Майбутнє Інтертелекому

Місто
Львів
Всіх, хто ходить із дзвонилками
У мене нікого серед знайомих, хто б користувався кнопкою. Схоже, що ви щось фантазуєте, або у вас неймовірно екзотичний зріз знайомств: нетом не користуються, смартфонами не користуються, в ціни не вникають.
Як користувалися у нас послугами слонів, так і користуються.
Бо дешево. Багато з тих, хто користується десяток-півтора років слонами, сидять на архівних тарифах, які не змінюються роками, особливо на контракті. Якщо і переводить оператор примусово, то явно не найдорожчі пакети. Суджу по своєму старшому поколінні: досі жива екзотика за 150 та 175 грн.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Саня-068, настолько много делаешь в последнее время акцент на "суржике" тех поддержки, как будто от этого зависит вся структура работы оператора, аж захотелось прочитать/послушать таковой, имеется? Ради спорт интереса.
Бо останній мій дзвінок у підтримку рознервував мене не слабо. Телефонував стосовно анулювання їми моєї заявки по перенесення номеру до них. 15хв виясняли в чому проблема, а остальні 15хв просто хамили спираючись на те що я сам винний і потрібно було мені відправляти документи їм через сервіс "Вчасно" а не через "ДІЯ Підпис", весь цей час розмовляли суржиком. В мене претензій до суржику немає, але прецтавник компанії Інтертелеком це обличчя компанії, тяжко вивчити Українську? Ок, якщо не можеш вивчити Українську, тоді вже розмовляй на російській, не соромте Українську мову і компанію!

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
У мене нікого серед знайомих, хто б користувався кнопкою. Схоже, що ви щось фантазуєте, або у вас неймовірно екзотичний зріз знайомств: нетом не користуються, смартфонами не користуються, в ціни не вникають.
А не треба судити про всіх по собі. Коло знайомих у нас різне. Я говорю про своїх родичів і знайомих у віці 50-80 років. Розказав, як є. Звісно, що молодші всі із смартфонами. І вони не свинорилять. Більше того, частина із них має записну книжку не в телефоні, а в блокноті, на папері. Під час набору вихідного номера, кожен раз набирають номер на дзвонилці не із телефонної книги дзвонилки, а із своєї пам"яті, або із блокнота. Як на мене, то там все невиліковно дико запущено. Люди залишились на рівні техніки радянського союзу.
Бо дешево. Багато з тих, хто користується десяток-півтора років слонами, сидять на архівних тарифах, які не змінюються роками, особливо на контракті. Якщо і переводить оператор примусово, то явно не найдорожчі пакети. Суджу по своєму старшому поколінні: досі жива екзотика за 150 та 175 грн.
Та не дешево у них. Але так звикли. Номер один і на все життя. Оператор теж один. До підвищення вони платили абонку 200+ грн. Зараз будуть платити 250...300+ грн. Архівні тп їм недоступні, бо свинорилити не хочуть. Все життя використовують один і той же номер, абонку платять справно. Люди не бідні, але стогнуть, що дорого. Платять і нічого не роблять. Це лише я один свинорил, плачу 125 грн за абонку, а вони лише дивуються, як таке можливо.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Я говорив не про додатковий номер, а про випадки, які подав вище. У таких людей є основний номер в дзвонилці. Тому інтернет їм нафіг не нужОн. Хочуть лише, аби було дешевше.
Мабуть,таким абонентам 1000 хвилин на всі мережі буде забагато. Це ж десь як рівень кастрованого недобезліміту з 2000-х.
Якби було десь 60-100 хвилин та внутрішньомережа за абонплату коло 50-70 грн, було б в самий раз для економних мовчунів.
Чи посекундна, та хоч і похвилинна, оплата на всіх, десь трохи вище за ставку інтерконекту плюс скільки їм для функціонування треба.
Але не буде такого.:(

Місто
Киев
Мабуть,таким абонентам 1000 хвилин на всі мережі буде забагато. Це ж десь як рівень кастрованого недобезліміту з 2000-х.
Якби було десь 60-100 хвилин та внутрішньомережа за абонплату коло 50-70 грн, було б в самий раз для економних мовчунів.
Как красиво меня туда (к молчунам) отнес, мне даже 60-100 минут/мес много) Но дело не в экономии финансовых средств далеко, а во времени и эффективности конечного результата общения.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
у інтертелекому у порівнянні з слонами, те що помітив:

підтримка - відповідає швидко, але дуже часто вона некомпенентна, стосовно "суржика" мені всеодно, але компетентність це то за чим дзвонять у підтримку!

Очікуючий виклик - (це коли ти розмовляєш і бачиш що тобі хтось дзвонить) ця функція дуже зручна, але ця функція не у інтертелекомі

Смс по типу "вам дзвонили" - немає, і ніого такого не приходить, або коли ти був не в мережі не приходе "абонент XXXXXX вам дзвонив"

SMS від різних сервісів буває не приходять, наприклад з novapay ну прийшла смс на eSIM

ITphone - це додаток для тільки дзвінків! на прийом смс не треба розраховувати. Але ні у одного з слонів такого немає (був у lifecell bip OUT колись), а зараз фактично це єдине рішення дзвонити. Якщо цей додаток нормально їм зробити щоб працювало без глюків і SMS щоб приходили стабільно, то це було би супер

Роумінг - немає взагалі, навть мережу не піймає закордоном, але маючи ITphone або інший SIP клієнт можна використовуючи будь який інтернет та телефонувати з будь якої точки світу наче в Україні і тобі можуть телефонувати наче в Україні

Останнє редагування:
Місто
Киев
Очікуючий виклик - (це коли ти розмовляєш і бачиш що тобі хтось дзвонить) ця функція дуже зручна, але ця функція не у інтертелекомі
Ненавижу! Это когда ты разговариваешь с человеком, и тут второй подходит влез в разговор со своей другой абсолютной темой. Перезвони позже, четко обозначено что человек общается с кем-то другим. Напоминает:
Бувають випадки коли ЦОА потрібен.
Когда? Будучи в связи кучу лет, ни разу не был у слонов даже. Это бред, на сейчас точно. Автоматизировано онлайн да, открытие новых ЦОА - глупость и бесполезная трата финансов своих же абонентов (потом не ныть, что абонку снова подняли, в случае такого дебильного решения).

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Ненавижу! Это когда ты разговариваешь с человеком, и тут второй подходит влез в разговор со своей другой абсолютной темой. Перезвони позже, четко обозначено что человек общается с кем-то другим.
Не завжди. А якщо дзвінок дуже важливий? Наприклад, дзвінок ціною в життя, потрібно дуже терміново зв'язатися з вами і іншого дзвінка може вже не бути. А ви тим часом розмовляєте про рибалку і подібне, і навіть не підозрюєте що вам телефонують.

Останнє редагування:

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Когда? Будучи в связи кучу лет, ни разу не был у слонов даже. Это бред, на сейчас точно. Автоматизировано онлайн да, открытие новых ЦОА - глупость и бесполезная трата финансов своих же абонентов (потом не ныть, что абонку снова подняли, в случае такого дебильного решения).
В мене пару разів виникали походи в ЦОА. 2024р lifecell, проблеми перенесення номеру були. 2025р Київстар, робив повернення коштів з ДІКС, в онлайн режимі цього зробити неможливо. Якщо вам взагалі не потрібні ЦОА, я за вас радий)))

Місто
Киев
Не завжди. А якщо дзвінок дуже важливий? Наприклад, дзвінок ціною в життя, потрібно дуже терміново зв'язатися з вами і іншого дзвінка може вже не бути. А ви тим часом розмовляєте про рибалку і подібне, і навіть не підозрюєте що вам телефонують.
Перевернем ситуацию обратно пропорционально, когда все наоборот, и все играет другими красками.
Якщо вам взагалі не потрібні ЦОА, я за вас радий)))
Взаимно, чего и всем желаю.

Місто
kyiv
В мене пару разів виникали походи в ЦОА. 2024р lifecell, проблеми перенесення номеру були. 2025р Київстар, робив повернення коштів з ДІКС, в онлайн режимі цього зробити неможливо. Якщо вам взагалі не потрібні ЦОА, я за вас радий)))
То може це тому що трійка полюбляє багато послуг надавати лише в ЦОА?)
В ІТ поки ще не виникло потреби звернутись в ЦОА, зазвичай котики можуть вирішити всі питання.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
В ІТ поки ще не виникло потреби звернутись в ЦОА, зазвичай котики можуть вирішити всі питання.
бо вони чудово розуміють що ніхто не буде їхати в ЦОА якщо не з Одеси.

Місто
Киев
бо вони чудово розуміють що ніхто не буде їхати в ЦОА якщо не з Одеси.
Не совсем в этом дело. Даже во времена довольно крупной сети ЦОА + дилеры с билингом, могли решать все оперативно при обращении абонента. Находясь сам в такой офлайн точке, я в билинг смотрел лишь когда мне нужны были логи по авторизации при посадке на сеть сдма устройств (понять, в правильном направлении копаю мозги девайсу), и собственно все. Остальное решалось через тогда АССА (ну сейчас ЛК). Сама система построена была изначально верно, на ней и держится пока все, только пользуются данной наработкой немного через плечи рук откуда растут оные.

Зверху