Перегрів від фонового ютубчика пропав, глюк з зависанням під час обрізки відео залишивсяФиксы подвезли...
Ось тут згоден, повне лайно..🫣просмотр контакта вырвиглаз бляха.
так, usb 2.0. Як і раніше.Правду кадуть що звичайний 15 і 15+ матимуть стандарт до 480 мегабіт /сек по type C ?
тоді таки дійсно , моя теорія що від Iphone 12 pro хіба на 15 pro , отримує все більше плюсівтак, usb 2.0. Як і раніше.Правду кадуть що звичайний 15 і 15+ матимуть стандарт до 480 мегабіт /сек по type C ?
В США та інших країнах першої хвилі iPhone 15 реальні продажі стартують 22 вересня, в Україні вони з’являться на тиждень-два пізніше — невдовзі українські ритейлери почнуть приймати передзамовлення і зможемо порівняти гривневі ціни з іншими країнами.
Все життя писав це як теоретик, а нарешті в Казахстані стикнувся з цим як практик:Ну і головний мінус: не можна взяти і встановити той софт, який хочеш. Як тут вище писали: дійшли до того, що деякі додатки заборонено встановлювати на території певних країн. І не знаю на скільки правда, але розповідали що навіть були випадки, коли вже встановлену програму видаляли із твого смарта...
Звісно, переважно Україна, хоча були і Латвія, Литва, Австрія, Ізраїль, ніде не працювало...Вряд ли у коллег стоял регион Казахстан в AppStore.
Відсутність свободи - це у підлизувачів підораши, казахстан в тому числі, токмак-токаєв був на підорському параді побєдобєсія. Тому там нічого нормального і не має працювати, нахіба до зрадників їхати взагалі?відсутності свободи.
На Андроїді Дія переставала працювати від зміни регіону, зокрема підпис і оплата ОВДП. Також видалились всі картки із гаманця.Ничего не перестаёт работать
Щоб кровосісіти їх бюджет, а не наш.нахіба до зрадників їхати взагалі?
Что-то такое читал, в разрезе цензуры в магазине Apple.Невже в яблука все продовжує працювати?
Знову ж як теоретик пишу, але мене турбує:Но не запрещает пользователям поменять страну на другую, где нет блокировки, установить приложение, и вернуть старую страну на место.
Знаю (думаю, багато хто також) десяткиЯ і ще два десятки громадян України приїхали в Казахстан на тиждень