Як саме це зробити? Дуже актуально... За 900 хай йдуть в пічку.намути у оператора сам
Як саме це зробити? Дуже актуально... За 900 хай йдуть в пічку.намути у оператора сам
Пропонували за 900??Як саме це зробити? Дуже актуально... За 900 хай йдуть в пічку.намути у оператора сам
Це стандартна пропозиція для цього тарифу, що дивного? А хочу за 400...500...Пропонували за 900??
Пробував просити в чаті дешевше??Це стандартна пропозиція для цього тарифу, що дивного? А хочу за 400...500...Пропонували за 900??
Ні, а що, так можна? Що казати?Пробував просити в чаті дешевше??
Дайте, не минайтеНі, а що, так можна? Що казати?Пробував просити в чаті дешевше??
можно на шиномонтажку съездитьНі, а що, так можна? Що казати?Пробував просити в чаті дешевше??
Не всім помага, є приклади що можуть побажати щасливої дороги.можно на шиномонтажку съездить
Поки що маємо тільки Голден Телеком, якого не стало. Код повернутий державі, номери втрачено. Не думаю що хтось буде паритись за тіх кілька тисяч абонентів Тримоба, Піплнета чи ІТ.Якщо якийсь оператор на кшталт Тримоб схлопнеться то що буде з його мобільним кодом? Анулюється і відповідно користувачі втратять свої мобільні номери, чи держава подбає якось про збереження номерів бо треба захистити власників номерів? Або наприклад якийсь оператор виріше платити менше і здасть назад один із своїх кодів державі - але ж це позбавить людей їх номерів. Що в такому випадку буде? І скільки платить оператор за один код?
Тобто маючи номер, треба бути готовим що його може і не стати?Не думаю що хтось буде паритись за тіх кілька тисяч абонентів Тримоба, Піплнета чи ІТ.
Якщо це номер у коді маргінальних операторів - так.Тобто маючи номер, треба бути готовим що його може і не стати?
Але ж номер маргінального оператора міг бути і перенесеним MNP на Київстар наприклад. Що тоді буде у разі схлопування того маргінального оператора?Якщо це номер у коді маргінальних операторів - так
Скоріше за усе номер так само помре разом із кодом, тому що для функціонування MNP у частині сценаріїв необхідна жива мережа оператора донора.Але ж номер маргінального оператора міг бути і перенесеним MNP на Київстар наприклад. Що тоді буде у разі схлопування того маргінального оператора?
сподіваюсь, у новому законі щось вигадали більш оптимістичне, тоді ж не було mnp.Поки що маємо тільки Голден Телеком, якого не стало. Код повернутий державі, номери втрачено. Не думаю що хтось буде паритись за тіх кілька тисяч абонентів Тримоба, Піплнета чи ІТ.
регіональність все ж в Україні сильно присутня. Не дарма оператори вводили регіональні тарифи, там де їхня мережа була слабенька чи було обмаль абонентів.Знову за рибу гроші.
ЛС частіше за інших (за ВФ взагалі такого не помічаю) втрачає зв'язок всередині приміщень. Але неприємніше у цьому те, що відновлення зв'язку займає ±20 хвилин. А у цей час або ®, або зовсім без зв'язку...
Звісно, ви скажете, то у мене так, а у вас ЛС - єдиний, хто добре ловить.
Але часто доводиться бувати у забитій глушині - центрі Полтави і тут так(((
Про глушину - сарказм, мені дуже подобається Полтава і її центр. Уточнення для тих, хто не вміє у сарказм.