Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    573
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Гроші вони хочуть більші, але за що не зрозуміло.
В сенсі незрозуміло?
Зарплати співробітникам переглянути треба? Треба! Електроенергія вгору. Податки, можливо, скоро вгору. Курс валюти бʼє щодня рекорди, а все обладнання за валюту. Додаткові витрати на пальне, дизелі/батареї, обслуговуючий персонал. Звісно піднімати нема за шо!?!?!?
Обладнання міняється кожен день?? Акумулятори могли бути там золоті вже, при тому яку абонплату здирають з абонента, хай менше розпихують по кишеням.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
студент, враховуючи той факт, що при блекаутах позаминулої зими Водафон лягав приблизно як і Київстар, а зараз працює в 4G більше 10 годин без світла, то халатність. Бо у них мережа як лягала так і лягає і нічого не зроблено, щоб щось змінити.

Місто
Івано-франківськ
Гроші вони хочуть більші, але за що не зрозуміло. У місті майже 9 годин немає світла. Київстар у більшості районів мертвий. Додзвонитися практично не реально, про інтернет й мови немає. Люди відрізані від цивілізації як кажуть. У Vodafone уже практично 9 годин 4G, нехай і швидкість не космічна, але для месенджерів і по веб сторікам пошаритись цілком вистачає. Та і дзвінки по 3G бігають без проблем.
А нацроумінг вже відмінили?

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
SerjTD, Для мене ні,а більшість людей навіть не знає про його існування. Та й інтернету там фактично немає.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А нацроумінг вже відмінили?
Начебто, ні. Але ось вчора, сидячи в укритті під час грьобаних обстрілів грьобаної русні, мій Водафон сказав мені "ад'йос" як по зв' язку, так і по інтернету. При спробах зареєструватися в КС або ЛС бовт на 16, заборонено. Хоча коли обстріли закінчились і ми вийшли на воздух, все прекрасно працювало. Так що не панацея той нацроумінг!

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Дякую всім за підсказку, Ютел був мій перший оператор для 3Г інету, єдине, як зараз у нього інет в роумінгу, хтось міряв швидкості?

Місто
Київ
Требуется помощь в выборе оператора мобильной связи или SIP и подходящего тарифного плана для следующего сценария использования:

Дано:
- Смартфон;
- разговоров на 10-15 минут в месяц по Украине (если точнее, то по Киеву);
- никаких звонков зарубеж.

Что точно надо:
- более-менее стабильный мобильный интернет на время отсутствия электричества после обстрелов. И да, мне в месяц и 50 Мб может быть много, ибо мобильный интернет используется в основном, чтобы читать новости в Телеграм, когда нет света;
- стоимость до 50 гривен в месяц (желательно).

Что интересует и, собственно, послужило причиной обратиться за помощью:
- стабильность связи;
- покрытие в Киеве/Святошино;
- какие-нибудь возможные "подводные камни" а также неочевидные на первый взгляд вещи;
- дельные советы

Подробности:
Сейчас у меня «Просто Лайф» с «Тарифной подпиской XL» на год, и заканчивается через неделю. Поэтому оперативно ищу что-то дешёвое, но надёжное (lifecell после обстрелов просто лежит, в отличие от Киевстара, как мне кажется).
Посмотрел на цены "большой тройки" и понял, что при моих сценариях использования платить даже 50 гривен в месяц как-то слишком. Мне и так пришлось из всех вредных привычек оставить только грызение ногтей, потому что всё остальное выходило за рамки бюджета... Поизучал CDMA-операторов (3mob/lycamobile), SIP-телефонию (типа «IT Phone»), но быстро понял, что выбирать что-то без реальных отзывов тех, кто пользуется всеми этими чудесами техники в данный момент, только время терять. Так что реквестирую "помощь зала"...

Локация:
метров 200 на Север от м. Житомирская.

Причина: дополнение/уточнение №3
Останнє редагування:
Місто
Київ
Попрошу более развёрнуто написать. Поскольку ценник-то я и сам видел. Меня нюансы и неочевидные вещи интересуют. Стабильность связи, покрытие в Святошино, какие-нибудь возможные "подводные камни"... Сам виноват, конечно: надо было сразу уточнить. Так что это ни в коем случае не претензия к Вам. Пойду дополню исходный пост.

Причина: виправляв помилки
Місто
Київ
@Sancho, да просто нет ничего другого с таким ценником.
Серьёзно? Я совершенно не в материале просто, почему и полез мучать чесной народ своими вопросами. Ясно, буду знать. Но всё равно интересует хоть какая-то информация "из первых рук" о том, как обстоят у 3моб дела со стабильностью связи, покрытием и т. д. Мне не упёрлись эти 50 грн./месяц, так что пойду отредактирую свой вопрос, дабы не акцентировать внимание на ценнике. Меня скорее интересует соотношение цена/качество (хотя да, как по мне для 15 минут обшения в месяц по Киеву 50 грн. должно за глаза хватить). О критериях же оценки этого условного "качества" (т. е. что для меня важно в первую очередь) я написал в исходном посте с вопросом.

Причина: дополнение/уточнение
Останнє редагування:

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
как обстоят у 3моб дела со стабильностью связи, покрытием и т. д.
Завжди роумінг. Своєї мережі немає. 2G або 3G. 4G немає і не буде. Інтернет тільки коли роумінг у Водафоні. Тарифікація посекундна.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Або Грін від тримоб із замовленням пакету 2 гіг обійдеться у 30 грн/міс, або водафон із замовленням пакету "додаткові гігабайти", тобто по 4 гіг на кожен з 3 місяців. Підводним камінням (для мене) - як підключити цей пакет без оплати основного пакету, бо в мене картка з тарифом "лайт". І це питання не чіпляє.

Стосовно де і як ловить при відключеннях світла - то як кому пощастить.

Також не забуваємо про національний роумінг.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Sancho, национальный роуминг пробовал? Это хоть позволить проверить загруженность 2G/3G других операторов, а потом переходить к нему или покупать карточку.

Зверху