Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    575

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Еще насчет услуги, которая очень нам нужна, но операторы ее никогда не введут - это sip

Черниговец

Заблокирован
Місто
Киев
Еще насчет услуги, которая очень нам нужна, но операторы ее никогда не введут - это sip

Если и введут, пользоваться будут единицы, а другие уже давно пользуются и врятли будут что-то менять. ИМХОй прикроюсь.

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Доброго вечора всім )

Поки мене не було, дивлюсь тема розвинулась. Відносно того, що оператори вводять і підтримують лише послуги, які окупаються, то я можу посперечатися. Наприклад Діджингл. З тих людей, з якими я активно спілкуюсь на Київстарі (це більше 50 людей і ще десь сотня, з якими менш активно), Діджингл є лише у двох. Причому один ставить час від часу просто від скуки, а інша не знає, як його відключити. Магазини джава-ігор, які є у кожного оператора - вибачте, а багато сучасних телефонів їх підтримує? У кого ще є кольорові кнопочні нокії і самсунги? Але оператори їх не просто підтримують, а ще й рекламують смс-розсилками на айфони ) я вже мовчу про всякі кліки і інші "послуги", які викликають у клієнтів роздратування, а не задоволення від користування зв'язком. Тому не впевнений, що ці послуги окупаються. Чому ж оператори їх підтримують, а не вводять щось справді цікаве?

Відразу відповім на питання, як знати що клієнтам цікаве. Це можна легко вивчити, провівши опитування. Думаю вартість такого опитування (за допомогою смс чи в особистому кабінеті) дуже мала, а користі може принести дуже багато (і додаткові кошти і задоволення клієнтів). Хай люди самі скажуть, за які додаткові послуги вони готові платити, щоб оператор не тратив гроші на введення, рекламу і підтримку послуг, які нікому не потрібні.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Ailandar, почти все что Вы перечислили не я является услугами операторов. Это услуги контент провайдера. Не стоит сравнивать дополнительные услуги сторонних контор с услугами оператора связи.

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
почти все что Вы перечислили не я является услугами операторов. Это услуги контент провайдера. Не стоит сравнивать дополнительные услуги сторонних контор с услугами оператора связи.
Та поди пойми, когда: "Вас вітає Київстар! Ви виграли мільярд! Відішліть смс..." :rolleyes:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Відразу відповім на питання, як знати що клієнтам цікаве. Це можна легко вивчити, провівши опитування. Думаю вартість такого опитування (за допомогою смс чи в особистому кабінеті) дуже мала, а користі може принести дуже багато (і додаткові кошти і задоволення клієнтів). Хай люди самі скажуть, за які додаткові послуги вони готові платити, щоб оператор не тратив гроші на введення, рекламу і підтримку послуг, які нікому не потрібні.

Тільки мені ці пости нагадують професійно заточений текст "манагера по впарюванню всякої фігні", ніби така собі "підготовка населення"? :) Шановний, говоріть прямо, що ви хочете сказати цим переливанням словоблуддя з пустого в порожнє? І для чого насправді зареєструвались на форумі? :rolleyes:

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Maxxx, я просто висловив свою думку, що потрібно щоб оператори вводили справді цікаві послуги, а не те, що є зараз, і мені цікаво скільки людей розділяють мою думку. Якщо ніхто, то можете цю тему закривати, відповідь я отримав.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
есть тариф "Смартфон 0.50" с ГБА и оно ГБА заканчивается :(
можно ли как то снизить затраты или подключать снова ГБА за 300грн ?
нужен интернет и звонки в сети .
есть так же «Вільна мережа Регіон 1» нужны звонки в сети .

можно ли снизить затраты с таким набором оперов ?
нужны звонки в сети и интернет не важно на какой сим (это все в двухсимнике)
корпу не предлагать

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
goga, ок
думаю с инетом лучше ГБА

Місто
Васильков
Re: Vodafone 3G

Я к тому, что чуть больше людей перешли на Vodafone и сеть ужасно просела. От 20 мбит до 3-4.

Такое будет у всех операторов, в Одессе у всех было в районе 20мб, все начали юзать, скорость упала до 3-5, есть места, где можно и 20 увидеть, но такое редкость ... да и не вижу в этих скоростях смысла.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 7 Plus
Re: Vodafone 3G

Да и стримить в FullHD/4K сложно :D
Я к тому, что чуть больше людей перешли на Vodafone и сеть ужасно просела. От 20 мбит до 3-4.

Да кто там в Тернополе куда перешёл. Был недавно: весь город синий.

Місто
Киев
Какой лучший оператор в областях и-ф, коломыя, яремчя, буковель, рахов, ясиня?
По покрытию естессно и наличию норм моб инета

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
коломыя, яремчя, буковель, рахов, ясиня
В гірській місцевості тільки КС, Водафон буквально локально присутній:(

Добавлено через 1 минуту
По покрытию естессно
так як там більшість на КС, то по швидкості нету краще Водафон (там де він є)

Останнє редагування:
Зверху