SerP
@serhii13serp (tlg)
без вариантов - это всегда и везде проблема нумер ванв бабосы
именно ZTE, ты всё правильно уловилА кто там под американскими санкциями? ZTE или Huawei?
Останнє редагування:
без вариантов - это всегда и везде проблема нумер ванв бабосы
именно ZTE, ты всё правильно уловилА кто там под американскими санкциями? ZTE или Huawei?
именно ZTE, ты всё правильно уловил
Ясно.. хотя БС могут же быть разные сеть не должна быть строго из Хуавея или ZTE например..потому что "некитай" - дорого )))
проще с китаем договариваться.
а из Китая - c ZTE
Вроде уже никто..А кто там под американскими санкциями? ZTE или Huawei? ...
да, но чем больше зоопарк - тем больше проблем разных вылезти может + за поддержку платить...Ясно.. хотя БС могут же быть разные сеть не должна быть строго из Хуавея или ZTE
да, но чем больше зоопарк - тем больше проблем разных вылезти может + за поддержку платить...
нет, не знаю...До речі, якщо не ком.секрет і ви маєте інформацію, як калькулюється підтримка і скільки ІТ платить в середньому за це?
Ніхто тобі точно наперед нічого не скаже, бо ніхто не знає. Ну а теоретичні\фантастичні майбутні події вже описані в цій темі. Тому, не парся. Використовуй можливість, поки вона є. Купляй і користуйся. Особисто я не вірю, що будуть якісь кардинальні зміни стосовно частот Інтера і кінцевого обладнання абонентів в найближчі 2-3 роки. І, взагалі, ліцензія на сдма в Інтера діє до 2025 року.Кто-то может сказать по теме: какое будущее у ИТ?
А то увидел хороший тариф ЕК, появилась мысль купить себе пакет, и парочку бабушкофонов в семью для поддержки связи.
А потом тут прочитал какие-то предсмертные настроения.
Объясните, какая сейчас ситуация, и какие перспективы?
Звідки такий висновок? Ну так, може, він хоче купити сдма-дзвонилки...Poison2029, это точно не твой случай. Особенно если учесть, что ты руимки собираешься тыкать в ЖСМ-ные бабушкофоны.
В кожного різне розуміння. Я зрозумів, що це будуть сдма-дзвонилки. Бо сдма-дзвонилка, в порівнянні із смартфоном, є бабушкофоном. Наприклад, старі сдма-Нокії, є також бабушкофонами.raptor, может и хочет, но именно "бабушкофоны" - они только ЖСМ. Обычно я понимаю все написанное буквально.
Если бы про "звонилку" был вопрос...Если "звонилка" - не значит сразу GSM.
Думаю, что твоя вера серьезно пошатнется раньше этого срока...Особисто я не вірю, що будуть якісь кардинальні зміни стосовно частот Інтера і кінцевого обладнання абонентів в найближчі 2-3 роки
Ну, я мав на увазі те, що сдма не погасять в цей термін. Тому сдма телефони ще попрацюють. А якщо до існуючого сдма добавлять ще й ЛТЕ, то це зовсім інша пісня, яка не стосується питання про дзвонилки, яке піднімав Poison2029.Думаю, что твоя вера серьезно пошатнется раньше этого срока...
Ну, я мав на увазі те, що сдма не погасять в цей термін.