Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Sem, а що кажуть на гарячці нп?
кажуть, що змінити суму наложного платежу можу тільки я. Я телефонував тільки на гарячу лінія після першої переадресації, навіть ходив у своє відділення уточнити, чи все добре. То сказали, що переадресація нічого не змінює і платіж по посилці залишається.
Але яякось не дуже хотілось би перевіряти це на собі.
Не просто так, ці люди робили ці переадресації і просили змінити отримувача в останнім момент. Впевнений, що був в них якийсь умисл.
Post automatically merged:

Sem, может надо было предложить оплатить товар на карту или кошелёк?
ніхто не буде оплачувати на картку незнайомій людині суму в районі 1к$.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
кажуть, що змінити суму наложного платежу можу тільки я. Я телефонував тільки на гарячу лінія після першої переадресації, навіть ходив у своє відділення уточнити, чи все добре. То сказали, що переадресація нічого не змінює і платіж по посилці залишається.
Не просто так, ці люди робили ці переадресації і просили змінити отримувача в останнім момент. Впевнений, що був в них якийсь умисл.

Треба надсилати олх доставкою в такому рпзі

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11

навпаки не довіряю ОЛХ доставці. В наложному платежі я вказую усі потрібні мені дані, і Нова пошта контролює це. Тобто, s/n девайсу і так далі. Якби якісь проблеми, товар НП страхується і можна буде спитати з Нової пошти.

При ОЛХ доставці потім шукай в кого спитати.

при невеликих сумах - звісно ОЛХ доставка це зручно.

• Like
Реакції: drmz

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

навпаки не довіряю ОЛХ доставці. В наложному платежі я вказую усі потрібні мені дані, і Нова пошта контролює це. Тобто, s/n девайсу і так далі. Якби якісь проблеми, товар НП страхується і можна буде спитати з Нової пошти.

При ОЛХ доставці потім шукай в кого спитати.

при невеликих сумах - звісно ОЛХ доставка це зручно.
При олх доставке также можно внести имей, серийник

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
підозрюю, що коли я зміню отримувача в переадресованій накладній, то відправник (який в переадресованій числиться особа, яка по суті отримувач.) бо в переадресованій, там буде Відправник Іванов, отримувач Іванов (при умові, що Іванов отримувач в першочеговій накладній). Тому підозрюю, що при такому маневрі, коли я буду виправлю на нового отримувача переадресовану (!!!) посилку, то той так званий Іванов отримає доступ до редагування даних по повернення коштів.
Тоді він знімає наложку, і його спільник (так званий брат) забирає дорогий товар без оплати за нього.
После того, как была оформлена переадресация то она идёт без наложки, а наложка сохраняется по первой (изначальной) накладной. Т.е. для получения посылки нужно оплатить 2 накладные.
Причем, как мне говорили работники НП, после того, как создана (2ая) накладная на переадрес, то первая накладная становится недоступной, для изменений.

Но это всё в теории, а на практике баг или служебный доступ работника НП никто не отменял

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Коли посилка прибула, клієнт телефонує і розказує, що "не може забрати без паспорта, і взагалі працівники Ново\ пошти такі погані, не хочуть взяти гроші без паспорта".
При наложенном платеже паспорт не нужен, может любой человек прийти оплатить и забрать посылку.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
В приложении или на сайте сланды? Или в приложении / на сайте новой пичты?
Когда-то можно было в своей приложухе редактировать, потом вроде это убрали. Но оператор, по просьбе, может менять накладную (вес/описание/разные_флажки)

При наложенном платеже паспорт не нужен
Не нужен до определенной цифры, свыше - только по докам отдают.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Коли посилка прибула, клієнт телефонує і розказує, що "не може забрати без паспорта, і взагалі працівники Ново\ пошти такі погані, не хочуть взяти гроші без паспорта".
При наложенном платеже паспорт не нужен, может любой человек прийти оплатить и забрать посылку.
Да, паспорт не нужен для сумм меньше 5000 или 15000грн.
У Sem'a сумма больше и там действительно могли просить паспорт для фин. мониторинга

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
товар НП страхується і можна буде спитати з Нової пошти.

От каких случаев страхуется? От подмены страхуется?
так, був вже випадок. Виплатили страхову суму за 30 днів

В приложении или на сайте сланды? Или в приложении / на сайте новой пичты?
в отделении НП при оформлении отправки
при олх доставці накладна НП формується автоматично. Як у відділенні НП внести додаткові дані?

В даний час суми від 5 тис грн по наложці, як в отримувача, так і відправника - сканують паспорт. Дану процедуру вони мають робити раз в рік.

• Like

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Як у відділенні НП внести додаткові дані?
очень легко, у них есть доступ для внесения/изменения информации
оператор, по просьбе, может менять накладную (вес/описание/разные_флажки)
дякую, врахую даний варіант для себе у майбутньому.

підозрюю, що коли я зміню отримувача в переадресованій накладній, то відправник (який в переадресованій числиться особа, яка по суті отримувач.) бо в переадресованій, там буде Відправник Іванов, отримувач Іванов (при умові, що Іванов отримувач в першочеговій накладній). Тому підозрюю, що при такому маневрі, коли я буду виправлю на нового отримувача переадресовану (!!!) посилку, то той так званий Іванов отримає доступ до редагування даних по повернення коштів.
Тоді він знімає наложку, і його спільник (так званий брат) забирає дорогий товар без оплати за нього.

Но это всё в теории, а на практике баг или служебный доступ работника НП никто не отменял
Не можу знати, чи була там якась схема, чи просто люди хотіли, щоб я попав на доставку і повернення.
Але якісь дуже дивні дії були в отримувача.

Про баг або службовий доступ - Ви дуже влучно сказали, тому й не хотів ніяких дій з своєї сторони робити.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Mr.Alex

unknown
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Снова повышаем расценки с 20 марта... Доколе?! :mad:
https://Говноисточник/crops/414c59/834x0/1/0/2021/03/11/ZlYe6L0hRd2mOZ622DxkSpwMQVd3nOKlUWaAtzNg.jpeg

• Like
Місто
Poland
Sem, виходить, що ваш отримувач просто обісрався давати паспорт, боїться, що заберуть пільги чи субсидію, а мо й загубив. У мене подруга два роки без паспорта жила.

Зверху