Маркет

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я не до кінця розумію про що мова, але бачу два варіанти:
Перший - це якась адекватна легальна історія, в якій нема чого ховати від суспільства і про це автор не питав. В цьому випадку бачу адекватні дії модератора, який вирішив перепитати, (в пабліку, бо нема що ховати, і бурю гівна в стакані від автора. Що заслуговує наприклад картки.
Другий - автор торгує краденим, малося на увазі що модератор це зрозуміє і не піде з таким в паблік.
В цьому випадку, вважаю шо модератору треба наступний раз не йти з цим в паблік, а торговця краденим - забанити.
В правила маркета, що в нас не торгують краденим, наркотою і в'єтнамськими секс-рабинями, вписувати не будемо

Hibiskus

Заблокований
Місто
Kiev

Вкладення

• 2025-05-24_195138.png
    2025-05-24_195138.png
    3.5 КБ · Перегляди: 46

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Hibiskus, для того, щоб команда модераторів оцінила, чи справедливо тебе забанили в маркеті - напиши на загал, чим ти там збирався торгувати, краденими акаунтами Телеграм чи ще чимось. Бо на мою думку, станом на зараз, твої наміри підпадають під шахрайські (бо тебе просили надати пояснення щодо можливого оголошення, ти ж тупо з'їжджаєш), плюс несправедливе хамство в бік студент... Як би ще й на основному форумі не схватити бан (це зараз не погроза ні в якому разі - це розмірковування).

Коротше, моя порада - або розкривай карти і винось усе на розгляд суспільства, або забуваємо про цей випадок (власне, я думав, що вже забули).

Hibiskus

Заблокований
Місто
Kiev
для того, щоб команда модераторів оцінила, чи справедливо тебе забанили в маркеті
В маркете у меня одна тема, она видна всем. Других нет.
(це зараз не погроза ні в якому разі - це розмірковування).
Это как раз выглядит как угроза, от малой части модераторов. Я это понимаю. И все это понимают.
Коротше, моя порада - або розкривай карти і винось усе на розгляд суспільства
Как говорил Трамп, карт у меня нет. Запрещенных товаров к продаже в маркете, у меня тоже нет.
або забуваємо про цей випадок
Я готов забыть этот случай. Но не ручаюсь за остальных читателей и участников форума.
У меня главный вопрос?
Кто , зачем и почему дал мне бан в маркете?

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
Я б заблокував його на всяк випадок і на форумі. Вибачте за офтоп. Людині кілька разів написали, щоб виклав все на загал, але він готовий забути це все...

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Я, превентивно, маючи підозру щодо шахрайських дій. Попросив тебе надати розʼяснення стосовно акаунтів telegram, які ти хотів продавати. Що, як, де. Якщо твоє розʼяснення внесе ясність і розуміння, що все легально, обіцяв розблокувати.

Тиж і досі переливаєш з пустого в порожнє.

Останнє редагування:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Хочу нагадати, що маркет створювався як майданчик для своїх, перевірених, а не всім бажаючим. Тому і правила перебування там- особливі. Якщо ти читав правила маркету, за настирність бан можна отримати і на основному форумі. Тож або виконай вимогу і надай розʼяснення, або.

Hibiskus

Заблокований
Місто
Kiev
GAS, Спасибо за профессиональое вмешательство и адекватный способ попытаться решить несуществующую проблему. Хотелось бы прочитать ответ. Всем.
Заранее спасибо.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Спасибо за профессиональое вмешательство и адекватный способ попытаться решить несуществующую проблему.
Я готов забыть этот случай. Но не ручаюсь за остальных читателей и участников форума.
Я не знаю навіть як реагувати ….

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Спасибо за профессиональое вмешательство
Просто трохи задовбала ця висмоктана з пальця мелодрама))
Хотелось бы прочитать ответ
Та мені теж дуже хотілося б, щодо тих злощасних акаунтів. А потім вже або засудимо студента, ну або тебе.

Уявимо таке собі засідання - Гібіскус проти Студента. Гібіскус звинувачує, Студент аргументує, звинувачує у відповідь, Гібіскус ці звинувачення не спростовує, і не пояснює нічого по суті звинувачень. Закликає до суду присяжних (учасників форуму), але вони або мовчать, або на боці Студента (хоча до Студента деякі "присяжні", м'яко кажучи, упереджені).

Розумієш, до чого я? Ну ти ж вмієш робити елементарні висновки з нескладних логічних ланцюжків? Мені вже самому дуже цікаво, що ж там за акаунти ти хотів продавати, і де ти їх узяв

Hibiskus

Заблокований
Місто
Kiev
Просто трохи задовбала ця висмоктана з пальця мелодрама)
Абсолютно согласен.
Розумієш, до чого я? Ну ти ж вмієш робити елементарні висновки з нескладних логічних ланцюжків?
Отличное сравнение реальности.
Мені вже самому дуже цікаво, що ж там за акаунти ти хотів продавати, і де ти їх узяв
Я ничего ещё не хотел продавать, и не разместил ни одной темы о продаже чего либо запрещенного.
Я просто спросил в "ЛС"!!! Карл!!! ответственного за маркет "студента" , можно ли разместить к продаже некоторые товары?
"студент" вынес всё на паблик.
Итог:
Получил в ответ кучу хейта, и всего, что вы все прочитали выше и т.д.
Вопрос:
Кто , зачем и почему дал мне бан в маркете?
Спасибо за ответ.

• Like
Реакції: Till

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Заблоковано за неадекватність.
Розблокування на розсуд колег.

Тільки розгледів. Він навіть аватарку підготував. Оце підхід.

Останнє редагування:
Зверху