Масштабна аварія в мережах "Київстар" — 12 грудня 2023 р.

Плануєте змінити свій фінансовий номер (Київстар) на номер іншого оператора?

• Так

• Ні

• Вже змінив (ла)

• Подивитися результат

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.
Місто
Luck
Ок, тепер я, заходжу в МійКиївстар потрібно відключити додаткову послугу, яку я замовляв через МійКиївстар, вроді, неважно... Вона є в МійКиївстар... Але щоб відключити мені потрібно ввести *247*0# але вона не працює... Як відключити? Телефонувати? А якщо я (не я) неможу говорити? Чому не можна відключити напряму? Сидять в Київстар і непродумані або неоптимізовані, не математики)))

Місто
Dnipro
Краще це все виказати в відділеннях Київстару, можливо щось почнуть робити.
Писати на форумі навіщо мені потрібен ussd виглядає як накрутка повідомлень щоб читати сполери з обмеженням в 3000.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Думаю, варто прикрити тему, і додавати хіба офіційну інфу щодо відновлення додаткових послуг.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Думаю, варто прикрити тему, і додавати хіба офіційну інфу щодо відновлення додаткових послуг.
В нас демократична держава, ми не можемо заганяти палками Давайте хоча б тут не затикати людям роти і пакувати в бусік дотримуватись якихось базових демократичних цінностей. Відвертим флудерам можна надавати легенько по попі, або перенести спір про ussd в іншу тему (або створити відповідну тему), але закривати роти не потрібно

Morino

Користувач
Місто
Львів
Щось нове чи я щось пропустив?

Вкладення

• Screenshot_2023-12-26-18-47-25-764_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-12-26-18-47-25-764_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    149.2 КБ · Перегляди: 253

Morino

Користувач
Місто
Львів
X2 вже не нараховують, пишуть тимчасово суперсила не працює, і сумніваюсь що вже її будуть відновлювати, а бо спецом вимкнули, бо забагато вже плюшок.

Місто
Донецька обл.
Цікаво, а нові промокоди для Укрпошти по SMS приходити будуть, хто встиг підключити? Отриманий промокод Rozetka з додатку Мій КС зник :confused:

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Чи всім нарахували безкоштовний місяць? Як він має відображатися в МКС?

Зустрів сьогодні одного чувака (випадковий перехожий). Розповідав по телефону, що Київстар обіцяв цього місяця не брати грощі, а абонплату в нього все одно зняли.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
На 5 поличкових - всім, на наступний день. На одному не зняли планову абонплату - в заплановану дату нарахували новий місячний пакет послуг. Відображається як стандартний місячний пакет послуг.

Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022

Зустрів сьогодні одного чувака (випадковий перехожий). Розповідав по телефону, що Київстар обіцяв цього місяця не брати грощі, а абонплату в нього все одно зняли.
Не знаю як кому в мене Love ua Пісня бізнес. Як знімало гроші щодня так і знімає :(

Місто
Кропивницький

Не знаю як кому в мене Love ua Пісня бізнес. Як знімало гроші щодня так і знімає :(
Бізнес тарифи з 1 січня не будуть знімати

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Можливо, це відбулось до 22.12.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Пишуть радіо київстар відновили
Post automatically merged:

Кс тб ймовірно шара до 8 січня

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
КС вспомнил об услуге USSD-запросов и прислал смс, что пока этот сервис восстанавливается, можно проверить остаток средств, минут, смс и гигабайт через приложение Мой Киевстар. Так что, специалисты этим вопросом занимаются и в скором времени эту функцию восстановят.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Очень хорошая новость! А то такое ощущение, что вообще забыли про эту технологию! Правда, всё равно остаётся неопределённость, когда именно всё подключат. Вообщем, будем ждать!

Статус
Закрита.
Зверху