Черниговец, сеть пустая, вот и работает лучше
Черниговец, сеть пустая, вот и работает лучше
Еще насчет услуги, которая очень нам нужна, но операторы ее никогда не введут - это sip
Та поди пойми, когда: "Вас вітає Київстар! Ви виграли мільярд! Відішліть смс..."почти все что Вы перечислили не я является услугами операторов. Это услуги контент провайдера. Не стоит сравнивать дополнительные услуги сторонних контор с услугами оператора связи.
Відразу відповім на питання, як знати що клієнтам цікаве. Це можна легко вивчити, провівши опитування. Думаю вартість такого опитування (за допомогою смс чи в особистому кабінеті) дуже мала, а користі може принести дуже багато (і додаткові кошти і задоволення клієнтів). Хай люди самі скажуть, за які додаткові послуги вони готові платити, щоб оператор не тратив гроші на введення, рекламу і підтримку послуг, які нікому не потрібні.
Я к тому, что чуть больше людей перешли на Vodafone и сеть ужасно просела. От 20 мбит до 3-4.
Да и стримить в FullHD/4K сложно
Я к тому, что чуть больше людей перешли на Vodafone и сеть ужасно просела. От 20 мбит до 3-4.
В тексте выглядит так:Одесса, Добровольского, 114, Цитрус, фоткал вчера.
Мне лайф нравится, еслиб только цены не подымал
В гірській місцевості тільки КС, Водафон буквально локально присутнійколомыя, яремчя, буковель, рахов, ясиня
так як там більшість на КС, то по швидкості нету краще Водафон (там де він є)По покрытию естессно