Мобільний Інтернет від lifecell: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

Місто
Luck
Підкажіть що робити, виносною антеною бачу Band3 і Band7... При відключенні електроенергії Band7 пропадає десь через 20хв.+-, а от Band3 показує мережу і на телефоні працює, а от на роутері сигнал є але якісь інтернету ніяка, наче умисне блокується оператором. Навіть коли електроенергія в нормі, Band3 також працює не коректно. В знайомих інші роутери, але працюють в нормі. В мене роутер ZTE MF283U і додаткова мультисім в роутері

Місто
kiev
Підкажіть що робити, виносною антеною бачу Band3 і Band7... При відключенні електроенергії Band7 пропадає десь через 20хв.+-, а от Band3 показує мережу і на телефоні працює, а от на роутері сигнал є але якісь інтернету ніяка, наче умисне блокується оператором. Навіть коли електроенергія в нормі, Band3 також працює не коректно. В знайомих інші роутери, але працюють в нормі. В мене роутер ZTE MF283U і додаткова мультисім в роутері
ви можете бачити різні БС роутером і телефоном, антена має більш вузкий кут ніж телефон, подивіться спецпрограмами до яких точно БС підключається роутер і телефон

Місто
kiev
подивіться спецпрограмами до яких точно БС підключається роутер і телефон
Телефоном бачу до якої БС а от роутером яка програма є?
це в сервісному меню роутера потрібно дивитись, якщо таке є. якщо знаєте БС телефона і вона по суті одна в тому напряму то і антенна, я сподіваюсь дивиться туди. Ще є приколи на БС може бути декілька секторів які світять в різні сторони, і як варіант антенна ловить не тей сектор. Короче потрібно гратися, монтажники мають аналізатор спектру і більш точно направляють антену, це як колись тарілки супутникові ставили, вроді і все норм але нічого не показує поки дядько не прийде і не докрутить.

Місто
Luck
Крутити антену і шукати іншу базову станцію на якій буде швидший інтернет
Вибір не великий... Тобто майже нема. Поставив тільки щоб був Band7... Хоть не буду звалюватися у Band 3

П.С. Ось така швидкість +- завжди, 20/20, Харківська обл., Ізюмський р-н, село "не буду казати яке") Модем ZTE MF283U Band 7!!! Пінг був трішки кращим десь30+, зараз погіршився

Вкладення

• Screenshot_2024-11-24-17-19-47-35_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.jpg
    Screenshot_2024-11-24-17-19-47-35_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.jpg
    123.9 КБ · Перегляди: 39
Останнє редагування:
Місто
Ірпінь
Если телефон ловит сеть, то роутер с внешней антенной должен ловить отлично. Значит антенна не туда направлена, или помехи на пути. Для внешней антенны важна точная настройка и прямая видимость. Пробуйте установить как можно выше. Вот здесь можно посмотреть, где находится ближайшая базовая станция. Там указаны "eNB ID", "Cell ID", по которым можно понять, куда сейчас подключен роутер, если эта информация отображается где-то в веб-интерфейсе.

Місто
Luck
Если телефон ловит сеть, то роутер с внешней антенной должен ловить отлично
Він ловить відмінно, але проблема в тому що телефона на Band 3 дає швидкість і інтернет, а роутер на цьому Band 3 показує кращий сигнал чим Band 7 але не працює інтернет, якщо десь чуть запрацює то не надовго, наче щось ріжить... По карті є дві БС на яких направлена антена, там на двох є Band 3 і тільки на одній Band 7, походу при відключенні тухне БС з Band 7, а БС Band 3 не дає інтернету... Хоча в це час на телефоні працює, ну і в побратимів на їхних карманних роутерах... Мій поки що курить...

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
[/SPOILER]
upload_2024_11_24_22_12_39_599.jpg
Днепр 3+7

Місто
Кушугум
похоже лайф начал рвать сессию?
в модем зашел - несколько часов пишет соединение, а я его не трогал, раньше как сутками был включен, столько же и писало

Місто
Днепр
Телефон
Realme GT2 PRO
в модем зашел - несколько часов пишет соединение, а я его не трогал, раньше как сутками был включен, столько же и писало
Возможно lifecell начал ремонтные работы на сети поэтому происходит обрыв сессии.
lifecell - профилактические работы.

Місто
kiev
Дві години назад також походу був реконект... Сесія також рвалася, тільки що подивився
раніше іп видавали на 2 години з постійним продовженням без реконекту, зараз пише 4 години, поки сесія не рвалась

Вкладення

• Screenshot_20241125_221720.jpg
    Screenshot_20241125_221720.jpg
    82.9 КБ · Перегляди: 29

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Возможно lifecell начал ремонтные работы на сети поэтому происходит обрыв сессии.
Возможно, 3G 4G VoLTE 5G прикручують?
Хз що трапилось, але у мене в Полтаві значно покращилось покриття. Зараз навіть в туалеті та на кухні ловить LTE, а Раніше постійно валилося в Е.
Розмовляти в квартирі можна було або по VoWiFi, або по Е. Сьогодні вперше говорив у квартирі по VoLTE та ще й в HD Voice.

Місто
kiev
сесію через 4 год порвало, зараз світить кожні 2 год видача іп

Місто
Київ
Ніхто не намагався підключити інший модем замість того , що пропонує Лайф з безлімом? Якщо поміняти іmei з лайфовського модему , у свій(є така можливість ),а лайфівським не користуватись. Не буде 2 однакових imei у мережі .Бо дуже слабенькі модеми в них.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Зверху