Недоліки iPhone

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Останнє редагування:

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна
Правду кадуть що звичайний 15 і 15+ матимуть стандарт до 480 мегабіт /сек по type C ?
так, usb 2.0. Як і раніше.
тоді таки дійсно , моя теорія що від Iphone 12 pro хіба на 15 pro , отримує все більше плюсів :) 12 про, так само як і 15-ка має 6 Гб ОЗУ :) , а от 15 про - вже 8 Гб.
Post automatically merged:

В США та інших країнах першої хвилі iPhone 15 реальні продажі стартують 22 вересня, в Україні вони з’являться на тиждень-два пізніше — невдовзі українські ритейлери почнуть приймати передзамовлення і зможемо порівняти гривневі ціни з іншими країнами.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Ну і головний мінус: не можна взяти і встановити той софт, який хочеш. Як тут вище писали: дійшли до того, що деякі додатки заборонено встановлювати на території певних країн. І не знаю на скільки правда, але розповідали що навіть були випадки, коли вже встановлену програму видаляли із твого смарта...
Все життя писав це як теоретик, а нарешті в Казахстані стикнувся з цим як практик:
тут не працюють Bolt, Uklon та інші сервіси таксі, проте працює Yandex Go. І колеги на Iphone його так не змогли встановити і не могли самостійно рухатись містом, а я встановив на android і він тепер навіть оновлюється через магазин.

Останнє редагування:

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Вряд ли у коллег стоял регион Казахстан в AppStore. Специфическая проблема, которая могла бы быть решена сменой региона.
Ясное дело, что это неудобно, если приехал в командировку, отпуск и тд.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
rotax, так при зміні регіону можуть перестати працювати інші програми і щось стирається...

Вряд ли у коллег стоял регион Казахстан в AppStore.
Звісно, переважно Україна, хоча були і Латвія, Литва, Австрія, Ізраїль, ніде не працювало...
Тут принципове питання у відсутності свободи.

Останнє редагування:

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Ничего не перестаёт работать и не стирается. Обновлятся не будут программы, это да.

Конечно, поменьше свободы, но в большинстве случаев не критично.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
відсутності свободи.
Відсутність свободи - це у підлизувачів підораши, казахстан в тому числі, токмак-токаєв був на підорському параді побєдобєсія. Тому там нічого нормального і не має працювати, нахіба до зрадників їхати взагалі?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Ничего не перестаёт работать
На Андроїді Дія переставала працювати від зміни регіону, зокрема підпис і оплата ОВДП. Також видалились всі картки із гаманця.
Невже в яблука все продовжує працювати?

нахіба до зрадників їхати взагалі?
Щоб кровосісіти їх бюджет, а не наш.

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Невже в яблука все продовжує працювати?
Что-то такое читал, в разрезе цензуры в магазине Apple.

Типа, если какое-то приложение не нравится местной власти, Apple бодро его выпиливает для указанной страны. Но не запрещает пользователям поменять страну на другую, где нет блокировки, установить приложение, и вернуть старую страну на место. Типа, если Apple начнет конфликтовать с властями, те могут службы Apple в данной стране заблокировать, и тогда никакой свободы, никому. А так, Apple типа взяли под козырёк, а сами подмигивают, "пользователи, вы же знаете, что делать".

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Но не запрещает пользователям поменять страну на другую, где нет блокировки, установить приложение, и вернуть старую страну на место.
Знову ж як теоретик пишу, але мене турбує:
  • Якщо вам не вдається змінити країну чи регіон, переконайтеся, що ви скасували свої підписки та витратили кошти, що залишилися на рахунку облікового запису. Виконайте ці дії, перш ніж змінювати країну чи регіон.
  • Якщо ви учасник групи сімейного доступу, можливо, ви не зможете змінити свою країну чи регіон.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Матвєй, Я і ще два десятки громадян України приїхали в Казахстан на тиждень. В кожного стояли свої регіони, бо половина "українців" зараз живе і працює в Чехії/Латвії/Литві/Ізраїлі/...
От там ми стикнулися із "неповноцінністю", адже не могли самостійно рухатись містом на таксі. Власники пристроїв на Андроїді цю проблему вирішили за допомогою 4PDA, власники iPhone не вирішили.
Я про таку теоретичну проблему писав багато років як про принциповий недолік, через який я не куплю iPhone і вирішив поділитися, бо вперше в житті стикнувся з цим на практиці.
P.S. Я на своєму 1+ міняв регіон і це викликало незручності, зокрема видалення всіх карт з гаманця. Якщо на iPhone це проходить більш гладко то могли б написати.

Один власник iPhone хотів змінити регіон, але після попередження в дусі "ваші фото можуть бути видалені, зробіть резервну копію" відмовився від експериментів

Останнє редагування:
Місто
Sweden
Телефон
Iphone from China
Цивілізованість країни ролі не грає. При зміні регіону з одної цивілізованої на іншу, частина додатків просто стає неоновабельною, нешукабельною і не юзабельною, які функціонують лише в попередній, щоб запрацювало декілька додатків з нового регіону. Отакі костилі. Та й Гугл не завжди дає вільно змінити регіон. Все зав'язано на методах платежів під цей регіон, який налаштований як актуальний. Щоб повноцінно перескочити на новий регіон треба мати там платіжну картку для епл, гугл, маркетів.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
@exdvag,ну регіон міняється на айфоні дуже таки спокійно. Враховуючи розмови про це в сасєдєй, де той чи інший функціонал не працює. Що стосується привʼязки карток і тому подібного, тут не підкажу

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я і ще два десятки громадян України приїхали в Казахстан на тиждень
Знаю (думаю, багато хто також) десятки утікантів/ ухилянтів біженців в європейських країнах, які користуються собі своїми айфонами і горя не знають, навіщо щось там міняти, щоб поставити недо-додаток підарського походження в якійсь там недо-країні.

Зверху