків і пересилання величезних файлів сервіси на смартфоні жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.Бо всі сервіси, навіть до лікаря записатись, зав'язані на інет.
Ще навіть на початку року я на кнопочнiй нокiї дивився відео в 144p та слухав музику в 64 kbps, і все це онлайн - через rtsp.зараз не 2007 рік, коли швидкості в 150 кбіт було достатньо для типового користування інтернетом.
Яку саме працездатність можна витягнути у 2025 році з 2G? Цікаві конкретні юзкейси.
Питання не в об'ємах трафіку. На 2g от КС взагалі неможливо нічим користуватись. Навіть повідомлення в месенжерах не ходють, про які відео та великі файли?жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.
Особисто я не вірю тим хто пише про якісь онлайн радіо, і відео онлайн, на базі технології EDGE від Київстар. Нехай покажуть спідтест швидкості 2G, але як його показати коли спідтест не запускається) Просто пишуть нісенітницю аби писати!Питання не в об'ємах трафіку. На 2g от КС взагалі неможливо нічим користуватись. Навіть повідомлення в месенжерах не ходють, про які відео та великі файли?жеруть не більше 1 гіга трафіка на недомісяць.
Вот такое вот будущее ИТНехай покажуть спідтест швидкості 2G,
Ого. На грані фантастики! Коли я пробував запустити спідтест на EDGE від Київстар, в мене навіть тест не проходив, сайти не відкривалися. Та ви чаклун якийсь!)Вот такое вот будущее ИТНехай покажуть спідтест швидкості 2G,
На водафоні від EDGE радіо йде маю стару моторолку.Особисто я не вірю тим хто пише про якісь онлайн радіо, і відео онлайн, на базі технології EDGE від Київстар. Нехай покажуть спідтест швидкості 2G, але як його показати коли спідтест не запускається) Просто пишуть нісенітницю аби писати!
Это будущее интертелекома))тебя тоже