Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)
треба щоб весь день дзвонили по жсм, ще й як завжди - у самий незручний час, і по пів години протирали про те, що можна написати в одному повідомленні плюс фото для розуміння проблеми / ситуації..
Не завжди. Багато чого не передати голосом. Відповідь у переписці можна надати пізніше, коли буде зручно. Можна обдумати перед тим, як відправити. І навіть підкорегувати після. Розмова не про це. Я не заперечую, що голосові дзвінки іноді потрібні - я не розумію існування і користування оператором, з якого можна виключно голосом спілкуватись, і ще не за дуже гуманний прайс.
Ще років 15 тому, коли я працював з клієнтами в режимі 24/7, мене це навчило відповідати о будь якій годині і при цьому думати, за потреби тягнучи час непомітно для клієнта
Дивно, але у мене таких контактів мінімум. Можливо тому, що систематично ігнорив такі привітання, або ті спамери об'єднались в групи "чат будинку", або "зустріч однокакашників" і відриваються вже там..)))
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.