Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    591
Місто
Kyiv
вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?
Post automatically merged:

вот если я звоню с интертелекома и включил чтобы отображался городской номер, тот кому звоню видит городской номер, то как именно идет расценка интерконнекта как будто я звоню со стационарного? или как с мобильного?
У мене наприклад номер старий іт що насильно переведений в утк . Абонка біля 400 грн . Немає 4ж і кБ трафіку нуль. Що каже shitGPT?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?

вот если я звоню с интертелекома и включил чтобы отображался городской номер, тот кому звоню видит городской номер, то как именно идет расценка интерконнекта как будто я звоню со стационарного? или как с мобильного?
У мене наприклад номер старий іт що насильно переведений в утк . Абонка біля 400 грн . Немає 4ж і кБ трафіку нуль. Що каже shitGPT?
у УКТ є ще дротове радіо за 200+ грн

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
В кожного свій профіль використання. В мене на основному номері Vodafone 4G XS використовується 10-20 хв із 200, та і в мережі зараз хвилин 100 в місяць. Інтернет 10 місяців в році десь 2 ГБ з 7, і тільки коли зірки зійдуться, і на Різдво чи Пасху дадуть великий пакет інтернету, то використаю 20-30 Гб, а інакше беру їх на другому номеру...

Останнє редагування:
Місто
Kyiv

у УКТ є ще дротове радіо за 200+ грн
Це гівно немає з чим порівнювати

Зверху