Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
Тендер на те частоты, к которым компания готова, по-моему, еще не объявляли.
А може – нащадок Кіндрата Омеляновича:Может в Интере потомок Воланда работает и памятует его слова: "Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами всё дадут."
В західних регіонах взагалі як оператора для дзвінків не реально користувати, але це не та темаНадбудова над чим? Плюс, мережа не розвивається, а навпаки згортається. В багатьох населених пунктах просто нема сигналу.
Тендер на те частоты, к которым компания готова, по-моему, еще не объявляли.
Напевно не приймала, бо забракло грошей.Настільки готова що компанія не приймала участі в жодному LTE тендері
Може у вас щось з обладнанням? Я саме інтер в більшості і використовую, оскільки робота пов'язана з постійними роз'їздами по п'ятьох західних областях. А інтернет (принаймні rev.A) взагалі поза конкуренцією (безперервність покриття). Правда в Волинській області дійсно є багато "дірок", а в інших - все норм. То світле майбутнє коли слоніки влаштують подібне зі своїми umts - lte, поки що не близько. Якщо сидіти на місці - нема питань, а коли увімкнув відео онлайн і поїхав - тут вже "інтер рятуй".В західних регіонах взагалі як оператора для дзвінків не реально користувати, але це не та тема![]()
про яке відео мова, зі Львова до Буковеля не можливо навіть стрімінг аудіо без серйозних розривів слухатиа коли увімкнув відео онлайн і поїхав
Як вам?! З чиїм обладнанням проблема?! 42 БС на всю область з "проблемним" ландшафтом! Тепер користую руім моторолку з антеною, яку купив у нас в маркеті і розмовляти в транспорті не реально....І це 1х...Евдо взагалі "печаль-біда" Реальніше стрімінгом зкористкватися від того ж Лайф, бо в нього всюди де є покриття, то 3ж...Може у вас щось з обладнанням? Я саме інтер в більшості і використовую, оскільки робота пов'язана з постійними роз'їздами по п'ятьох західних областях. А інтернет (принаймні rev.A) взагалі поза конкуренцією (безперервність покриття). Правда в Волинській області дійсно є багато "дірок", а в інших - все норм. То світле майбутнє коли слоніки влаштують подібне зі своїми umts - lte, поки що не близько. Якщо сидіти на місці - нема питань, а коли увімкнув відео онлайн і поїхав - тут вже "інтер рятуй".
Ну так ясно ж що немаТакие ужасы рассказываете. А Хмельницкая область относится к западным? Не вижу тех проблем о которых здесь пишут.
Ні...в Евдо телефонувати не можливо, тому 1х...У нас виходить БС на ~30-50 км, як вважаєш це норма?!) Загалом 40 БС на всю область...Перекидання в 1Х це проблема більшості моторолок. І це не мережа винна а специфіка налаштування цих телефонів, сам мурдуюсь з MOTO G1131, но роутер працює просто супер. Базових станцій в CDMA мережі і має бути значно менше ніж в GSM а тим більше в UMTS, така вже її архітектура, в неї інші особливості.
У вас ще й рельєф картину покриття псує. В результаті, кожна бс б"є не на максимальну відстань, а лише від гори до гори. Там, в ідеалі, в кожному селі треба бс ставити, а це Інтеру не по кишені. В кого є бс, і вона не перевантажена, тому пощастило. А кому не пощастило, той змушений бути рабом Лайфа.Ні...в Евдо телефонувати не можливо, тому 1х...У нас виходить БС на ~30-50 км, як вважаєш це норма?!) Загалом 40 БС на всю область...
В моїй ситуації ліпше таки бути рабом лайфа з 2/3/ 4ж, ніж свято вірити в то, що крутіше інтера нічого не існує і не требаРаб лайфа...![]()
Та ніхто й не вірить. Просто, кожен дивиться із своєї колокольні. Наприклад, якщо в мене Інтер працює прекрасно всюди, де я буваю, і він мені підходить, то для чого мені будь-куди рипатись? Всюди ж дорожче! Нащо платити більше?В моїй ситуації ліпше таки бути рабом лайфа з 2/3/ 4ж, ніж свято вірити в то, що крутіше інтера нічого не існує і не треба![]()