НІ, Тримоб мені сам оплатив. Прислали в звичайному пакеті нп карточку обгорнуту в плівці.Так, доставку оплачує абонент, по тарифах Нової Пошти.
НІ, Тримоб мені сам оплатив. Прислали в звичайному пакеті нп карточку обгорнуту в плівці.Так, доставку оплачує абонент, по тарифах Нової Пошти.
Я і так користуюся lifecell, тариф потужний, 100грн в місяць до кінця 2025р. Я писав свою думку стосовно майбутнього 3Mob, і все, це моя думка. Навіщо, все це ви написали?які ти тарифи платитимеш слонам.
Так колись відправляли безкоштовно. Але вже як пів року, якщо не помиляюся, відправляє платно. Не вірите? Подзвоніть в підтримку 3Mob будете шоковані.Тримоб мені сам оплатив
Процент (не)узнаваемости бренда 3Mob настолько говорит сам за себя, что на улице эту рекламу поймут "не только лишь все" чтобы сопоставить с чем-то конкретным.Можно ссылку на эту видео рекламу? Очень интересно посмотреть. Уже сам нашел. Немного настораживает
Є тематичні заклади громадського харчування як-от Криївка чи усілякі котокафе. І до них також ходять відвідувачі, то ж - най будуть і оператори зі своїм власним вайбомТож навіщо такий оператор без інтернету? Ну сугубо це моя думка. Ось оператори типу Інтертелеком, lycamobile, 3Mob, я не розумію їхнього існування
Пам'ятаю який був Utel на початку своїх продажів. Стартовий пакет був доволі стильним, і ламповим. Відчувався якийсь ексклюзив в стилістиці. Навіщо був цей ребрендинг? Хай би залишили бренд Utel для своїх фанів. А то Utel->Укртелеком->3Mob, в кінцевому результаті залишився бренд якого майже ніхто не знає, і не помічає.то ж - най будуть і оператори зі своїм власним вайбом
Ну так це залежить від керівництва. Чому не наймуть SMM? Всілякі акції робити, знижки або давати безкоштовний інет як Водафон в день незалежності. Хоча б 4 гб безкоштовнт дали. Про ведення тік току чи інстаграм для Тримоб я взагалі мовчу бо то позор буде повний. ФБ Тримоб дивлюсь, нудний і рідко щось постять із-за чого новому клієнту складається враження ніби це мертвий оператор.А то Utel->Укртелеком->3Mob, в кінцевому результаті залишився бренд якого майже ніхто не знає, і не помічає.
А чому складається? Це ж фактскладається враження ніби це мертвий оператор.
А знаєте, я погоджуюсь з вами. За цей рік нічого нового в Тримоб нема. Не знаю як за попередні адже на початку цього року я приєднався до Тримоб. Оператор який вже віджив своє. Є купа грошей в Укртел завдяки яким можна Тримоб вивести на п'єдестал. Зробити ребрендинг щоб був логотип як у модератора ред форуму debugger.А чому складається? Це ж фактскладається враження ніби це мертвий оператор.![]()
Развитие возможно но врядли будет. Пока могу сказать, что ТриМоб вряди развалится ибо компания держится за счет Укртелеком. Сам Укртелеком не сильно хочет развивать ТриМоб хотя если бы его развивали, то ТриМоб мог бы стать хорошим оператором с дешевыми тарифами.Люди добрые, доброго времени суток вам! Хотелось бы почитать ваше мнение по поводу дальнейшего существования и возможного развития ТРИМОБа или он уйдёт в небытие как МОБИЛЫЧ, DJUICE, JEANS, ЭКОТЕЛ и т.п., как вы думаете?
как вы думаете
Але ненадовго, як номери почившого Голдена.останутся только перенесённые номера с его кодом
номери почившого Голдена.