Міграція міських номерів Інтертелекому в Укртелеком з 01.05.21 та 01.07.21

Моя ситуация

• Уже получил симку УТК, работает

Голосів: 28 30.4%
  • Заказал, ещё не пришла

Голосів: 1 1.1%
  • Пришла, но ещё не не активна или не полностью работает

Голосів: 4 4.3%
  • Мой прямой номер остаётся в Интере

Голосів: 3 3.3%
  • Отключил прямой, не стал переходить на УТК

Голосів: 12 13.0%
  • Поменял прямой номер на тот, который остаётся в Интере

Голосів: 7 7.6%
  • У меня Интер без прямого номера, работает нормально

Голосів: 3 3.3%
  • У меня Интер без прямого, начались проблемы со связью

Голосів: 1 1.1%
  • Был Интер без прямого, отключился на всякий случай

Голосів: 2 2.2%
  • Я в Одесской области, меня это не касается

Голосів: 10 10.9%
  • У меня не Интер, но очень хочу проголосовать

Голосів: 21 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    92

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12
Отвечу вместо автора.
В личном кабинете Интертелекома появилась новость о том, что номер можно перенести в Укртелеком.
После тапа по кнопке "Заповнити форму" открывается окно с Заявкой о перенесении номера для заполнения данных, по которым будет отравлена СИМка. Я заполнил и отправил сегодня, будем ждать результат.
Новость на сайте Интертелекома
Новость на сайте Укртелекома
Временные тарифы для миграции с Интертелекома
Действующие тарифы Укртелекома
Решение НКРСИ со списком переходящих диапазонов номеров

Вкладення

• 2.JPG
    2.JPG
    89.2 КБ · Перегляди: 239
  • 2021-04-11 22.27.46.jpg
    2021-04-11 22.27.46.jpg
    378.7 КБ · Перегляди: 216
Причина: сделал автором темы +список номеров
Останнє редагування модератором:
Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Комусь хоч якась пропозиція в особистий кабінет поступила. Мені на коломийський міський нічого не поступало. Конвергент з якогось дива не належить ІТ. Міський - обмеження користування.

Місто
Киев
Комусь хоч якась пропозиція в особистий кабінет поступила. Мені на коломийський міський нічого не поступало. Конвергент з якогось дива не належить ІТ. Міський - обмеження користування.
Мені на мої долинські тоже нічого не приходило, про перехід на УТК дізнався тільки коли в травні чи квітні відвалилась районна нумерація, а потім почали дзвонити з колцентру пропонувати замінити на Франківську нумерацію. Зараз на сайті вроді би вже є заява на перехід в УТК, вроді би ще до кінця липняможна свій номер залишити за собою в УТК. В мене хоч заява і була написана ще 22 червня- сімок поки немає.

Місто
Чернігів
Телефон
Mi6, Mi10TPro5G, FlyTS113
Городские Киевские продолжают работать (другие не в курсе), которые в личном кабинете писало про переход в sip с 1.07. Естественно кому это не было нужно, все решили, что с 1.07 и этим номерам хана будет. У меня ещё 7 родственников пара и соседей могли бы пользоваться, но до 1.07 всем накупил gsm звонилки и запретил вносить абонку по интеру. Не зная интер, я бы сказал, что это странно)) одним в укртелеком, другим в sip, логично, что всё, конец, но нет. Телефоны работают без абонок на вход… смысла в пополнении не вижу, явно вот-вот должны потушить сеть и тогда только sip, как и анонсировалось.
Чому в сіп не перенесли номери, якщо не секрет?
Ті чернігівські номери, якими користуюся 93х-ххх, 97х-ххх - тільки безальтернативно в УТК.
У Чернігові за ІТК залишився діапазон 92х-ххх.
Чому в УТК не в SIP? Тому що це в Інтері тільки усе конвергентно - і трафік, і 094, і СМС, і SIP на ОДНОМУ тарифі і на ОДНОМУ номері/рахунку.
В УТК за принципом "розділяй і володарюй": або збереження тарифу (без Інтернет-трафіка і БЕЗ SIP) на SIM, або ВИКЛЮЧНО (!) і ТІЛЬКИ SIP на якомусь дурнуватому тарифі з 50 хвилинами на місяць на мобільні аж за 90 (!) грн. Це для юросіб.
Але щоб 11 днів не можна було переадресацію навіть встановити з цими сімками - це повний треш. Не кажучи про відсутність кабінета, онлайн-обліку витрат і управління послугами. Хоча б якогось.

Вкладення

• SIM-УТК.pdf
    388.3 КБ · Перегляди: 19
  • SIP-УТК.pdf
    493.3 КБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: dobs
Місто
Kyiv
В итоге, как можно сейчас узнать остаток пакетных минут? Звонил в колл центр укртелекома, после 18 минут ожидания и переключения на 2 операторов сказали, что не видят исходящих на мобильные с моего номера, хотя они были. Как контролировать остаток?

Місто
Чернігів
Телефон
В итоге, как можно сейчас узнать остаток пакетных минут? Звонил в колл центр укртелекома, после 18 минут ожидания и переключения на 2 операторов сказали, что не видят исходящих на мобильные с моего номера, хотя они были. Как контролировать остаток?
Швидше за все, що ніяк. І танці з бубном у них затягнуться не на один місяць. Йшов 11-й день, але досі у мене робочий номер, який працює і з якого я телефоную, "не обслуговується" (якщо дзвонити НА нього). Добре, що не основний.
Тому плюнув і завів схожий SIP від Інтертелекома з відмінністю в одну цифру.
Вже не такий красивий, але більш-менш нормальний тариф, кабінет, переадресація, додаток для дзвінків і навіть СМС, конвергентний номер 094.

Операция "Ы"

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Місто
Чернігів
Телефон
В принципі, в роумінг Водафона міг піти сам Інтертелеком без зміни умов для абонентів (крім зміни CDMA на GSM). Фішечка тільки в тому, що Ринат володіє Укртелекомом, а не групою "Шериф". А бабло на цій території збирати доручено (разом з усілякими преференціями з держбюджету) саме йому)).

Місто
Киев
В принципі, в роумінг Водафона міг піти сам Інтертелеком без зміни умов для абонентів (крім зміни CDMA на GSM). Фішечка тільки в тому, що Ринат володіє Укртелекомом, а не групою "Шериф". А бабло на цій території збирати доручено (разом з усілякими преференціями з держбюджету) саме йому)).
Надеюсь что в эту глупость сам не веришь.

Місто
Чернігів
Телефон
Надеюсь что в эту глупость сам не веришь.
Угу! Давати роумінг "віртуалам" без власної фізичної моб.мережі (3Mob, УТК, демпінговому Lycamobile) замість самим підмутити фіксовану ліцензію (Водафон єдиний з трійки її не має) і забрати абонентів Інтера в роумінг напряму - "фєєрічєская глупость" з т.з. логіки, здорового глузду і ринкової економіки))). Чому цього було не зробити оператору lifecell? За конвергентністю чимось схожий на Інтер. Фіксована ліцензія є (спадок DCC), BiP є, SIP є. Але вірне зауваження: віра в логіку і в ринкову економіку - глупость)). Рентна квазіринкова олігархономіка рулить. Де всього два види вандалізму в "бізнесі" - монополія і демпінг. Тому тут була можлива і така "глупость" як "конкурс" на 2600МГц з компенсацією Ринату у 540 лямів за конверсією :ROFLMAO: .
А для страусів головне, щоб пісочку вистачало для рольових ігр в "вєрю-нє-вєрю")).

Останнє редагування:
Місто
Киев
Oleg_Ch, попробуй встать с дивана и начать что либо делать из озвученного, тогда твоя "аналитика" изменится совершенно.

Місто
Чернігів
Телефон
Oleg_Ch, попробуй встать с дивана и начать что либо делать из озвученного, тогда твоя "аналитика" изменится совершенно.
Що за веселий парубок поспішив ляпнути мокрими штанцями об асфальт і щось там "порадити" керівнику медіа - ліцензіату Нацради з двома технічними "вишами"? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Пєші ісчо, веселун!))))

P.S. Десь у паралельному Всесвіті велика трійка виглядала інакше: Golden Telecom, УРС, ЮМС (51% за українськими кінцевими бенефіціарами), Укртелеком став єдиним (державним) оператором інфраструктури для запуску LTE, а Інтер переліцензувався з CDMA на LTE в Band20 у 2015-му, модернізувавши мережу до VoLTE)). Але ніт, відбір був таки негативним з окреслених вище причин)))).

Останнє редагування:

pv_

я здесь случайно...
Місто
Киев
связь шикарная!по киеву набираешь 7 цифр,как и было.50грн./мес.75мин.-обл.,195-моб.!,безлимит по киеву на семизнаки!,до 20 нужно пополнять на 50.в режиме робобабы 0800506800 все что нужно можно узнать.очень доволен,как эту тему открывший для себя ее закрываю.остальным удачи,все у вас получиться.

Місто
Kyiv
связь шикарная!по киеву набираешь 7 цифр,как и было.50грн./мес.75мин.-обл.,195-моб.!,безлимит по киеву на семизнаки!,до 20 нужно пополнять на 50.в режиме робобабы 0800506800 все что нужно можно узнать.очень доволен,как эту тему открывший для себя ее закрываю.остальным удачи,все у вас получиться.
Это до нового года, а там хз, что будет. Состав тарифа могут полностью поменять.

Зверху