Причина: Валютні перекази в межах України
Останнє редагування модератором:
- На карте есть несколько счетов - назовем их кармашками. В первом кармашке лежит зарплата, во втором - ваши личные деньги, в третьем - кредитные, в четвертом - бонусные проценты с депозитов и так далее.
"Шановний клієнте!
Інформуємо Вас, що Листом НБУ № 25-110/55892 від 01.10.2014 "Про окремі питання ведення поточних рахунків, доходи у вигляді процентів за якими не оподатковуються", доведено додаткові розяснення банкам щодо нових положень Податкового кодексу України стосовно доходу фізичних осіб, який підлягає оподаткуванню та надано додаткові рекомендації.
Так, згідно із підпунктом 164.2.8 пункту 164.2 статті 164 Податкового кодексу України дохід у вигляді процентів на поточні банківські рахунки (крім заробітної виплати, стипендій, пенсій, соціальної допомоги та інших передбачених законом соціальних виплат) включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку.
Звертаємо Вашу увагу, що на сьогоднішній день на залишки коштів на рахунках фізичних осіб (далі - Рахунки), які відкриті в рамках зарплатних проектів в АТ "Укрсиббанк", не нараховуються відсотки, відповідно у фізичної особи не виникає бази для оподаткування, при зарахуванні різного роду виплат, не повязанних із заробітною платою, соціальними виплатами.
У звязку з чим, на Рахунки зараховуються будь які платежі, без обмеження за видами надходжень, а не тільки заробітна плата, стипендії, пенсії, соціальна допомога та інші передбачені законом соціальні виплати, та АТ "УкрСиббанк" поки що не пропонує своїм клієнтам обов'язково відкривати откремі рахунки.
И как же они приватовский бонус-плюс считать будут, со всеми его моментами...
astap, т.е. возврат при покупках на бонус+ тоже доход, а не скидка...интересный подход.
http://www.unicredit.ua/pcdeposits/view/16/Повідомляємо Вам, що на виконання вимог Закону України "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" від 12 серпня 2014 року № 1636-VII (набув чинності 27.09.2014р.), заборонено відкриття нових та поповнення діючих вкладів фізичних осіб у російських рублях.
заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації
Мдя...припинення обслуговування банками рахунків
у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях".
Это какой банк так борется с сепаратизмом?Я уже ощутил. Мне тупо обнулили кредитную линию. Причем залоговую.
т.е. сумма залога более чем в два раза перекрывает размер кредитной линии.
.
т.е. сумма залога более чем в два раза перекрывает размер кредитной линии.
Ощад кажется.Это какой банк так борется с сепаратизмом?
Напиши сейчас плзКому интересно, тему, которую создал, я удалил, поскольку она скатилась в политику, я этого не хотел. Хотел просто обсудить варианты. Биплюсу завтра в ЛС напишу, хочу обсудить пару моментов.