Маршрутки

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ціни на маршрутне таксі

• Вінниця - 13 грн.
  • Дніпро - 15 грн.
  • Житомир (з 01.06.2017) - 5 грн.
  • Запоріжжя - 12 грн.
  • Івано-Франківськ - 6 грн. Пенсіонери/інваліди з 10:00 до 16:00 безкоштовно. Офіційно.
  • Київ - 15 грн. (деякі маршрути по 10 і 12 грн, наприклад 250, 475, 535, 577)
  • Кривий Ріг - 13-17 грн (з 1.01.23) (в залежності від довжини маршруту, на більшості - 15).
  • Луцьк - 14 грн.
  • Львів - 25 грн. (15 грн – при оплаті банківською картою чи пристроєм з NFC, 13 грн – при оплаті загальною ЛеоКарт, 6,5 грн – при оплаті студентською ЛеоКарт)
  • Маріуполь - 10 грн. (до 24.02.2022)
  • Миколаїв - 7 10 15 грн. (з 01.07.2018 5 грн.)
  • Одеса - 20 грн (маршрутки), 15 грн (електротранспорт).
  • Полтава - 10 грн. (тролейбуси і приватні маршрутки)
  • Суми (з 01.02.2018) - 5 грн. (пенсіонери - 3 грн.)
  • Ужгород - 12 гривень. (Також є знижка для школярів протягом навчального року (за винятком вихідних днів) - 6 гривень.)
  • Харків - 9-10 грн.
  • Херсон - 4 грн.
  • Черкаси - 13 грн.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Ничего себе нравы, уже печки пассажиры тырят...
У на я видел даже какой-то самопальный теплопровод в Богданах - идут две трубки на заднюю площадку.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Андрюх@dp.ua, в нас Газелі (Рути) ніколи не їздили. Бо, люди, в більшості, переганяли старі буси з Євросоюзу, і вже тут переробляли на пасажирські. А потім наш автозавод ЛуАЗ викупила корпорація Богдан, і почала випускати автобуси і тролейбуси. От і стали підтримувати вітчизняного виробника. А Богдани наші, звичайно, не чудо японського автопрому, але й не найгірше, що може бути. Особливо, якщо порівнювати із старими бусами. А ще колись в 90-их роках по Луцьку ходили маршрутки - рафіки, УАЗ Буханки і Volkswagen T3. Ото було чудо. :D Але тоді ще багато тролейбусів було. Ними всі їздили. Зараз на місто, в якому живе 225 тис. людей, залишилось біля 30 справних тролейбусів. Бо хоч і тролейбуси свої, луцькі, місто не має грошей, щоб купити нових. Купляють за ціною металобрухту старі польські Єльчі. Новий троль Богдан коштує більше 2 млн грн., а польський металобрухт - 60 тис. грн. Але металобрухт є металобрухтом - ламається часто, бо польським вже більше 20-ти років. І місця в салоні у поляка мало, і сидіння незручні, і ніг немає куди подіти.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А в нас, хоч і тролейбуси свої, луцькі, місто не має грошей, щоб купити нових.
так в Днепре аналогичная ситуация - наше предприятие производит, а купить не можем из-за дороговизны:(

shurass

Заблокирован
Місто
Донецк-Енакиево-Горловка
Телефон
V980m V3X V551 V195 C390 WX161 N2310 N3510i N7370
Ничего себе нравы, уже печки пассажиры тырят...
У на я видел даже какой-то самопальный теплопровод в Богданах - идут две трубки на заднюю площадку.
Горячая жидкость с радиатора по трубкам поступает в салонную печку на которой стоит вентилятор который охлаждает эту жидкость. Принцип авторадиатора только удаленный в конец салона. По поводу нравов... В сьемной квартире один "специалист" снял теплообменник в газовой водонагревательной колонке за 15 минут. Другой "специалист" через снятую заглушку корпуса вместо CD-ROM снял память с системного блока в игровом клубе. Так что есть еще "таланты"...

Останнє редагування:

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
Huawei V8/Nokia.gov.no1.4
Якщо маршрутку не була переповнена, то мають бути сидячі місця. Якщо вони відсутні - вона переповнена.
У Богдані 21 сидяче і 20 стоячих місць. 20 стоячих пасажирів не було. Не більше 10. Вона рахувала. Про яке переповнення мова йде?

Наприклад, про ситуацію, коли водій різко гальмує й люди "летять" уперед.
З таким ентузіазмом на двір виходити не можна. Бо з балкона цела інколи падає.

Ні, не водієм маршрутки.
Дивно.

Нічого не треба гризти, проте треба отримувати якісні послуги й вимагати їх надання від місцевої влади, а не від осіб, що їздять. Це не мої проблеми, що немає сидячих місць.
Причому тут місцева влада до безкультурщини?

Я десь писав, що вагітні безоплатно мають право їздити? До чого це? Також я не писав, що хтось качав права, а застерігаю від цього. Бо з попередніх і цього повідомлення бачу, що "якщо Ви б були, то почали б качати права".
І щоб по темі. У Луганську постійно при черговому підвищенні цін обіцяють, що всі будуть їздити сидячи. Звісно цього не відбувається, то завжди знаходяться "уступатели мест". Як на мене хай цим займається місцева влада.
А це хто писав?
По-третє, не забувайте про те, що кожен хто сплатив за проїзд має рівні права й не потрібно по бидляцьки качачти свої права, прикриваючись "культурою".
Получається, що хотіли сказати що моя дружина їхала безкоштовно? Я зрозумів саме так, коли ви оправдовуєте хамство.

Ще вчора один випадок. Стоїмо ввечері на зупинці. Підходить одне чудо. Сідає і закурило. Я попросив на зупинці не курити. То чудо виявилось як маятник. З третього разу таки дійшло.
Для тих хто в танку, нагадую, що курити напинках ГТ уже більше року заборонено. Знову будете доказувати що мені ніхто нічого не повинен?

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Без уявлення що це й до чого це.

Що дивно? У мене навіть, поки що, прав на керування немає.

Причому тут місцева влада до безкультурщини?
А причому тут безкультурщина до того, що всі мають їздити сидячі (а цим має займатись місцева влада), а не уступати комусь?

олучається, що хотіли сказати що моя дружина їхала безкоштовно? Я зрозумів саме так, коли ви оправдовуєте хамство.
Ви неправильно зрозуміли. Я сказав, що всі, хто сплатив за проїзд мають рівні права. Що це означає? Це означає, що сплатила Ваша дружина, сплатили й інші пасажири. Ваша дружина й інші пасажири мають абсолютно однакові права.

Ще вчора один випадок. Стоїмо ввечері на зупинці. Підходить одне чудо. Сідає і закурило. Я попросив на зупинці не курити. То чудо виявилось як маятник. З третього разу таки дійшло.
Для тих хто в танку, нагадую, що курити напинках ГТ уже більше року заборонено. Знову будете доказувати що мені ніхто нічого не повинен?
Ні, не буду, бо мені це теж не подобається. Окрім цього, паління в таких місцях заборонено законом. Тут паралелі з маршрутками не доречні, бо в маршрутках як раз їздити стоячи не можна.

У Богдані 21 сидяче і 20 стоячих місць. 20 стоячих пасажирів не було. Не більше 10. Вона рахувала. Про яке переповнення мова йде?
У моєму розумінні, якщо вже немає сидячих місць, а хтось преться в маршрутку, то відповідно в маршрутці вже більше, ніж можна перевозити. У такому випадку пасажир, який свідомо заходить у маршрутку, у якій відсутні сидячі місця не може апелювати до когось, щоб йому поступались місцем.

shurass

Заблокирован
Місто
Донецк-Енакиево-Горловка
Телефон
V980m V3X V551 V195 C390 WX161 N2310 N3510i N7370
Ви неправильно зрозуміли. Я сказав, що всі, хто сплатив за проїзд мають рівні права. Що це означає? Це означає, що сплатила Ваша дружина, сплатили й інші пасажири. Ваша дружина й інші пасажири мають абсолютно однакові права.
Каждый слышит то что желает слышать и видит то что желает видеть.(с)
Если человек считает что ему должны уделять внимание и он не желает это менять, то он вряд ли поймет что внимание должен уделять он.
В Европе люди уважают окружающих и поэтому заботятся о окружающих получается что они заботятся друг о друге. А у нас заботятся прежде всего о себе, и на попытку указать что - эгоизм по отношению к другим это плохо, считают это издевательством над ними.

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
У нас тоже хотят по 3 грн сделать, но пока молчат.

Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Андрюх@dp.ua, зато у вас маршрутки каждые 20 метров останавливаются

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
С завтрашнего дня проезд в Днепре - 4 гривны[censored]
И наши уже хотят 4 грн (с 2 грн). В понедельник типа забастовку обещают - не будут ходить маршрутки. Зажрались.
Это на фоне того, что сумчане с какого-то перепугу в меры и выбрали Лысенко, который этими маршрутками и заведует.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Для меня остаётся загадкой почему маршрутки едущие через полгорода (1-1.2часа в один конец) стоят 4грн, а обычные "метро"-"поселок" (с 15-30минутной дорогой в один конец) стоят 3.25-3.5грн. WTF?
Единственное оправдание - изобилие бабушек в автобусах второго типа, но это далеко не всегда, например, когда маршрут дублирует движение электротранса.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
В понедельник типа забастовку обещают - не будут ходить маршрутки. Зажрались.
Наші маршрутчики 2 тижні назад без попередження бойкот на 2 дні влаштували, в місті творився хаос, таксісти піднялися неймовірно. Проте мер на поступки не пішов, просто наказав транспортній комісії міськвиконкому кожен день складати акти, чиї машини (підприємців) не вийшли на маршрути. Потім легенько пояснив, що відповідно до заключених договорів між містом і перевізниками за 3 акти забирають маршрут на новий конкурс без права повторної участі. На третій день всі поголовно машини вийшли на маршрути.
ПС Хоча брешу, не всі - у деяких перевізників перед цим вже були акти за дрібні неприємності, і їх просто викинули від "корита".
ППС Для справки - більшість маршрутів у нас в місті до 5 км, найчастіше люди їздять 1.5-2 км (5-6 зупинок) до центру, місто маленьке відносно

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Урок всем. Поубивали муниципальный транспорт, теперь маршруточники пальцы гнут.
В Киеве побольше денег, муниципальный транспорт еще присутствует, так когда маршруточники бастовали - то просто вышло на улицы все муниципальное, что может ездить, и особо той забастовки никто не почувствовал.

Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.
В связи с переходом на рубли каждый считает курс по своему и всегда в сторону увеличения:D. Были маршрутки по 2 гр, с 1 июня по 10 руб.:D Благо город маленький и на маршрутки можно положить, а дол.........ы пусть платят.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
opex, и тем не менее, подняли цены как им хотелось, на муниципальный транспорт им ложить.

Зверху