Дякую, допомоглоПерепідключітьВ мене не підключилися суперсила
Дякую, допомоглоПерепідключітьВ мене не підключилися суперсила
Love UA На максимум - не даєТвій новий, Love UA База, Без меж Lite, Твій вибір, Завжди онлайн 2019 - всі продовжились
Зняли на раховане? Чи зняли в мкс розділ підключити?Усьо зняли
Як діти.. Ніби вони цього не бачать.. Тепер будуть дуже уважно на подібну хрінь дивитись..))Не пацючок - а гучномовець на весь Інет розтриндівся. Як завжди.
ОцеЧи зняли в мкс розділ підключити?
О ось це, ПОКИ ЩО, на місці.Зняли на раховане?
Зняли можливість, наразоване єЗняли на раховане? Чи зняли в мкс розділ підключити?Усьо зняли
А не відкрили перезамовлення хоча б за гроші? Треба зробити на одному номеріВже забрали "позачергове замовлення" з МКС))Love UA На максимум - не даєТвій новий, Love UA База, Без меж Lite, Твій вибір, Завжди онлайн 2019 - всі продовжились
Навіть 578 вирубили))
Якийсь пацючок настукав))
Переглянути вкладення 59185
Ніт.А не відкрили перезамовлення хоча б за гроші?
Вона то є! Але не грієЗ'явилась "тицялка" перезамовлення пакету.
Ніт.А не відкрили перезамовлення хоча б за гроші?
Буде сума ап і підключить.Саня-068, при заказе через Мій Київстар внеочередного пакета услуг с нулевым балансом на основном счету система выдаёт "В обробці", но не делает замечание, чтобы я пополнил счёт или просто об отсутствии средств на счету. Может позже прийдёт смс?..
Щось роблять і так пізний час, заспокійтесь все буде но не зразу.Вже працювало *161# , знову не працює: "System error, please try later"
Ну і звичайно не працює Хто дзвонив і VoLTE