Мобільний зв'язок у Чехії

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Пришла сегодня по почте бесплатная сим виртуального оператора https://www.mujkaktus.cz
Работает на сети T-mobile CZ на счету 10 крон. При первом пополнение обещают бонус 100% макс. Сумма 500 крон. Есть возможность заказать 6 гб за 300 крон или 16 гб за 400 крон. Срок сим 12 мес.
Что нравится минимальная сумма пополения 50 крон и продлевает срок на 12 мес.
Проверка счета *103#
Ещё это отличие от Vodafone,T-mobile и О2 которые пополнить можно только чешской. То кактус: вы можете использовать для пополнения любую платежную карту, выпущенную в ЕС, к сожалению, вы не сможете пополнить Caktus другой иностранной платежной картой, но у нас есть и другие способы пополнения вашего кредита;)
Есть так же ограничения:

КАК БЫСТРО МОЖЕТ БЫТЬ ИНТЕРНЕТ?

Максимально допустимая скорость установлена на уровне 20 Мбит/с, но вы ее обычно не достигнете. Это зависит от вашего снаряжения и места, куда вы переезжаете. В случае LTE скорость обычно составляет около 15 Мбит/с при загрузке и 5 Мбит/с при загрузке. LTE можно найти в основном в городах.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Только недавно увидел что есть на предоплате такой тариф:
На 3 и 6 мес.
30 гб за 599 и 999 крон соответственно)

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Заказать можно на сайте Vodafone

Місто
Львів
Телефон
Realme 8 Pro
Маю кактус за 200 корун та о2 на 100гб за 300корун ідеальні мережі

Місто
Town
Місто
Львів
Телефон
Realme 8 Pro
Я купив більше 30 сім карток, для себе одну та друзям

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
Наважився 14 лютого підключитися на контракт Vodafone.cz тариф "Red Neomezený Super".
Цікаве те, що ніяких договорів я не підписував. Після того, як співробітник салону, вніс данні з моїх документів до системи, я отримав сім-карту та нічого не сплачував. Перший місяць безкоштовно. Перша оплата по тарифу має відбутися в межах 10-28 березня. Надалі так і сплачувати, з 10 по 28 кожного місяця. Сімка активувалася впродовж 5 хвилин, але реєструвалася тільки в мережі 2G, перезавантаження та всі мої намагання щось зробити не допомогли. Прийшлося вертатися в салон, але мені сказали що це нормально і треба чекати.
Приблизно, через 24 години отримав смс, про щось типу "ми оновили налаштування ваших послуг...", та я перезавантажив телефон і він зареєструвався в 5G.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Приблизно, через 24 години отримав смс, про щось типу "ми оновили налаштування ваших послуг...", та я перезавантажив телефон і він зареєструвався в 5G.
То в Маріуполі сяомісти вже 5ж запустити?:D

Місто
Львів
Телефон
Realme 8 Pro
В кого ще проблеми з дзвінками в Україну з Vodafone , грає який марш пробував на 3 номера і то так пів години вже

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
T-mobile Сегодня дозвон с первого раза на Vodafone UA

Зверху