Одесса ЛьвовА що то за поїзд був?
Одесса ЛьвовА що то за поїзд був?
Я б так зразу теж не казав. НАТО нас брати не хотіло чи наші керманичі нас туди не вели?Не будь яких - і Україна давно б вже була в ЕС та НАТО.
Мало не значить ніхто. Так і на сході не всі вірять в нацистів-бандерівців людожерівЯ б не спрощував і не узагальнював. Мало хто із західняків так вважає.
За часів Єльцина, у 1994-му можна було подати заявку у НАТО та ЄС разом зі всіма східноєвропейськими країнами і єльциновська Росія нічого б не мала проти. І вже у 2004-му були б там разом зі всіма.НАТО нас брати не хотіло чи наші керманичі нас туди не вели?
А при Ющенко хто заважав ?За часів Єльцина, у 1994-му можна було подати заявку у НАТО та ЄС разом зі всіма східноєвропейськими країнами і єльциновська Росія нічого б не мала проти. І вже у 2004-му були б там разом зі всіма.НАТО нас брати не хотіло чи наші керманичі нас туди не вели?
А не зробили цього наші керманичі у спілці з формуючимся тоді олігархатом.
Щоб нічого не заважало їм дерибанити ресурси держави.
А щоб східний електорат не заважав їм того робити - зас.рали йому мізки "багатовекторністю" та дружбою з болотами.
Дивно, коли я з батьками мандрував по прибалтиці +-1984р., ніяких проблем з російською мовою там не виникало або не помічали - заходили в супермаркети, заселялися в готелі...У мене теж мати була в прибалтиці в ті роки, і вона жителька українського села, з рідною українською там єдина могла щось казати. Бо російськомовних міських не обслуговували.
При Ющенко вже пуйло занадто зміцніло і почало страшити захід. Тому вони пішли на договірняк з ним що Україну брати не будуть.при Ющенко хто заважав
В Румунії початку- середини 90-х збідніння та корупція були більші за тогочасні українські, не кажучи вже про промисловий потенціал.не факт щоб нас би так і взяли в те НАТО і ЄС відразу як ми б подали заявку
Там всюди по-різному було.я з батьками мандрував по прибалтиці
у Вільнюс також заїджали.А от у Вільнюсі зовсім інакше.
З розповідей мами.Це мені нагадало поїздку у Вільнюс у 79-му чи 80-му у складі туристичної групи школярів-старшокласників.
Там в продмагазині збиралися купити цигарки, але продавщиця просто в упор не зауважувала нас, звертаючихся до нею російською.
Аж доки хтось не здогадався перейти на українську - тоді вмить зауважила і обслужила!
Слухав-читав статті істориків чи на тему деколонізації, в яких кажуть, що якби у 90-их до влади прийшли більш проукраїнські сили (типу Чорновіла), то був би великий ризик, або війни (як у Молдові чи Грузії), або розчарування і повернення прокомуністичних сил (як у Білорусі). Чому? Бо настрої в Україні 90-их були значно більш проросійськими. Як приклад, Київ, який був російськомовним раніше і зараз поступово стає все більш і більш україномовним.За часів Єльцина, у 1994-му можна було подати заявку у НАТО та ЄС разом зі всіма східноєвропейськими країнами і єльциновська Росія нічого б не мала проти. І вже у 2004-му були б там разом зі всіма.
Заявку на вступ в НАТО треба було ув'язати з ліквідацією ядерної зброї.був би великий ризик, або війни (як у Молдові чи Грузії), або розчарування і повернення прокомуністичних сил (як у Білорусі)
Пам'ятайте, що більшість команд вбивати українців за останні 300..200..100..10 років було віддано саме москальською. Ким, думаю, уточнювати не треба.Имею другую историю, когда в 1995-м с чехом, который не знал ни укр, ни рус, а я не знал ни чешский, ни англ, праздновали Новый год. И были счастливы от праздника оба! Просто радовались что встретились, и познакомились. Выпивали, шутить даже получалось, играли в "кости". На утро ржали от удовольствия, по поводу проведения праздника) Вокруг были ребята со всех регионов Украины, а также чехи, словаки, австрийцы, и всем было плевать кто на каком языке общается, мы просто радовались хорошей компании.
Це на кшталт "хто не любить кацапів і кацапську мову, той ризикує стати жертвою кацапської агресії"?считаю, что если в Украине возобладает такая точка зрения, как у тебя, то Украине быть колонией педерации. Воюя с сосией, получите ее самую.
Якщо будували за цісаря, то має бутиІ що ширина колії залізниці та метра однакова, теж в курсі?
А потім територіальні претензії до України, бо там живуть "русскіє люді":А потом к @Kritik, задаются вопросы, имхо такие себе, но задаются. Но то ладно, я про другое говорил.
Зампред Госдумы РФ, единоросс Толстой: Россия должна вернуть остальные свои земли — Одесскую, Николаевскую, Днепропетровскую, Харьковскую области — все земли, где живут наши русские люди, которых 30 лет назад предали и бросили, придумав независимую Украину, наплевав на интересы жителей этих регионов. Лучше поздно, чем никогда, но мы исправим это.
Але як підняти насєлєніє для участі у загарбницькій війні? А дуже просто: розігрується спектакль, у якому деяким корисним ідіотам теж відведена роль (всі імена видумані, правдива тільки національна приналежність).московії пахую кого убивати