Мобільний зв'язок у США

Місто
Львів
[
Федеральна комісія зі зв'язку США (FCC) визнала всі нові моделі маршрутизаторів, виготовлені за межами країни, загрозою національній безпеці
Цікаво, у цьому більше шпіономанії чи антиглобалізації?

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
На ebay з'явився недорогий річний тариф redpocket mobile. Можна замовити єсім онлайн i я особисто протестував цей зв'язок

30$ на рiк, безлімітні дзвінки по США і 200 МБ інтернету щомісяця. Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця. В основному в країнах ЄС, Канаді, Мексиці, Туреччині, Китаї, Австралії і ще деякіх розвинених країнах.

Ще пiдтримується Wi-Fi сalling, що дозволяє користуватись американським номером будь де. За 2.5$ в мiсяць - повноцiний безлiмiт на дзвiнки по США i американський номер - це досить вигiдний варiант.. Навiть в Штатах є сенс пiдключити такий зв'язок i окрему єсiм для iнтернету, буде дешевше i не буде обмежень з хотспотом.

Місто
Франкфурт
На ebay з'явився недорогий річний тариф redpocket mobile. Можна замовити єсім онлайн i я особисто протестував цей зв'язок

30$ на рiк, безлімітні дзвінки по США і 200 МБ інтернету щомісяця. Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця. В основному в країнах ЄС, Канаді, Мексиці, Туреччині, Китаї, Австралії і ще деякіх розвинених країнах.

Ще пiдтримується Wi-Fi сalling, що дозволяє користуватись американським номером будь де. За 2.5$ в мiсяць - повноцiний безлiмiт на дзвiнки по США i американський номер - це досить вигiдний варiант.. Навiть в Штатах є сенс пiдключити такий зв'язок i окрему єсiм для iнтернету, буде дешевше i не буде обмежень з хотспотом.
Будь ласка, дайте посилання, якщо можливо

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Будь ласка, дайте посилання, якщо можливо
Напишiть на ebay - Red pocket 30$ plan. При покупці виберiть єсім i вкажiть країну доставки США, будь яку адресу.

Через деякий час отримаєте на електрону пошту інструкції для активації єсім. Активацію бажано робити через VPN з американською IP адресою. Після активації отримаєте QR код для встановлення єciм. Єсiм зайде в роумiнг i також можна буде користуватись через Wi-Fi calling.

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Забув додати - Україна є в списку країн, де роумiнг пiдтримується. Тобто можна користуватись на повну, приймати дзвiнки, коли wifi не пiдключений.
Також включений роумінг в 60 країнах, 1 ГБ і 100 хвилин щомісяця.

Місто
Odessa
Ніде більше в світі немає такого, як наші оператори роблять, що коли номеру нема в мережі більше 10хв, неможливо авторизуватися у voWIFI, то ж має працювати.

ну это я знаю и то что должно работать так же подозреваю, но вот как бы проверить, чтоб не вылез какой-то прикол по закону подлости...

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
а как бы проверить будет ли работать у нас, не будет ли таких приколов как у наших м с этим ?
Я проверил. Нахожусь в Молдове. Подключил WiFi calling. Сделал несколько тестовых звонков. Все проходит без сбоев. В Украине еще и обычный роуминг должен работать. 100 минут и 1 ГБ каждый месяц. На реддите тоже есть отзывы, народ подключает за пределами США

При активации WiFi calling нужно указать адрес для спасательных служб. Это у них по закону. Можно любой написать

Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
А что пишет когда проверяешь ip какой оператор? AT&T ?
Это вопрос к тем, кто в Украине находится и может проверить интернет. Я не могу проверить роуминг в Молдове, 1 ГБ здесь не работает, а роуминговый счет невозможно пополнить в личном кабинете не американской банковской картой. Поэтому пользуюсь только wifi звонками.

Буду в Испании через 3 недели, там роуминг поддерживается. Смогу проверить.

• Like
Реакції: cat

Talit

симулякрів тато
Місто
Kyiv
Телефон
blackberry size, 6310i
Тариф за 30$ навряд буде працювати "** All plans include Global Passport (International Roaming) in specific countries. Essentials and Plus plans have 100 minutes of talk, 100 texts, and 1GB of data per billing cycle. Premium plan has 100 minutes, 100 texts, and 10GB of data per billing cycle. Additional minutes, texts, and data are available to purchase."

Місто
Odessa
Молдова, а не Молдавія

с какого перепуга ?
Post automatically merged:

але країна заслуговує
например...
Post automatically merged:

навряд буде працювати

наврядли это же не приговор...

Talit

симулякрів тато
Місто
Kyiv
Телефон
blackberry size, 6310i
"дешева рибка погана юшка"! У продажу на еВау він присутній у продажу. А на сайті оператора цього тарифу немає. Навіть з ос\кабін. не дає.
Тільки Essentials and Plus відповідно за $100 та $200 на рік. І там все для роумінгу розписано.

Зверху