Майбутнє 3mob

Місто
kyiv
При попытке на него позвонить, автоответчик это и говорит.
Можливо автовідповідач увімкнений, а у лайки він не працює наче

Місто
Львів
Більшість рекламного спаму йде з 044, 056
Ніхто і не писав про більшість. В телефонній книзі жодного контакту 091, але десятка два СМС з коду 091 про блокування карти, списання з карти та ін. спроби шахрайства. Справедливості ради, така токсичність очікує всіх операторів, хто пропонуватиме дешевий (безкоштовний) стартовий з безкоштовним першим місяцем. Минулого року прокотилась хвиля дзвінків та розсилок з коду 073, напевне це пов'язано з якоюсь акцією на стартові від Лайфа.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Минулого року прокотилась хвиля дзвінків та розсилок з коду 073
Вони й зараз продовжуються. Як і з 044. А ось з 091, 094 особисто я спаму не пам'ятаю масового. Але це мій досвід (і купи друзів/ колег/ знайомих, що часто бігуть до мене як до "тижпрограміста" спитати що воно таке і як реагувати))). Може й було десь.

Місто
Кировоград
підкажіть, що у 3моба чи укртелекома за комунікації такі є, які потрібні великим операторам?
Кабельна каналізація.
було колись, коли це був життєво важливий фактор, але зараз оператори мережі майже не розбудовують і важливість цього фактору геть не та, що була в 00х. можливо все зміниться під час великого контрнаступу, але тоді і самому укртелекому треба буде спочатку повертати контроль над тими комунікаціями. а до того часу не думаю що це такий суттєвий козир, щоб пустити мільйони користувачів в сою мережу на пільгових умовах. київстар он періодично попадав в опалу до УТ і нічого, вижив. і у 2015 році відмовився від ексклюзивних роумінгових умов. а голден телеком в свій час розважався повномасштабними корпоративними війнами з УТ з убопом у опечатуванням обладнання))))

Зверху