- Місто
- м. Кам'янське
Пока нет нового владельца. АМКУ вернул французам документы, как неправильно оформленные. Могут вообще сделку отменить.Учитывая нового владельца, я бы так не говорилпостоянной основе, пока лайфу не надоест.
Пока нет нового владельца. АМКУ вернул французам документы, как неправильно оформленные. Могут вообще сделку отменить.Учитывая нового владельца, я бы так не говорилпостоянной основе, пока лайфу не надоест.
ИсправятKladoff ,
![]()
АМКУ отклонил заявление французской компании NJJ Capital о покупке lifecell | Mediasat
В АМКУ заявили, что материалы, дополняющие заявление, не соответствуют требованиям комитета и не содержат исчерпывающей информации для их рассмотрения.mediasat.info
Там не всё так просто. В глобальном лайфе есть какая-то часть Фридмана. Думаю, что СБУ или РНБО могут не дать завершить сделку.Исправят
Этот тариф у меня около двух лет. Или это не про меня?Учитывая нового владельца
Мені його підключив діючий співробітник компанії. Один із керівників.Як саме з'явилась така акційна пропозиція та на який термін?
Там в "Як підключитись" написано "Новим абонентам". Можна зараз такий стартовий придбати?у половины форума он есть. В своё время мало кто мог пройти мимо такой халявы.
Вот ссылка на тариф.
Там булі лімітована партія. Вже все розпродано. На форумі в маркеті продавали декілька років тому. А якщо в когось залежався старпак, то термін активації вже пройшов.Там в "Як підключитись" написано "Новим абонентам". Можна зараз такий стартовий придбати?у половины форума он есть. В своё время мало кто мог пройти мимо такой халявы.
Вот ссылка на тариф.
Наскільки мені відомо, співробітник лайф може додати будь-який номер у свою сім'ю (якщо в нього є вільні місця), і підключити цей тариф. Таким способом отримав цей тариф Володимир Великий, про що він і написав вище.П.С. Поспілкувався 0800205433 (з ВФ) типу "хочу стати новим клієнтом". Тариф тільки по спецзапрошенню від компанії...
.Мені його підключив діючий співробітник компанії. Один із керівників.
Абсолютно точно !!!Наскільки мені відомо, співробітник лайф може додати будь-який номер у свою сім'ю (якщо в нього є вільні місця), і підключити цей тариф. Таким способом отримав цей тариф Володимир Великий, про що він і написав вище.
На киевстаре 5 гривен в день, безлимит внутри сети, в случае звонка, или 5грн пакет 10минут на врагов. У vodafon есть тариф 3 гривны в день внутри сеть.Ого) а что то дешевле нету?amigo.ua, ТП Единий, якщо має бажання платити 2грн за 1хв.
Вообще красотаГудвин, Тримоб з тп Грін, 0.45грн за 1хв при посекунд.тарифікації
Сусідamigo.ua, дєдушка - твій родич?
Купи у Ніколаіча чи ще у когось Водафон з РБА за 200-400 грн. Або намути у оператора сам і на рік забудь про проблему.