ПотапаПапа, по моїм спостереженням всі. А взагалі, наприклад я, натягаю чохол не для захисту він подряпин і пошкоджень, а щоб телефон не вилетів з руки. Без чохла він більш слизький.
Звичайно, дуже багато. Але є, що не натягають, і захисне скло не клеють, після них телефон - повний шлак, гидко в руки взяти.такі люди, які чохол на айфон натягають?...
Любиш, щоб він у тебе був подряпаний і пошкоджений? Особисто я використовую надтонкий, захист ззаду і верх-низ, бокові грані чисті, щоб найбільше відчувати метал, як його задумав розробник. Плюс охолодження. Телефон падав декілька разів дуже стрьомно, ця накладка і скло рятували.не для захисту він подряпин і пошкоджень
мені якраз чохол айфон і подряпавЛюбиш, щоб він у тебе був подряпаний і пошкоджений?
По моїм - майже ніхто. Ось вам і статистикаПотапаПапа, по моїм спостереженням всі. А взагалі, наприклад я, натягаю чохол не для захисту він подряпин і пошкоджень, а щоб телефон не вилетів з руки. Без чохла він більш слизький.
Чого це? У мене роки 4 без чохлів і скла, він в ідеалі практично, нічого не гидко. Просто я не працюю сантехніком по чистки каналізації. Є в мене товариш сантехник, так ось він бере телефон вічно грізними руками, ось там дійсно траблипісля них телефон - повний шлак, гидко в руки взяти.
Можна фото?Особисто я використовую надтонкий, захист ззаду і верх-низ, бокові грані чисті, щоб найбільше відчувати метал
Можна фото?
Так, жорсткі чохли дряпають, коли попадає порохи, крихти, і немає звички регулярно знімати чохол і чистити. Також допомагає обклеїти телефон по периметру і задню частину звичайним канцелярським тонким скотчем. Дорогі чохли такого плану роблять із мʼякою основою всередині.мені якраз чохол айфон і подряпав
Нє.. ніхто про це не писав. Припускаю, що більшість вночі заряджає гаджети, тому про розряд через увімкнений вайфай казати смішно)через розряд акб.
ещё пульт от телека нужно в пакетике держать. А чтобы он не выглядел общарпаным- регулярно снимать пакетик и высыпать из него крошки и пыль...Так, жорсткі чохли дряпають, коли попадає порохи, крихти, і немає звички регулярно знімати чохол і чистити. Також допомагає обклеїти телефон по периметру і задню частину звичайним канцелярським тонким скотчем. Дорогі чохли такого плану роблять із мʼякою основою всередині.
В пакетике не комильфо, если пульт на кухне, где едят/готовят - то в пищевой пленке, иначе вскоре его надо будет выбросить Про машину загнул, мы нищеброды, с салона не покупаем)) Ну все выше смехуечки не в тему..пульт от телека нужно в пакетике держать
тогда лови вопрос в тему:не в тему
Ничего не надо настроить, надо купить airpodsЧто там надо настроить, шоб оно после небольшой паузы в прослушивании не теряло звук?
Это айфон такой требовательный? Почему самсунгу было похер?ПотапаПапа, навушники одразу підʼєднані до декількох пристроїв, напевно. Треба відʼєднати від всіх інших
Да.Пробував ставити їй соньковську приблуду для конеута з еплстор?
Це не айфон, а функція мультіконект. Хтось пердане в інший девайс і сонька перемикається на нихЭто айфон такой требовательный? Почему самсунгу было похер?
Таки виправили в iOS 17, тому кого це бісило, треба оновитись)Вперше придбав iPhone, в цілому все подобається. Я тільки одне не розумію, робота з 2 сім якась дивна в плані вибору сімкарти на дзвінок. Наприклад коли тобі телефонує номер який у тебе відсутній у контактах, а ти хочеш йому потім зателефонувати з іншої сімки, то я не знайшов іншого варіанту як копіювати номер в набір і тільки звідти вибрати сімку для дзвінка. А ті хто у тебе є в контактах, то можливо вибрати тільки постійну сімкарту (але там хоч вибір є)... Чому банально не зробити що коли зажимаєш по номеру (чи наприклад по кнопці виклик) там є можливіть набрати з іншої сімки виклик ? Може я щось десь не знайшов.