Майбутнє Інтертелекому

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Це була якась кантора під назвою ПІС і вона мала ліцензію на стаціонарний радіоінтернет на частоті 1900 МГц. І якимось боком там був Інтертелеком замішаний. Станом на зараз - не знаю що там і як там, лінь шукати.

Місто
Київ
debugger, варто ще згадати що у 2007 році стартовий пакет Utel коштував 100грн., це 20 баксів тоді, і 800грн. по нинішньому курсу. Але заради справедливості там й тарифи були чудові, 10 коп. / 1мб. інтернету в той час коли слони за GPRS вимагали 10/15грн. за 1мб.

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
Місто
Киев
Это мил человек, еще не изучал CDMA Rev Ge, там даже оптика меркнет.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Це була якась кантора під назвою ПІС і вона мала ліцензію на стаціонарний радіоінтернет на частоті 1900 МГц. І якимось боком там був Інтертелеком замішаний. Станом на зараз - не знаю що там і як там, лінь шукати.
Так, яка належала власникам оператора СДМА-Україна і її начебто разом із оператором також віддали Інтеру, в обмін на частку в Інтері.

Місто
Киев
Місто
Kyiv
Чи захочуть слони пускати в свої 4ж мережі? Одна справа, коли ці MVNO не конкурентні, бо обмежені технологіями попередніх поколінь, і інша, коли мають підтримку 4ж
Можна, наприклад, як у Німеччині, урізати їм швидкість інтернету до 5-10 мбіт/с, і буде стимул дивитися в бік основного оператора.
Post automatically merged:

Я пам'ятаю часи коли слони самі просилися в мережу Тримоб задля 3G.
Є варіант що після запуску 5G MVNO пустять в 4g хоч з шейпом.
Або може уряд накаже операторам обов'язково робити 4G нац роумінг
'3моб я так розумію чекає на свого покупця
Не бачив якогось руху з їх боку на продаж окремо Тримоба. Вірогідніше, що лише разом з Укртелекомом СКМ скине цей баласт, коли витисне усе цінне остаточно.
Про утк якщо коротко, продати нерухомість неможливо,слати в оренду немає проблеми, займатися мережею це утримувати штат працівників - демонтують мідні кабелі і все що цінність має і на вихід. Що є в ІТ ! ?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Шотам, то все фігня, тільки голосові дзвінки 2ж, тільки хардкор !! А ще ми можемо отримати номер 044 !!! Це ж мрія!!😂

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
itfun, в 2007 Лайф пропонував 1000 Мб за 35 грн, 3,5 коп/Мб. Утел мав покриття навіть не в кожному обласному центрі

Місто
Kyiv
Місто
Київ
Народ хто переносив номер до ІТ , як це зробити помилку видає Status error diia url not found при спробі підписати договір. Підтримка ІТ вже два дні не може допомогти

Зверху