Маркет

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Roman_UA, время автоматически как-то учитывается? Я думал, на усмотрение модератора.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Kritik, там додали плагін в маркеті, що дозволяє піднімати (up-ати) тему раз в 3 дні кнопкою внизу.
Час має там налаштовуватись, але не факт, що з кроком в 1 - 5хв... Тому і запитав додатково чи можна технічно це зробити

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Навіщо в майже ʼмертвомуʼ маркеті щось модифікувати, коли там всього декілька активних тем? Щоб твоя була частіше нагорі в розділі, де їх всього 5?)

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
студент, вона не буде частіше) тим паче оновлення зачепить всіх, а не мене одного)
там тої модифікації на 5хв, швидше за все

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
там додали плагін в маркеті, що дозволяє піднімати (up-ати) тему раз в 3 дні кнопкою внизу.
Час має там налаштовуватись, але не факт, що з кроком в 1 - 5хв... Тому і запитав додатково чи можна технічно це зробити
Вспомнил. Я, когда апал темы и заходил на пять минут раньше, удалял сообщение и писал новое. Замечаний никто не делал, из-за пяти минут - ведь логика ограничения в том, чтобы каждый день не апали.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
студент, а дійсно "До чого тут чистота" (с)?) Щось я пропустив як ми з частоти перейшли до чистоти))
Так, мені ця зміна трохи полегшила б життя, для інших, можливо, нічого не зміниться, а може і також стане краще, але точно не стане гірше)

Kritik, то зрозуміло, але, як на мене ситуацію не полегшує) Не факт, що видалити і переписати повідомлення простіше ніж почекати пару секунд, особливо коли ти з телефону)

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Якщо під кожен запит видозмінювати та оновлювати щось …

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Шановне товариство, у кого є можливість розмістити оголошення на Маркеті, бо мене не хочуть реєструвати (немає 100 повідомлень).
Хочу продати свій платиновий номер Водафон.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Шановне товариство, у кого є можливість розмістити оголошення на Маркеті, бо мене не хочуть реєструвати (немає 100 повідомлень).
звернись до адміна/модера, думаю допоможать

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
звертався, не допомогли...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
звертався, не допомогли...
чим аргументували?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
робив все згідно правил?

посилання їм давал на ці ж правила?
так, переписувався з модером Alex. значить, прийдеться нафлудити 100 повідомлень, щоб зареєстрували... або хтось відгукнеться і виставить оголошення від мого імені, чи це буде рахуватися за порушення?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Зверху