Добрий. Тільки поповненя.Доброго дня, цікавить питання - який у чеських операторів срок дії номера та як його продовжувати? Поповнення на якусь певну суму, чи треба платний дзвінок робити?
Через банківські додатки ще пару місяців назад можна було на 200 поповнити. І наче не 6 міс, а рік.4. о2 термін дії 6 міс поповнення від 300 корун.
У меня банк ČSOB и там от 300 корун. Даже Т-мобайл.Через банківські додатки ще пару місяців назад можна було на 200 поповнити. І наче не 6 міс, а рік.4. о2 термін дії 6 міс поповнення від 300 корун.
То вихідні смс 9,60 Kč. Я ще ні разу не зустрічав щоб хтось брав плату за вхідні смс)cat, цікаво, щодо Кактуса. Реально рік діє при поповненні на будь-яку суму, але як зрозумів 50 крон то це мінімум поповнення в принципі. Правда от якщо в Україну з ним їздити, то жесть, наскільки я зрозумів 9 крон прийом смс коштує, а дзвінка взагалі 18. Чи може неправильно переклав) Тобто умовно кажучи якщо злетить авторизація в якихось сервісах які зареєстровані на сімку, то дорого буде входити (телеграм той же, вайбер, вацап)
Переглянути вкладення 63946
Те що бачу в додатку 149 корун на 4 тижні. Це в мережі безліміт.Підскажіть, будь ласка, мінімальний тариф у T-Mobile CZ?
Можна взагалі без інтернету, але з яким-ось мінімальною кількістю хвилин та SMS.
Дуже вдячний за відповідь.Те що бачу в додатку 149 корун на 4 тижні. Це в мережі безліміт.Підскажіть, будь ласка, мінімальний тариф у T-Mobile CZ?
Можна взагалі без інтернету, але з яким-ось мінімальною кількістю хвилин та SMS.
а ось 50 хв і 50 смс на 4 тижні. То 225 корун
Post automatically merged:
Або 30 хв 30 смс 1 гб інтернету оплата з картки банківської = 149 корун в міс.
теж саме з рахунку мобільного 170 корун. в міс
Такое количество трафика на Лайфе будет стоить примерно столько же, но по всей Европе.Включено 100 ГБ данных на первый месяц
150 ГБ данных с регулярным продлением
Минута разговора за 4,50 чешских крон
СМС за 1,90 чешских крон
Цена 449 чешских крон
* Что произойдет, если я израсходую все 100 ГБ (150 ГБ) до конца месяца?
В этом случае вам автоматически будет предоставлен новый пакет со 150 ГБ данных сроком на месяц. Условием является наличие у вас достаточного кредитного баланса (449 чешских крон) для его продления.
![]()
GIGA karta: předplacená datová SIM 100 GB - Vodafone.cz
Dopřejte si GIGA nálož dat ✅ 100 GB mobilních dat s neomezenou rychlostí ✅ Surfujte, streamujte, hrajte, dokud vás to bude bavit.www.vodafone.cz
Все таки для Чехии как для тарифов предоплата это очень много ГБ учитывая как я в последний раз T-mobile 15 гб за 449 корун пользовался.Такое количество трафика на Лайфе будет стоить примерно столько же, но по всей Европе.Включено 100 ГБ данных на первый месяц
150 ГБ данных с регулярным продлением
Минута разговора за 4,50 чешских крон
СМС за 1,90 чешских крон
Цена 449 чешских крон
* Что произойдет, если я израсходую все 100 ГБ (150 ГБ) до конца месяца?
В этом случае вам автоматически будет предоставлен новый пакет со 150 ГБ данных сроком на месяц. Условием является наличие у вас достаточного кредитного баланса (449 чешских крон) для его продления.
![]()
GIGA karta: předplacená datová SIM 100 GB - Vodafone.cz
Dopřejte si GIGA nálož dat ✅ 100 GB mobilních dat s neomezenou rychlostí ✅ Surfujte, streamujte, hrajte, dokud vás to bude bavit.www.vodafone.cz