Міграція. Заміна форми оплати (обслуговування)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Cavitos, спочатку спробуй поспілкуватися з оператором через чат. Якщо можна питання вирішити віддалено, то він про це повідомить. Якщо ні, то можна спробувати звернутися до оператора з офіційним зверненням, написавши його на електронну пошту (звернення повинно бути оформлено згідно чинного законодавства). Віддалено мігрувати на іншого оператора можна, але якщо телефон підтримує eSIM.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Віддалено мігрувати на іншого оператора можна, але якщо телефон підтримує eSIM.
Зачем именно esim? Недавно проводил миграцию с Vodafone контракт на припейд lifecell - нужна была обычная карточка из супермаркета.

Другое дело, что нужно было принять звонок - я не в курсе, как с этим у заблокированного контракта КС.

Місто
Дніпро
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Зачем именно esim? Недавно проводил миграцию с Vodafone контракт на припейд lifecell - нужна была обычная карточка из супермаркета.
нема можливості купити карту в супермаркеті, єСім мабудь буде простіше

Поки зв'язався в чаті, дали зразок заяви, треба підписати КЄП, спробую так

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Недавно проводил миграцию с Vodafone контракт на припейд lifecell - нужна была обычная карточка из супермаркета.
Cavitos находится заграницей, поэтому если хочется сделать самому, то без eSIM не обойтись. Ну или заказать карточку с доставкой заграницу, но этот квест ещё тот.

Місто
kyiv
Доброго дня

Підкажіть будь ласка. Якщо людина не в Україні і не має змоги повернутися, як можна віддалено зіскочити з контракту Київстар, бажано на припейд щоб зберігти номер для вхідних смс від банків наприклад. Наразів на балансі -343 гривіні, я так розумію що обслуговування припинено. Можна поповнити звісно, але які подальші дії щоб не платити 200+ кожного місяца? Я так зрозумів що можна перейти на іншого оператора на припейд, але чи можливо це зробити віддалено? Ніколи раніше такого не робили.

Або чи можна просто забити, на оплату і на борг, що буде далі робити Київстар?

Дякую
Технічно це можливо, можуть трохи покапати на мізки але повинні перевести, знаю людей які вже так робили за кордоном.
Можливо знадобиться лист на електронну пошту - якщо не помиляюсь то цю [email protected] .
Підтвердження особи роблять через скани або Дію.

Місто
Kyiv & Lviv
Доброго дня

Підкажіть будь ласка. Якщо людина не в Україні і не має змоги повернутися, як можна віддалено зіскочити з контракту Київстар, бажано на припейд щоб зберігти номер для вхідних смс від банків наприклад. Наразів на балансі -343 гривіні, я так розумію що обслуговування припинено. Можна поповнити звісно, але які подальші дії щоб не платити 200+ кожного місяца? Я так зрозумів що можна перейти на іншого оператора на припейд, але чи можливо це зробити віддалено? Ніколи раніше такого не робили.

Або чи можна просто забити, на оплату і на борг, що буде далі робити Київстар?

Дякую
Все те саме, але було одне але, жлоби з Київстару в чаті та по 466 мені мізки тра*али, брехали, казали що я маю пробути на контракті мінімум 6 місяців перед тим як звалити з контракта, але ж я не зек, і ні на які відсідки не підписувався...

Коротше, вихід є, перехід до іншого оператора по MNP, на Інтертелеком, легко та зручно, швидко та дістанційно. Рекомендую! :cool:
Гроші мають повернути, але треба писати їм на імейл, хоч вони й будуть морозитися.

Місто
Дніпро
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Привіт усім і одразу дякую за допомогу!

Можливо комусь буде цікаво, напишу про свій досвід переходу з контракту на припейд.
Спочатку я звернувся в телеграмі до Зоряни, але вона була не дуже зговірливою і не розумла натяків. Після тривалих умовлянь попросив її покликати подружку, і от та вже була більш кмітливою і одразу перейшла до справи.

Мені запропонували підписати заяву за допомогою КЕП і надіслати на [email protected] Зразок заяви мені надіслали на e-mail, де я вказав номер особового рахунку, номер телефону та бажаний тариф. Після того я "підписав" заву в Приват24 бо дією не користуюся. Відправив на пошту.

Наступного дня мені подзвонив хлопець, який знайшов мою заяву, прочитав, сказав що не той тариф обрав, порадив вписати «LOVE UA Світло», та погасити заборгованість. Виправив заяву, перепідписав і кинув грошей на номер. Потім нарахувалу ще одну абонплату, я погасив ще заборгованність і накинув зверху 100грн. Бажано щоб на рахунку було рівно 100, адже доведеться писати ще якусь заяву на повернення і також її підписувати. На контракті я вже кілька років, тому зайвих питань не задавали. Навпаки, хлопець дав кілька порад як краще заповнити, не вказувати про поверненя грошей, та почекав поки я все виправлю и надішлю знов.

І от сьогодні, зідрали останню сотку і перевели мене на оте Світло

Сподіваюсь комусь буде корисно. Ще раз дякую спільноті за те що направили на вірний шлях

• Like
Реакції: Howl

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Місто
Дніпро
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Потім нарахувалу ще одну абонплату
А це з якого дива?
В КС ежедневно снимается абонплата, а перевели на прп не в тот же день, наверное из за этого.
саме так, абонплата за період с 1го по 20те

Зверху