Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    579
Місто
Харків
yahoo, ех, дарма ти розписав публічно...
такі речі краще "шифрувати", довше протягне :)
Да все уже давно в курсе, операторы в последние дни, если не недели, уже почти перестали на это вестись

Місто
.
Та що там шифрувати? Якщо московитів амністують з бану. Воно, може, вночі ракети по нам запускає, а вдень сімки (!) українських операторів колекціонує.
Що там далі казати?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Схоже, що секрет перестав таким бути після грудневого подорожчання у КС. Тоді помітна кількість абонентів пішла міняти оператора по мнп (переважно на ЛС)

Місто
Львів
а в чем выгода КС теперь отпускать клиентов без "а поговорить" ?
Напевне, минулорічний "шатдаун" показав, що не дуже то і тікають. Або, що більш ймовірніше, переходять не клієнти, а любителі халяви за 1 копійку, власники полочників, щоб вибити знижки і усілякі шиномонтажники, з яких прибутку і так мінус.

Місто
Харків
грудневого подорожчання у КС. Тоді помітна кількість абонентів пішла міняти оператора по мнп (переважно на ЛС)
После очереди Лайфселла поднимать цену они побегут обратно :ROFLMAO:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
грудневого подорожчання у КС. Тоді помітна кількість абонентів пішла міняти оператора по мнп (переважно на ЛС)
Хай мене поправлять, але наче і раніше кс не завжди реагував заявку мнп і легко відпускав абонентів передплати.
Зараз же на хвилі зрісшої у рази кількості заявок, можливо просто не вистачає людей у відділі утримання, щоб всім робити персональні пропозиції

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
добрый вечер! для пенсионерки-инвалида можно придумать что-то подешевле? сейчас от водафона 210 грн/мес, и это кнопочный телефон... думаю, предложу ей сменить номер.
Щоб радити треба знати її профіль споживання. Наприклад дзвонить декілька разів в місяць, чи висить на лінії годинами щодня. В першому випадку- 3Моб з його тарифом Грін. В другому- шукати тариф на будь-якому операторв з пакетом хвилин, котрих буде з запасом. Однозначно прив'язуватись до одного оператора не варто, особливо коли не користуєшся інтернетом.
Ну і досить дивно чути аргументи на кшталт " що робити, щоб було дешево, але нікуди не переходити, нічого не міняти, дупи з дивану не піднімати". Під лежачий камінь вода не тече. Не будете переводити, шантажувати і т.п.- будете платити по 210 за голос.

Місто
Харків
После очереди Лайфселла поднимать цену
когда??
Они сейчас активно принимают абонентов Киевстара и Водафона по мнп, поэтому думаю как минимум до лета портить такую ситуацию не будут, как поток переходящих абонентов иссякнет, думаю поднимут, как раз идут разговоры о поднятии тарифов на электричество лето-осень на 50%.

Останнє редагування:

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Они сейчас активно принимают абонентов Киевстара и Водафона по мнп, поэтому думаю как минимум до лета портить такую ситуацию не будут, как поток переходящих абонентов иссякнет, думаю поднимут, как раз идут разговоры о поднятии тарифов на электричество лето-осень на 50%.
Хватить этих теорий заговора.
У всех операторов +- примерно одинаковые тарифы, но вот для перебежчиков у них дебильное ценообразование.
Дебильное для подавляющего большинства тех, кто никуда не переходит, а вот для "самых умных" пока тарифы будут дешевле, хотя должно быть наоборот.

Місто
Харків
Хватить этих теорий заговора.
У всех операторов +- примерно одинаковые тарифы, но вот для перебежчиков у них дебильное ценообразование.
Дебильное для подавляющего большинства тех, кто никуда не переходит, а вот для "самых умных" пока тарифы будут дешевле, хотя должно быть наоборот.
Как раз правильно они все делают, они заманивают новых абонентов, а вы как существующий абонент уже мало интересны, т.к. уже на борту и платите.

Місто
Харків
  • Sad
Реакції: fnm

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Місто
Харків
Потому что тогда при таком ценообразовании как сейчас все 100% абонентов каждой сети в идеале должны перейти в другую.
Но этого не происходит, значит ваша логика не верна.
А логика операторов как раз работает.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Програма лояльності. Як би її не закрили, в мене є номер 20+ років. То яка мала би бути знижка?
таких багато

Зверху