Абсолютно, что-то пошло не так и всеДодаток теж?КС ТВ лег полностью ( При попытке зайти на сайт вот такая надпись
403 ERROR
The request could not be satisfied.
Request blocked. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error.
На приставке через ДИ работаетДодаток теж?
Час змінюватись. Київстар запроваджує нові стандарти якості ))Дякую, що підказали. Але... Ми всі вже звикли до якості )А пробували понизити якість відображення графіки? При такому налаштуванні РДП буде менше трафіку споживати і краще працювати по моєму досвіду.
Також помилка, але хоть повідомлення вже прийшло з паролем на вхідУ вебверсії КС ТБ не можна авторизуватись.
Поки фіксять, буде без авторизації, всі канали безкоштовно.Також помилка, але хоть повідомлення вже прийшло з паролем на вхідУ вебверсії КС ТБ не можна авторизуватись.
Що саме не робе? Безкоштовне ТБ робе. В мене ТБ робило коли КС був в ауті. Десь добу не було доступу до фільмів, а от онлайн ТБ робило без проблем.Підтверджую, КС ТБ повністю не працює.
Доречі, ти ж зрозумів, що малось на увазі саме якість відображення RDP? Там при деяких налаштуваннях трафік знижується, а візуально ніяких змін майже немає. Мова не йде про масштабування чи роздільну здатність дісплея.Дякую, що підказали. Але... Ми всі вже звикли до якості )
Ну, багато хто тут писав, що їм замало швидкості через шейп для роботи по RDP. Тож дав пораду, як зменшити трафік. А так-то згодний, в мене і на значно менше ніж 5Мб RDP нормально працювало, коли низький пінг. А от при високому пінгу ніяка швидкість мобільного інтернету не дає комфортно працювати.Та скільки там тої швидкості на RDP треба...
там більш критично стабільність зв’язку - воно дуже не любить всіляких затиків і пропадання пакетів.
мій київстар,ussd -не працюютьНу? І де всі ті що скиглили?
Все працює, і смс, і додаток.
Сьогодні тинявся по місту, швидкість нормальна. Власне як було і раніше. В двох місцях погана (є на те причини), в інших без зависань.