Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
треба щоб весь день дзвонили по жсм, ще й як завжди - у самий незручний час, і по пів години протирали про те, що можна написати в одному повідомленні плюс фото для розуміння проблеми / ситуації..
Краще за 3 хвилини в режимі питання-відповідь отримати потрібну інформацію, ніж півгодини переписуватися на уточнюючі запитання.
Якщо ти про бізнес-чати
Ні, про звичайні чати, в які тобі пересилають однакові привітання/меми і т.і.
у самий незручний час, і по пів години протирали
Якщо ти не можеш послати прилипалу в телефонному режимі, ну то шож, відписуйся від неї в чаті.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Краще за 3 хвилини в режимі питання-відповідь отримати потрібну інформацію, ніж півгодини переписуватися на уточнюючі запитання.
Не завжди. Багато чого не передати голосом. Відповідь у переписці можна надати пізніше, коли буде зручно. Можна обдумати перед тим, як відправити. І навіть підкорегувати після. Розмова не про це. Я не заперечую, що голосові дзвінки іноді потрібні - я не розумію існування і користування оператором, з якого можна виключно голосом спілкуватись, і ще не за дуже гуманний прайс.
Post automatically merged:

Всюди є абонку, у всіх трьох це від 125 грн
Від 30 грн, точніше від 1 грн/день. А за від 125 грн - я маю повноцінний 4G з 3...5 Гігів мінімум, а не тільки голосові жсм-дзвінки.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кочевник, чому ті хто в Вайбер завжди схильні до спаму, ось в чому загадка.

Я це зрозумів, коли місяць отак спілкувався з підтримкою Розетка

Ще років 15 тому, коли я працював з клієнтами в режимі 24/7, мене це навчило відповідати о будь якій годині і при цьому думати, за потреби тягнучи час непомітно для клієнта

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ні, про звичайні чати, в які тобі пересилають однакові привітання/меми і т.і.
Дивно, але у мене таких контактів мінімум. Можливо тому, що систематично ігнорив такі привітання, або ті спамери об'єднались в групи "чат будинку", або "зустріч однокакашників" і відриваються вже там..)))

Зверху