Мобільний зв'язок у США

Місто
Львів
[
Федеральна комісія зі зв'язку США (FCC) визнала всі нові моделі маршрутизаторів, виготовлені за межами країни, загрозою національній безпеці
Цікаво, у цьому більше шпіономанії чи антиглобалізації?

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
На ebay з'явився недорогий річний тариф redpocket mobile. Можна замовити єсім онлайн i я особисто протестував цей зв'язок

30$ на рiк, безлімітні дзвінки по США і 200 МБ інтернету щомісяця. Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця. В основному в країнах ЄС, Канаді, Мексиці, Туреччині, Китаї, Австралії і ще деякіх розвинених країнах.

Ще пiдтримується Wi-Fi сalling, що дозволяє користуватись американським номером будь де. За 2.5$ в мiсяць - повноцiний безлiмiт на дзвiнки по США i американський номер - це досить вигiдний варiант.. Навiть в Штатах є сенс пiдключити такий зв'язок i окрему єсiм для iнтернету, буде дешевше i не буде обмежень з хотспотом.

Місто
Франкфурт
На ebay з'явився недорогий річний тариф redpocket mobile. Можна замовити єсім онлайн i я особисто протестував цей зв'язок

30$ на рiк, безлімітні дзвінки по США і 200 МБ інтернету щомісяця. Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця. В основному в країнах ЄС, Канаді, Мексиці, Туреччині, Китаї, Австралії і ще деякіх розвинених країнах.

Ще пiдтримується Wi-Fi сalling, що дозволяє користуватись американським номером будь де. За 2.5$ в мiсяць - повноцiний безлiмiт на дзвiнки по США i американський номер - це досить вигiдний варiант.. Навiть в Штатах є сенс пiдключити такий зв'язок i окрему єсiм для iнтернету, буде дешевше i не буде обмежень з хотспотом.
Будь ласка, дайте посилання, якщо можливо

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Будь ласка, дайте посилання, якщо можливо
Напишiть на ebay - Red pocket 30$ plan. При покупці виберiть єсім i вкажiть країну доставки США, будь яку адресу.

Через деякий час отримаєте на електрону пошту інструкції для активації єсім. Активацію бажано робити через VPN з американською IP адресою. Після активації отримаєте QR код для встановлення єciм. Єсiм зайде в роумiнг i також можна буде користуватись через Wi-Fi calling.

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Забув додати - Україна є в списку країн, де роумiнг пiдтримується. Тобто можна користуватись на повну, приймати дзвiнки, коли wifi не пiдключений.
Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Ніде більше в світі немає такого, як наші оператори роблять, що коли номеру нема в мережі більше 10хв, неможливо авторизуватися у voWIFI, то ж має працювати.

Місто
Odessa
Ніде більше в світі немає такого, як наші оператори роблять, що коли номеру нема в мережі більше 10хв, неможливо авторизуватися у voWIFI, то ж має працювати.

ну это я знаю и то что должно работать так же подозреваю, но вот как бы проверить, чтоб не вылез какой-то прикол по закону подлости...

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
а как бы проверить будет ли работать у нас, не будет ли таких приколов как у наших м с этим ?
Я проверил. Нахожусь в Молдове. Подключил WiFi calling. Сделал несколько тестовых звонков. Все проходит без сбоев. В Украине еще и обычный роуминг должен работать. 100 минут и 1 ГБ каждый месяц. На реддите тоже есть отзывы, народ подключает за пределами США

При активации WiFi calling нужно указать адрес для спасательных служб. Это у них по закону. Можно любой написать

Зверху