Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Коротше з цим GMX Freephone якісь дива:
1. Разлогініло в застосунку.
2. Залогінитись не можу - неправильні логін пароль. (підтягую зі збережених, лол)
3. При скиданні паролю застосунок мій логін вже впізнав (імейл - ні), новий пароль скинув на імейл.
4. Захожу з новим паролем - дані знов неправильні.
Як висновок - активувати повноцінно сім не можу - дзвінки інет є, а інші функції - смс, [що там ще?] досі неактивовано.
…йде третій тиждень користування.
Як цей контракт смердючій закривати якщо тариф стане платний, хз. Kündigung Розірвання відносин) я бачив лише в застосунку…
Одні матюки коротше в голові.
Як цей контракт смердючій закривати якщо тариф стане платний, хз. Kündigung Розірвання відносин) я бачив лише в застосунку…
Одні матюки коротше в голові.
Тільки побачив у Vodafone, з'явився бомж припейд тариф. Есім безкоштовна, поповнювати не треба. Для вхідних німецьких дзвінків і смс нормально. Іноді подзвонити але вже за гроші
Тільки побачив у Vodafone, з'явився бомж припейд тариф. Есім безкоштовна, поповнювати не треба. Для вхідних німецьких дзвінків і смс нормально. Іноді подзвонити але вже за гроші
Поповнювати раз на рік все одно потрібно на 10€, як в принципі будь який тариф, де в свою чергу також номер буде працювати на вхідні з фіксованою ставкою 9с/хв пр неоплаченому пакеті.
У багатьох операторів - і віртуальні і слони - є цей тариф - 9 c/хв та N с/МБ. Тільки ці сімки живуть від 3 місяців (напр., Ortel) до року (напр., Vodafone). Тре не забувати поповнювати.
У багатьох операторів - і віртуальні і слони - є цей тариф - 9 c/хв та N с/МБ. Тільки ці сімки живуть від 3 місяців (напр., Ortel) до року (напр., Vodafone). Тре не забувати поповнювати.
На всякий случай раз в 3 мемяца делаю на нём платное действие путём установки переадресации на факс Deutsche Post и последующего звонка на свой номер. За переадресованный звонок со счёта симки снимается 9 центов.
Начал это делать после того как перед НГ на немецкий номер перестали проходить входящие звонки и при попытке позвонить шёл отбой, при этом никаких уведомлений в виде СМС не поступало.
Допоможіть. Є лайка німецька, фізична сім. Хочу перевести в есім. На сайті в інструкції написано замовте есім. Там тільки один пункт, вибрати чи сім чи не есім немає. Я замовив, думав то їх глюк. Прийшла нова фізична сімка болванка. А мені есім треба
Допоможіть. Є лайка німецька, фізична сім. Хочу перевести в есім. На сайті в інструкції написано замовте есім. Там тільки один пункт, вибрати чи сім чи не есім немає. Я замовив, думав то їх глюк. Прийшла нова фізична сімка болванка. А мені есім треба
Мені діючу сім фізичну на есім. Дружина купила новий телефон і хочемо 3 сімки засунути в один телефон. Донька вже зробила, але в нєї телеком, там легко через магазин. А з лайкою проблема.
Мені діючу сім фізичну на есім. Дружина купила новий телефон і хочемо 3 сімки засунути в один телефон. Донька вже зробила, але в нєї телеком, там легко через магазин. А з лайкою проблема.
Я так розумію що заміна sim на esim робиться як і в Британії.
Post automatically merged:
Я являюсь клиентом Lyca Mobile и у меня есть физическая SIM-карта. Как мне обменять ее на eSIM?
Переключиться с физической SIM-карты на eSIM легко! Вот как это сделать:
1. Перейдите на https://www.lycamobile.de/ и закажите бесплатную eSIM
. 2. После покупки вы получите электронное письмо с подтверждением и QR-кодом.
3. Сканируйте QR-код и установите. eSIM на вашем устройстве.
4. Войдите в свою учетную запись Lyca Mobile
на нашем веб-сайте. 5. Перейдите в раздел «Менеджер учетной записи»
. 6. Нажмите «SIM». Swap» на панели навигации слева.
7. Выберите вариант переключения с физической SIM-карты на eSIM.
На рахунок безкоштовної есім виходить не правда. Бо там тільки звичайна. Тому тільки робити як вище в інструкції.
Просто трохи не звично для нас, щоб перенести сім на есім.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.