Добавление, другая Сота, В1Отключение света, 7 утра В3
Добавление, другая Сота, В1Отключение света, 7 утра В3
ви можете бачити різні БС роутером і телефоном, антена має більш вузкий кут ніж телефон, подивіться спецпрограмами до яких точно БС підключається роутер і телефонПідкажіть що робити, виносною антеною бачу Band3 і Band7... При відключенні електроенергії Band7 пропадає десь через 20хв.+-, а от Band3 показує мережу і на телефоні працює, а от на роутері сигнал є але якісь інтернету ніяка, наче умисне блокується оператором. Навіть коли електроенергія в нормі, Band3 також працює не коректно. В знайомих інші роутери, але працюють в нормі. В мене роутер ZTE MF283U і додаткова мультисім в роутері
Телефоном бачу до якої БС а от роутером яка програма є?подивіться спецпрограмами до яких точно БС підключається роутер і телефон
це в сервісному меню роутера потрібно дивитись, якщо таке є. якщо знаєте БС телефона і вона по суті одна в тому напряму то і антенна, я сподіваюсь дивиться туди. Ще є приколи на БС може бути декілька секторів які світять в різні сторони, і як варіант антенна ловить не тей сектор. Короче потрібно гратися, монтажники мають аналізатор спектру і більш точно направляють антену, це як колись тарілки супутникові ставили, вроді і все норм але нічого не показує поки дядько не прийде і не докрутить.Телефоном бачу до якої БС а от роутером яка програма є?подивіться спецпрограмами до яких точно БС підключається роутер і телефон
Крутити антену і шукати іншу базову станцію на якій буде швидший інтернетПідкажіть що робити, виносною антеною бачу Band3 і Band7.
Вибір не великий... Тобто майже нема. Поставив тільки щоб був Band7... Хоть не буду звалюватися у Band 3Крутити антену і шукати іншу базову станцію на якій буде швидший інтернет
Если телефон ловит сеть, то роутер с внешней антенной должен ловить отлично. Значит антенна не туда направлена, или помехи на пути. Для внешней антенны важна точная настройка и прямая видимость. Пробуйте установить как можно выше. Вот здесь можно посмотреть, где находится ближайшая базовая станция. Там указаны "eNB ID", "Cell ID", по которым можно понять, куда сейчас подключен роутер, если эта информация отображается где-то в веб-интерфейсе.Підкажіть що робити, виносною антеною бачу Band3 і Band7... При відключенні електроенергії Band7 пропадає десь через 20хв.+-, а от Band3 показує мережу і на телефоні працює, а от на роутері сигнал є але якісь інтернету ніяка, наче умисне блокується оператором. Навіть коли електроенергія в нормі, Band3 також працює не коректно. В знайомих інші роутери, але працюють в нормі. В мене роутер ZTE MF283U і додаткова мультисім в роутері
Він ловить відмінно, але проблема в тому що телефона на Band 3 дає швидкість і інтернет, а роутер на цьому Band 3 показує кращий сигнал чим Band 7 але не працює інтернет, якщо десь чуть запрацює то не надовго, наче щось ріжить... По карті є дві БС на яких направлена антена, там на двох є Band 3 і тільки на одній Band 7, походу при відключенні тухне БС з Band 7, а БС Band 3 не дає інтернету... Хоча в це час на телефоні працює, ну і в побратимів на їхних карманних роутерах... Мій поки що курить...Если телефон ловит сеть, то роутер с внешней антенной должен ловить отлично
Дві години назад також походу був реконект... Сесія також рвалася, тільки що подививсяпохоже лайф начал рвать сессию?
Возможно lifecell начал ремонтные работы на сети поэтому происходит обрыв сессии.похоже лайф начал рвать сессию?
в модем зашел - несколько часов пишет соединение, а я его не трогал, раньше как сутками был включен, столько же и писало
раніше іп видавали на 2 години з постійним продовженням без реконекту, зараз пише 4 години, поки сесія не рваласьДві години назад також походу був реконект... Сесія також рвалася, тільки що подививсяпохоже лайф начал рвать сессию?
Возможно,Возможно lifecell начал ремонтные работы на сети поэтому происходит обрыв сессии.
11+ без розривусесію через 4 год порвало, зараз світить кожні 2 год видача іп
Семь лет без разрывов.11+ без розривусесію через 4 год порвало, зараз світить кожні 2 год видача іп