студент открыл у себя в профиле получение сообщений от всех участников форума?З 23.04.2025 р. щодо вступу до Маркету пишемо не Alex, а студент.
А не публично это можно было всё в лс написать?тож один не можу прийняти рішення про розміщення.
Miж користувачем ? Або якi повiдомлення ?количеством сообщений
Ну ты нехороший человек, посьбу из лс вынес на всеобщее обозрение.Я не зовсім розумію які все це має наміри, тож один не можу прийняти рішення про розміщення.
Нет, не торгую. Опять ярлыки?Вірно?
Вiдповiдай будь ласка в особистi!Щось не так?
Я зробив висновок, що ти торгуєш краденим. Вірно?
"Могучая кучка" как ты писал. Нет слов.Нічого я не розумію.
В маркеті ти заблокований вплоть до роз'яснення свого звернення, бо смахує на
Переклади на людську.Якщо він, на що ти сподівався?
Таке щось.
@drmzЯ не маю бажання вести подальший діалог, бо це не конструктивно. Блокування в маркеті не остаточне, і буде знято в разі прийняття рішення коллегами.
Щодо питання- я надав роз'яснення і вказав на необхідність пояснити твоє звернення. Ти мені не писав, що це суто конфіденційно, тож образи в мою сторону .....
На будущее, все всё поняли.Ти мені не писав, що це суто конфіденційно, тож образи в мою сторону .....
К тебе же в лс обратились, что бы не было срача. Срач ты привёл сам сюда.Я більше устно попереджати про розведення срачу не буду!
Угомонился.Угомонись. Надай роз'яснення, і питання буде закрите. Акаунт розблоковано.
А не публично это можно было всё в лс написать?тож один не можу прийняти рішення про розміщення.
студент, ты реально студент?!Чисти!
зверніть увагу, що в іншій темі Ви також інформацію з під хайду запостили відкрито, сьогодні.Ну ты нехороший человек, посьбу из лс вынес на всеобщее обозрение.Я не зовсім розумію які все це має наміри, тож один не можу прийняти рішення про розміщення.
Читающие - сделайте очередной вывод о этом "модераторе"!