Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Знову росія склад НП розбомбила
Коли в наш склад влетів перший мопєд, "недобиток" - "ну, буває". Другий туди ж - співпадіння. Тим паче, що за півтора км там головна підстанція міста. Але коли ще 2 шахіда в*Iпали в той склад...

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
drmz по світлині схож на звичайний
Іноваційний термінал - велика новобудова, яка знаходиться у передмісті.

• Like
Реакції: drmz

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
В Днепре был "инновационный терминал" или обычный?
Це було відділення № 1, одне з перших у Дніпрі, точніше дуже давно їх тільки два і було, ось це разбомблене та на Підстанції.

• Like
Місто
Харьков
Сколько храниться международная посылка на складах Новой почты в случае неполучения?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
city001, месяц, потом дерибан.
Можно ж кому-то доверенность "выдать" в приложении.

r0m1rez

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Pixel 4A 5G
Alik iv, сьогодні теж таки посилання отримував в вайбер від різних контактів, навіть не відкривав, звісно що фішингові

Місто
Кривий Рiг
А шо так у новой подгорело ? :unsure:

• Like
Місто
Хмельницький
А шо так у новой подгорело ? :unsure:
швидко глянув -

"Місце міжнародного поштового обміну (ММПО), а це місце, де поштовий оператор за спрощеною процедурою обробляє міжнародні поштові відправлення та пред'являє їх митниці, вирішено залишити тільки тим компаніям, у яких є код Всесвітнього поштового союзу (ВПС). Що це означає.
Членами Всесвітнього поштового союзу (ВПС) є держави, а не компанії. Процедури отримання коду ВПС у відкритому доступі немає і не зрозуміло, хто взагалі його може отримати.
Тобто отримати дозвіл на відкриття ММПО - неможливо. Рішення залишити його тільки двом компаніям - Укрпошті та Міст Експрес, єдиній приватній компанії у світі, яка такий код отримала, - створює нечесні конкурентні умови, адже спрощена процедура проходження посилок дозволяє забезпечувати швидку доставку міжнародних посилок."

Місто
Кривий Рiг
alibob, LiquidStrm,
Меня вот этот момент больше заинтересовал , не дай бог еще запретят впаривать упаковку по цене доставки :eek:
Євродиректива передбачає контроль з боку держави лише щодо універсальних послуг, і тільки вони мають регулюватися щодо ціни, правил та способів надання тощо.
У прийнятому законі слово «універсальні» зникло.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Новая почта странно посылку возит написано приехало уже на терминал а статус ещё не приехало, оператор говорит даже не выехало с города хоть и написано до 12 00 получить.

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
У них так часто последнее время. Маршрут один, везут другим. Время выдачи тоже меняется.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У них так часто последнее время. Маршрут один, везут другим. Время выдачи тоже меняется.
У мене взагалі хіт був, посилка їхала з Запоріжжя до Дніпра, за добу доїхало, потім добу полежало в іноваційному терміналі, потім поїхало до... Кривого Рогу, там ще дві доби покаталось, потім повернулось до Дніпра і нарешті попало на моє відділення. На мої резонні питання ШОЗАНАХ просто розвели руками.

Зверху