Думаю, варто прикрити тему, і додавати хіба офіційну інфу щодо відновлення додатковихпослуг.
На 5 поличкових - всім, на наступний день. На одному не зняли планову абонплату - в заплановану дату нарахували новий місячний пакет послуг. Відображається як стандартний місячний пакет послуг.Чи всім нарахували безкоштовний місяць? Як він має відображатися в МКС?
Не знаю як кому в мене Love ua Пісня бізнес. Як знімало гроші щодня так і знімаєЧи всім нарахували безкоштовний місяць? Як він має відображатися в МКС?
Зустрів сьогодні одного чувака (випадковий перехожий). Розповідав по телефону, що Київстар обіцяв цього місяця не брати грощі, а абонплату в нього все одно зняли.
Бізнес тарифи з 1 січня не будуть зніматиНе знаю як кому в мене Love ua Пісня бізнес. Як знімало гроші щодня так і знімаєЧи всім нарахували безкоштовний місяць? Як він має відображатися в МКС?
Зустрів сьогодні одного чувака (випадковий перехожий). Розповідав по телефону, що Київстар обіцяв цього місяця не брати грощі, а абонплату в нього все одно зняли.
Можливо, це відбулось до 22.12.Зустрів сьогодні одного чувака (випадковий перехожий). Розповідав по телефону, що Київстар обіцяв цього місяця не брати грощі, а абонплату в нього все одно зняли.
Це питання на разі ще риторичне. Ніде немає в пабліках натяку хоча б на приблизну дату цієї події. Всі дуже чекаємо на це свято!Коли ж нарешті відновлять юссд?