- Місто
- Львів
Є таке. Сам по собі, трафік дорогий, тим більше мобільний.це нагадало мені про часи коли був ex.ua…
Є таке. Сам по собі, трафік дорогий, тим більше мобільний.це нагадало мені про часи коли був ex.ua…
У мене наприклад номер старий іт що насильно переведений в утк . Абонка біля 400 грн . Немає 4ж і кБ трафіку нуль. Що каже shitGPT?вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?
Post automatically merged:
вот если я звоню с интертелекома и включил чтобы отображался городской номер, тот кому звоню видит городской номер, то как именно идет расценка интерконнекта как будто я звоню со стационарного? или как с мобильного?
у УКТ є ще дротове радіо за 200+ грнУ мене наприклад номер старий іт що насильно переведений в утк . Абонка біля 400 грн . Немає 4ж і кБ трафіку нуль. Що каже shitGPT?вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?
вот если я звоню с интертелекома и включил чтобы отображался городской номер, тот кому звоню видит городской номер, то как именно идет расценка интерконнекта как будто я звоню со стационарного? или как с мобильного?
В кожного свій профіль використання. В мене на основному номері Vodafone 4G XS використовується 10-20 хв із 200, та і в мережі зараз хвилин 100 в місяць. Інтернет 10 місяців в році десь 2 ГБ з 7, і тільки коли зірки зійдуться, і на Різдво чи Пасху дадуть великий пакет інтернету, то використаю 20-30 Гб, а інакше беру їх на другому номеру...вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?
Це гівно немає з чим порівнюватиу УКТ є ще дротове радіо за 200+ грнУ мене наприклад номер старий іт що насильно переведений в утк . Абонка біля 400 грн . Немає 4ж і кБ трафіку нуль. Що каже shitGPT?вот у меня тариф 1000 минут red turbo за 100 грн в мес, неужели оператор ничего не зарабатывет?