Масштабна аварія в мережах "Київстар" — 12 грудня 2023 р.

Плануєте змінити свій фінансовий номер (Київстар) на номер іншого оператора?

• Так

• Ні

• Вже змінив (ла)

• Подивитися результат

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.
Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Ну, в мене з десятка сімкарт, жодна не запрацювала. Йде виклик, при вдповіді, відбувається збій. Тому, можливо підключають по географічному признаку. Спочатку Київ, потім міста мільйонники і через кілька днів, всіх інших.
Тернопіль далеко не мільйонник, а включили між першими. Всю область відразу, разом з невеликими містечками (за села не знаю). Думаю почали з «синіх» регіонів, де звʼязок від Київстар критични важливий, бо це у всіх часто єдиний оператор.
На цю хвилину ДІ та голос працює, SMS та моб.інтернету немає.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 13 pro
Місто
Запорожье
Запорожье, сеть есть ( и была) но звонить я могу все ещё только на вф и лс. Больше ничего нового из сервисов не появилось.

fly

Місто
Киев
Телефон
Moto g 54
В районе Измаила сеть на входящие работает.

Останнє редагування:
Місто
Миколаїв
Николаев. Домашний интернет есть со вчерашнего вечера , а мобильного нет до сих пор !! И связь - при попытке позвонить ничего не происходит , хотя показывает три полоски

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В Києві знов нема мережі. Вчора весь вечір ходили дзвінки - названивали всі, хто 2 дні не міг.. :LOL:
Post automatically merged:

Отправлено с моего CPH2095 через Tapatalk
Прибери нафік свій тапотапок, тут таке не люблять.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
В Києві знов нема мережі. Вчора весь вечір ходили дзвінки - названивали всі, хто 2 дні не міг.. :LOL:

Отправлено с моего CPH2095 через Tapatalk
Прибери нафік свій тапотапок, тут таке не люблять.
Якщо я правильно зрозумів залежить від району в Києві на Трої у моєї мами працював, приїхала на роботу в центр немає, в мене на нивках як не було так і немає.

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Уточнення по Тернопільщині. Зв'язок працює якось вибірково. З одним колегою можемо говорити, з іншим з'єднує і відразу обриває. Причому всі три телефони в одному кабінеті знаходяться. З одними містечками зв'язок є в обидва боки, з іншими - виклик не йде. Одни мікрорайони Тернополя працює зв'язок в обидва боки, інші - не йде виклик, хоча підключення показує. Тому там не тільки територіальний принцип працює, є ще якісь критерії.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Поповнив рахунок, дзвінки з КС проходять (і прямі і переадресація), але не з'єднує.
Сьогодні вже кажуть що нема грошей на рахунку.😁
На номер (вф) який викликав, прийшло смс, "вам дзвонили".

Місто
Киев
Київ, на двох номерах препейд - ніякого руху/ всі сині-сині((
У мене о 18 в Ірпені запрацював голос, потім поїхав в Київ на Політех, як тільки заїхали в місто, то звʼязок пропав. Повернувся в Ірпінь-звʼязок зʼявився.
В Києві по ходу не всюди відновили.
підтверджую ваші слова КПІ Шулявка Лук'янівка труп мережі немає

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Місто
Кривбасс
Домашний Интернет в Кривом Роге - Ок.

При звонке от робобабы из Привата связь не обрывается. на 7 утра.
Вхідні з інших мереж ще з учора працюють.
Вчера вечером, 22:30, звонок сбрасывался.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Цікаво, ті, в кого запрацювало: що з залишком коштів на рахунках, тарифних планах, пакетних хвилинах і т.д. Відновили це все?

Статус
Закрита.
Зверху