protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
гибкий экран обречена на провал
Якщо технологія дозволить зробити нормальний гнучкий дисплей (зокрема товщину в складеному стані міліметрів 5-7 і довговічність на мільйони складань без втрати форми) то це буде хіт, але поки в них недоліків значно більше, ніж переваг

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Ещё статья с фото по теме:

Місто
Germany

а это сейчас или фоткам сто лет в обед ?!

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Наснилося, що проходить урочиста презентація нового оператора, і вони взяли ТМ та стиль UMC і Sim-Sim, a також показали дуже леопардове покриття в кількох великих містах.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Наснилося, що проходить урочиста презентація нового оператора, і вони взяли ТМ та стиль UMC і Sim-Sim, a також показали дуже леопардове покриття в кількох великих містах.
А звідки у них частоти взялися - не наснилося, раптом? :)

roates

Заблокований
Місто
Kyiv
А известно в какой именно сети будет работать Интертелеком?
Киевстар
Там взагалі інтернет в 2G такий, що його майже немає. А 3G повально вимикають. :LOL:
Я когда был абонентом ИТ - вообще не понимал, чего они за этот интернет взялись. Ведь уже давным-давно, кому нужен быстрый и доступный интернет, нашли себе оптимальные решения в виде VF,LC,KS. В итоге ни интернета, ни интертелекома :ROFLMAO:

Интер в большинстве своём всегда ассоциировался с прямыми номерами для голосовой связи. Вроде как у КС самое большое покрытие - для голосовой связи - идеально. А те прямые номера которые в "офисах для заказа пиццы", там тоже есть нормальный проводной интернет, в 99% случаев.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Интер в большинстве своём всегда ассоциировался с прямыми номерами для голосовой связи.
Щось ви забули епоху 2007-2015, коли цілих 7 років Інтер був лідером як раз по мобільному 3G інтернету, бо "слонам" ліцензії не давали.

roates

Заблокований
Місто
Kyiv
Интер в большинстве своём всегда ассоциировался с прямыми номерами для голосовой связи.
Щось ви забули епоху 2007-2015, коли цілих 7 років Інтер був лідером як раз по мобільному 3G інтернету, бо "слонам" ліцензії не давали.
Возможно в те года, EDGE хватало, чтобы проверить почту, загрузить Яндекс-Карту-навигато(другие не помню), и даже помню в инстаграм я тогда спокойно фотографии отправлял. Ютуб и прочие "соц сети" , не так много трафика требовали, как сейчас.
Либо я тогда работал в офисе, поэтому как-то мимо меня это все прошло. :)

Ну ok, до 2015-го может и был смысл развивать интернет в больших городах, а после появления 3g у слонов, был смысл? Как считаете?

Останнє редагування:

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
Возможно в те года, EDGE хватало, чтобы проверить почту, загрузить Яндекс-Карту, и даже помню в инстаграм я тогда спокойно фотографии отправлял. Ютуб и прочие "соц сети" , не так много трафика требовали, как сейчас.
Вам пощастило, а в селах сдма від
Інтертелеком було одним з небагатьох варіантів мати інтернет з більш менше нормальною швидкістю. Сам користувався років 5-7 Інтертелеком. Витягував навіть 2.5-2.7 мбіт/с на рев.А

Місто
Львів
У мене навпаки, до 2015 користувався їхнім інтернетом. Ще десь в коробці лежать кілька USB-свистків.
Зараз переглянув їх тарифи - нічого цікавого: 35 гіг та 400 хв. за 200 грн, такі пропозиції є в інших операторів.

roates

Заблокований
Місто
Kyiv
Возможно в те года, EDGE хватало, чтобы проверить почту, загрузить Яндекс-Карту, и даже помню в инстаграм я тогда спокойно фотографии отправлял. Ютуб и прочие "соц сети" , не так много трафика требовали, как сейчас.
Вам пощастило, а в селах сдма від
Інтертелеком було одним з небагатьох варіантів мати інтернет з більш менше нормальною швидкістю. Сам користувався років 5-7 Інтертелеком. Витягував навіть 2.5-2.7 мбіт/с на рев.А
Точно! В селах - отличный вариант.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Не хватало. И именно поэтому МТС развивал свое CDMA, а у Киевстар была коллаборации с Utel.
Был, но у Интера не просто так конфисковали в 2016-м году "железо". До конфискации у меня было ~10 Мбит/с, а после - до 5, чаще 3. У слонов скорость плавала и сильно зависела от локации, а у Интера было чуть ли не ковровое покрытие.

Зараз переглянув їх тарифи - нічого цікавого: 35 гіг та 400 хв. за 200 грн, такі пропозиції є в інших операторів.
А с другими тарифами их никто в свою сеть не пустит.

Місто
kiev
як для мене, то лідером був Пипл (саме в Києві) і трішки Утел, а коли попав до Одеси то Утел на рівні з ІТ, потім уже лише ІТ став єдиним для всіх локацій, вони свого часу сильно прогавили сам інтернет і особливо рев.бі, і вже потім не змогли конкурувати за швидкістью з іншими, але стабільних 3мбіти (але срізь) це і зараз велика розкіш.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
вони свого часу сильно прогавили сам інтернет
вони прогавили не інтернет, а прогавили голос, який був необхідною умовою щоб номер став основним. Але голос мав бути в GSM/UMTS, а не перепрошивочним CDMA в сервіс центрах на неясно які трубки.
Раз номер не основний, то його викинуть коли основний провайдер забезпечить швидкі дані. Що і сталось з приходом UMTS.

Підсумовуючи, цей крок Інтера мав бути зробленим ще в 2015му, причому як роумінг з умовним 3мобом, так і спроба отримати UMTS850 на тому ж аукціоні де був UMTS2100.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Цифри говорять самі за себе, хто був лідером...
ну і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?
Як показує світовий досвід ідеальна кількість операторів на країну - три!

Зверху