Мегафон Иркутск персональный тариф, номером почти не пользовался пару звонков через мультифон.
10 руб в мес.
10 руб в мес.
Останнє редагування:
100мб ГБ?Мегафон Иркутск персональный тариф, номером почти не пользовался пару звонков через мультифон.
10 руб в мес.
100 мб на все сайты, 100 гб на вайбер, телеграмм...100мб ГБ?Мегафон Иркутск персональный тариф, номером почти не пользовался пару звонков через мультифон.
10 руб в мес.
Согласно закону «О связи» оказание услуг было приостановлено, для возобновления просим предоставить корректные персональные данные по договору.
В мене теле2 вмерли 2шт. Ніяких з них дзвінків не здійснював. На мій паспорт були оформлені закордонний. Це просто блокування по їх новому закону.krebs83, номери були оформлені на знайомих. До Дідомая 24 вони хоч не гнали відверту пургу, а перед Дідомая з них полилося найгірше лайно зомбіпропаганди. Я посварився з ними, послав нахєр. Певно здали мене у ФСБ як невиліковного бандерівця. Тому і номери пішли в бан.
Саме зараз посварився?посварився з ними
Ну для них це ризик, тому логічно, що тебе здали.номери були оформлені на знайомих. <...> Я посварився з ними, послав нахєр.
Зо 2022 року втратив доступ до номеру, який безкоштовно достався в поїзді на Харківщині (без надавання жодних документів) -- не заблукували, а просто життя розпорядилося, щоб позбувся номеру: до 2022 року відключив міжнародний роумінг (бо були випадки, що один раз з'явився мінус у міжнародному роумінгу), потім повномасштабне вторгнення і через деякий час утрата доступу до особистого кабінету (перепрошив телефон і не приймався старий пароль для доступу; для відновлення доступу треба було відправити USSD-запит).Мої всі пішли в 22 році