Коли в наш склад влетів перший мопєд, "недобиток" - "ну, буває". Другий туди ж - співпадіння. Тим паче, що за півтора км там головна підстанція міста. Але коли ще 2 шахіда в*Iпали в той склад...Знову росія склад НП розбомбила
Коли в наш склад влетів перший мопєд, "недобиток" - "ну, буває". Другий туди ж - співпадіння. Тим паче, що за півтора км там головна підстанція міста. Але коли ще 2 шахіда в*Iпали в той склад...Знову росія склад НП розбомбила
Відкрили у лютому інноваційний. Але цей може не він бути.В Днепре был "инновационный терминал" или обычный?
Це було відділення № 1, одне з перших у Дніпрі, точніше дуже давно їх тільки два і було, ось це разбомблене та на Підстанції.В Днепре был "инновационный терминал" или обычный?
А сама ссылка не наталкивает на такие мысли?Пришло на почту. Лохотрон?
Поштомат
Документи 45 грн Посилки 60 грн +10грн 20% дорожание ![]()
Вот вы ссылку приложили, где же там адрес новой почты то?max-prymak, Да. Просто адрес новая почта. Как говорится нет вопросов.
швидко глянув -А шо так у новой подгорело ?
Позиція Нової пошти з приводу прийняття Закону про поштовий зв'язок | «Нова пошта»
Архів новин | Новая Почта – Быстрая и надежная доставка★ Наибольшая сеть отделений по всей Украине✔ Доставка в течении 1-го дня ✔ Курьерская доставка✔ Клиентская поддержка 24/7 ☎0-800-500-609novaposhta.ua
Потому, что имея свое ММПО можно крутить-мутить и не делиться, а на чужом - нет.у новой подгорело
Євродиректива передбачає контроль з боку держави лише щодо універсальних послуг, і тільки вони мають регулюватися щодо ціни, правил та способів надання тощо.
У прийнятому законі слово «універсальні» зникло.
У мене взагалі хіт був, посилка їхала з Запоріжжя до Дніпра, за добу доїхало, потім добу полежало в іноваційному терміналі, потім поїхало до... Кривого Рогу, там ще дві доби покаталось, потім повернулось до Дніпра і нарешті попало на моє відділення. На мої резонні питання ШОЗАНАХ просто розвели руками.У них так часто последнее время. Маршрут один, везут другим. Время выдачи тоже меняется.
Військовий стан, конспірація.Маршрут один, везут другим. Время выдачи тоже меняется.