Привіт усім і одразу дякую за допомогу!
Можливо комусь буде цікаво, напишу про свій досвід переходу з контракту на припейд.
Спочатку я звернувся в телеграмі до Зоряни, але вона була не дуже зговірливою і не розумла натяків. Після тривалих умовлянь попросив її покликати подружку, і от та вже була більш кмітливою і одразу перейшла до справи.
Мені запропонували підписати заяву за допомогою КЕП і надіслати на
[email protected] Зразок заяви мені надіслали на e-mail, де я вказав номер особового рахунку, номер телефону та бажаний тариф. Після того я "підписав" заву в Приват24 бо дією не користуюся. Відправив на пошту.
Наступного дня мені подзвонив хлопець, який знайшов мою заяву, прочитав, сказав що не той тариф обрав, порадив вписати «LOVE UA Світло», та погасити заборгованість. Виправив заяву, перепідписав і кинув грошей на номер. Потім нарахувалу ще одну абонплату, я погасив ще заборгованність і накинув зверху 100грн. Бажано щоб на рахунку було рівно 100, адже доведеться писати ще якусь заяву на повернення і також її підписувати. На контракті я вже кілька років, тому зайвих питань не задавали. Навпаки, хлопець дав кілька порад як краще заповнити, не вказувати про поверненя грошей, та почекав поки я все виправлю и надішлю знов.
І от сьогодні, зідрали останню сотку і перевели мене на оте Світло
Сподіваюсь комусь буде корисно. Ще раз дякую спільноті за те що направили на вірний шлях