Так там электроподстанция "Крымская". И тем более там ведутся работы...
Так там электроподстанция "Крымская". И тем более там ведутся работы...
Кожен дивиться із своєї колокольні. В мене на рев.А майже завжди було 2,5...2,7 мбіт\сек. Кілька моїх тестів є в цій темі. Можна знайти при бажанні. Тому, не треба так категорично стверджувати, що такого не може бути.2,5 р ев А. Не смішіть мої підкови!!! На рев А я в самі кращі часи більше 2 і то миттєво ніколи не бачив. Фізику не обманиш: для Рев А це максимум 3,1 і це при ідеальних умовах, в реалі максимум 2 на незавантажених БС, яких після "оптимізації" не може бути апріорі. Тому 2 на рев А- це фантастка- проти фізики не попреш! 2,5- це анріал. Навіть враховуючи що це все гіпотетично могло бути тільки років з пять назад, а не зараз!!!
Скріни з спідтеста з визначенням версії в студію!!!
Більше того в зоні впевненого прийому заради експерименту з антеною та підсилювачем ( Оболонь 1-1,5 км від БС) мені на рев А більше 2.2 в 2017 році добитись не вдалось. А на рев б виходило 6,5- 7. без підсилювача видавало 1,7 і 5 відповідно. Зараз в тому самому місці без підсилювача 0,3-0,7 рев А і 1-1,5 Рев Б. Десь так. Як говорив класик "Не вірю!!!"
Какой-то служебный трафик.. Скрин-то был сделан уже после завершения теста.А 26.9КБ/с,- это что?
Та не, это реальная скорость, а все эти "тесты",- есть очковтирательство.Какой-то служебный трафик.. Скрин-то был сделан уже после завершения теста.
Ознакомьтесь с результатом, полученным мной с использованием Speedtest! Насколько быстрый ваш Интернет? https://www.speedtest.net/my-result/a/63869458392,5 р ев А. Не смішіть мої підкови!!! На рев А я в самі кращі часи більше 2 і то миттєво ніколи не бачив. Фізику не обманиш: для Рев А це максимум 3,1 і це при ідеальних умовах, в реалі максимум 2 на незавантажених БС, яких після "оптимізації" не може бути апріорі. Тому 2 на рев А- це фантастка- проти фізики не попреш! 2,5- це анріал. Навіть враховуючи що це все гіпотетично могло бути тільки років з пять назад, а не зараз!!!У меня другая картина, раньше было 0.5-1.0, сейчас 2-2.5 рев А
Скріни з спідтеста з визначенням версії в студію!!!
Більше того в зоні впевненого прийому заради експерименту з антеною та підсилювачем ( Оболонь 1-1,5 км від БС) мені на рев А більше 2.2 в 2017 році добитись не вдалось. А на рев б виходило 6,5- 7. без підсилювача видавало 1,7 і 5 відповідно. Зараз в тому самому місці без підсилювача 0,3-0,7 рев А і 1-1,5 Рев Б. Десь так. Як говорив класик "Не вірю!!!"
Результати показують що ти нічого не втратиш після кірдика.Зашел проверить перед кирдыком
Кременная Луганская обл
Прости Данилыч?Одесса, Адмиральский проспект. Вообще жаль, что Интер скоро сдохнет. Общаюсь с людьми, которые находятся в таких местах, где больше никто 3G не даёт.
Інтер поверніть!
Переглянути вкладення 32891