Майбутнє Інтертелекому

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
moby, Інтертелеком справжні брехуни! Якщо не помиляюся, ще в 2020р обіцяли запустити LTE. Вже 5 років обіцяють?

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Я так і не зрозумів, є майбутнє в Інтертелекому? Є якась надія хоч на 4G?
"Наша стратегія на 2025 рік — надати всім абонентам Інтертелеком можливість користування 4G-зв’язком на постійній основі. Ми активно працюємо над технічною реалізацією цієї цілі й обов’язково повідомимо вас, щойно оновлення буде доступне."

Стратегія на 2025 рік, активно працюють над реалізацією 4G. Як гарно і вишукано можна вішати лапшу на вуха клієнтам. Могли б нормально заключити договір з Vodafone адже до сьогоднішніх днів 3G в них нормально працює. Хоча б так можна було б продовжити роботу поки не реалізувався 4G аніж лишатись у Київстар і гарно брехати.
Post automatically merged:

Також судячи з прибутку ІТ -21 мільйон гривень думаю на 4G можна і не надіятись.

Місто
С-ще. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024
Дзвонив сьогодні оператор, питав чому не поповнюю номер. Я теж задав питання, коли буде 4G? Сказали, що планують осінню, цього року, але місяць не назвали. Чекаємо 4G ?

yanv

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Дзвонив сьогодні оператор, питав чому не поповнюю номер. Я теж задав питання, коли буде 4G? Сказали, що планують осінню, цього року, але місяць не назвали. Чекаємо 4G ?
Ось i поповните осіню коли буде 4G

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
кожного тижня в неділю дзвонять! я вже кілька разів просив не задовбувати дзвінками - як горохом об стінку.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Сьогодні рік від початку переходу на GSM.
Цікаво, як змінилась абонбаза, чи багато прийшло повністю нових абонентів?
І чим тепер може привабити цей оператор?

yanv

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Сьогодні рік від початку переходу на GSM.
Цікаво, як змінилась абонбаза, чи багато прийшло повністю нових абонентів?
І чим тепер може привабити цей оператор?
Привабити хіба тим, що в комплекті міський номер, SIP та Itphone. І в них найдешевший СП, лише 120 грн.

Місто
Киев
Конечно не претендую на эталон выборки (тем более офлайна нет, только онлайн), если разбить по годам:
2 года назад делал N подключений в день.
Год назад тоже N только в неделю.
Прошедший год N получился за весь год.
Единственная стабильность в числе N)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Vitalik, може справа в тому, що на відміну від CDMA, для підключення до GSM не потрібні спеціально навчені люди, а достатньо купити сімку на Розетці чи в магазині (щоправда, в жодному не бачив).

Зверху