Медична реформа сімейної медицини (Супрун)

Ваше ставлення до реформи

• Найкраща реформа в світі

• Позитивно, хоча є певні проблеми

• Нічого не змінилось

• Негативно, хоча є певні переваги

• Все пропало!

• Я в танку...

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, ну от і я про то. Тут залежить від конкретного сімейника в першу чергу. Далі вже чи не провтикалася картка з регістратури. Як і писав, моя в мене вдома, тому коли йшов на прийом, брав з соботю
Post automatically merged:

Себастьян Перейро, там тобі багато чого можуть сказати. Стандартний бланк на ПК де пишуть твої дані і обстеження з рекомендаціями на цей прийом.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
До речі, Олфен – чудовий препарат від остеохондрозу...
не знаю чому лікар написав остеозондроз, але у мене майже місяць сидальний нерв болить, не зігнутися, не розігнутися, не сісти, не встати, дуже в ногу віддає, думав, що само по собі пройде, але ні

Місто
Львів
майже місяць сидальний нерв болить, не зігнутися, не розігнутися, не сісти, не встати, дуже в ногу віддає
Тю, місяць - це майже ніщо! :) Я колись в лютому послизнувся на льоді і на спину впав - то попустило процитовані симптоми лише в травні.
Щоб якось ходити - весь той час коловся диклофенаками розмаїтих гатунків.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Ну і не всі бабки сімейники вміють працювати з ПК та друкувати
Є медсестри біля сімейного лікаря, які виписують електронні рецепти на Доступні ліки, а якщо треба, то й друкують ці рецепти. Не бачив жодного разу проблем лікаря із ПК. І не лише сімейного.
у мене майже місяць сидальний нерв болить, не зігнутися, не розігнутися, дуже в ногу віддає
Від цього Олфен чудово допомагає. Після першого уколу буде значно легше. Але після медикаментозного лікування бажано зробити масаж чи інші процедури, які пропише лікар.

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
@stas_k, бо то не хелсі. То інша контора. Забув як кличеться. Ну і не всі бабки сімейники вміють працювати з ПК та друкувати
Конечно везде все может отличаться
И докторам одним по 30 лет, другим по 75.
У нас от руки либо в печатном виде выдают консультативный высновок специалиста...
його як раз і друкують з хелсі і те саме має бути в хелсі, так відповіли на ГЛ НСЗУ
Может оно видно докторам в их системе, так как в системе клиента, много чего не светится
Но можно самому сфоткать и добавить в мед документацию

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
До речі, Олфен – чудовий препарат від остеохондрозу...
не знаю чому лікар написав остеозондроз, але у мене майже місяць сидальний нерв болить, не зігнутися, не розігнутися, не сісти, не встати, дуже в ногу віддає, думав, що само по собі пройде, але ні
Обережно порекомендую.
Якщо вмієш ділити слова інтернет-невріпітологів на 5 а краще на 7,- подивись доктор Голод є такий.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У «Дії» з’являться сповіщення про електронні рецепти і направлення до лікаря. Як це працюватиме?

У застосунку «Дія» почнуть відображатися сповіщення про електронні рецепти, направлення від лікаря та план лікування.

«Лікар виписав вам е-Направлення, треба купити чи отримати ліки в аптеці за е-Рецептом, а сповіщення загубилося? Відтепер це в минулому – медичні сповіщення відразу ж надходитимуть у застосунок "Дія», – зазначили у сліжбі підтримки «Дії».

У службі підтримки сервісу уточнили, що в «Дії» можна отримати сповіщення про:

створення Плану лікування;
створення е-Рецепта;
скасування е-Рецепта лікарем;
створення е-Направлення.

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Зачем оно тут, если все это есть уже в хелси ?

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Ну пока ведь нет, а что будет дальше никто не знает
Уж не говоря о том, что рецепты и просто в смс приходят. А это точно бесплатно

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Зачем оно тут, если все это есть уже в хелси ?
Хелсі - це лише одна з багатьох МІС, з якою працюють здебільшого сімейні лікарі, а "вторинка" працює з іншими МІС (та ж обласна на поскоті наприклад)

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
GAS, и все эти системы потом вольют нормально в дию ?
Не знаю зачем это делать, типа заняться больше не чем, эти все разработки ж денег стоят
Человеку главное рецепт получить, а это можно сделать простой смс кой
Pepto, на моей практике всегда приходит и туда и туда

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
stas_k, бо люди міняють номери. Люди не завжди використовують вайбер, плюс смс приходить в окрему папку, що пересічним не завжди зрозуміло. Дія це комбайн і, як на мене, логічно- най воно все йде туди. Смс з номером направлення взагалі приходить через раз. Ану най в умовах війни щось станеться з твоїм телефоном і не завжди є можливість його відновити, що будеш робити? Мене більш цікавить привʼязка по чому в дії буде? рКОНПП чи номеру телефону? Бо на можму київстар я дружина і троє дітей в ESOZ і це одна з причин, чому досі не закрив контракт з цим оператором

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Матвєй, номер можно восстановить, в декларации с семейником номер можно изменить
Не у всех есть Вайбер ? Скорее не у всех есть дия
Да и зачем их неё делать такой комбайн, где будет все ? Такими темпами можно вобще все засунуть в дию, сделать ее предустановленной на телефоне, а все остальное удалить

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
stas_k, у мене був привязаний старий допотопний лайф до попереднього сімейника, якого вже не було в наявності. Пішов перевкласти договір до нового- кажуть треба отримати смс на той номер. Кажу його нема. Значить треба писати письмове звернення в нзсу на зміну номеру. При чому на той момент(місяці 3 назад) писали окремо на мене і окремо на дружину. Розгляд був десь місяць. Тому не все так просто

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Матвєй, не знаю как сейчас, мне меняли номер без наличия старого
Раньше это было дело.
Но в любом случае не всякая бабушка дедушка имеет дию на телефоне, и шарит как туда залогиниться, когда нужно это сделать, а получить код в смс и ткнуть смс-ку провизору в аптеке гораздо легче

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
stas_k, я так розумію смс чи вайбер ніхто не відминить жеж. Я якби не шкільний чат спиногризів, взагалі б вайбер видалив, тому мені воно точно буде корисним

Зверху